Close
Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 173
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nese kjo ishte e dedikuar mua-jeni gabim!Une vet i perkas fes islame,dhe jame nga Kosova,por vertet pasi keto gjera nuk ndodhin tek ne,pse ja vlen te diskutohet??
    ke nevoj per relakse e pa

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Je e sigurte qe nuk ndodhin?Po ju keni nje komunitet turk atje dhe nga diskutimet ketu kammesuar se ju shqiptaret nuk martoheni me to.Nese eshte e vertete ,atehere antaret e ketij komuniteti do te jene njekohesisht dhe kusherinj dhe krushqe.Po keshtu dhe jevgjit e kosoves apo ndonje komunitet tjeter i vogel.Rracizmi mund te jete njefaktor per kete dukuri por perse jo dhe feja.E nese ne kuran parashikohet nje fenomem i tille atehere kjo eshte teorikisht ceshtje dhe per ju, pavarsisht se eshte apo nuk eshte praktiku.Karakteridstike e ketyre lidjeve jane syte e shtremet , kembet te shtremta, si dhe pamje fizike te mjeruar.
    Ky eshte forumi Shqiptar,dhe me plot bindje te them qe flas vetem per Shqiptaret,nuk me interesojn kombesit tjera,qafen e thefshin!Ne Kosove kombi ime nuk martohet me te aferm!Pse i shtrembroni gjerat?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga deqani2009 Lexo Postimin
    ke nevoj per relakse e pa
    Nuk Ju kuptova fare,a po ju mbeti comenti ne gjysem!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Po çfare behet more keshtu ,i pasken fshire te gjitha postimet ,po ç ,dreq moderatore qe fshijne postimet e te tjerve...., ore nuk jemi ne kumunizem ,qe e beni kete cenzure,pffff mentalitet i p,shtire...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Une preferoj qe te fshihet komplet tema ,sepse ka forumist qe akoma nuk jane te ritur dhe te nivelit per diskutim, vec fjalet se si shprehen tregon qarte cfar kulture dhe edukate kane.

Nese medratori e lexon kete shkrim , do i preferoja qe kete dhe shume tema qe jane fyese dhe nencmuese ,qofte islame apo krishtere te fshihen

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Edhe une preferoje dhe propozoje qe nenforumet fetare te fshihen fare,perveçse popagand fetare dhe intolerance asgje te mire nuk ndjellin...me perjashtim te komunitetit protestant dhe atij bektashinj...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 26-11-2010 më 15:05

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Pikerisht keta di komunitete mbjellin intolerance ,fyerje dhe ofendime

per mua le te fshihen krejt nenforumet fetare dhe nderkombetare,pasi qe eshte forum shqiptar dhe le te diskutojme per KOMBIN

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Muahamer nuk je ne rjedh sa duhet ,nuk i kupton akoma skemat dhe prapa skemat e feve
    te pakten keto dy qe permenda pranojne nocionin e kombit dhe nuk e rrezikojne ate...,ndersa si ortodoksja si ajo muslimane mundohen qe me ane propagandes te fshijne çdo gje nga memorja e kombit tone duke imponuar keshtu nje mendsi antikombtare....keto dy fe e kane keqkuptuare me te madhe misionin e tyre...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 26-11-2010 më 16:23

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    te pakten keto dy qe permenda pranojne nocionin e kombit dhe nuk e rrezikojne ate...,ndersa si ortodoksja si ajo muslimane mundohen qe me ane propagandes te fshijne çdo gje nga memorja e kombit tone duke imponuar keshtu nje mendsi antikombtare....
    Mire e ke ti mire,
    Po a mendon qe ato njerez do ta pranonin kete qe the mesiper?

Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    Iliria , ti ndegjove hoxhen ,more pergjigjen dhe tani cfar do? te nxisesh urejtje dhe fjale vullgeare nga te dy anet, edhe une e permbaj mendimin e hoxhes , nese ti ste pelqen nuk do te thote qe te tjereve ti besh qe edhe ata te flasin fjale te pa kripta
    Ti je ne nje pakice shummmmeee shummmmeee te vogel, edhe ashtu do mbetesh tek Shqiptaret
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 26-11-2010 më 16:41

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Mire e ke ti mire,
    Po a mendon qe ato njerez do ta pranonin kete qe the mesiper?
    Sigurishte qe nuk do ta pranojne,perderisa ata bejne propagande antishqiptare, perse ne tua lejojme nje gje te tille, jo vetem qe nuk duhet lejuar por keto duhet luftuar me te gjitha mjetet e munshme demokratike dhe jo demokratike deri ne masen qe keto te detyrohen te respektojne kufirin e asaj çfare ne fakt quhet fe e çfare politike ne deme te kombit!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 26-11-2010 më 16:50

Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •