Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Imagjino ça do kishte ndodh në forum sikur atë ça paska thënë Nora Istrefi ta kishte thënë noi këngtare nga Shqipëria për kosovarët. lol

Incident diplomatik është pak të themi.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    S'thone kot ...te hyfte vetja ne qef...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    jemi ne budallenj, qe shkojm e i japim nga 25 euro neper koncerte,per ti par keto kucka injorante...llumi na ka dal mbi koke,me politikana e me pseudoartista !!!
    Po ti pse i fut te gjitha ne nje thes,o njeri ,e i quan llum,mund ti thuash vetem Nores per fjalen e pakripur qe paska fol.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Kush eshte Nora Istrefi qe fjalet e saj te bejne buje? Nje pseudo-kengetare. Mire ia ka bo A. Gjebrea. Dhe ma merr mendja qe majmuna e ka perdor per organizatoret e Kenges Magjike, se ajo ka problem ne te shprehur. : D

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kush eshte Nora Istrefi qe fjalet e saj te bejne buje? Nje pseudo-kengetare. Mire ia ka bo A. Gjebrea. Dhe ma merr mendja qe majmuna e ka perdor per organizatoret e Kenges Magjike, se ajo ka problem ne te shprehur. : D
    e ka thon me perkedheli.

e tmerrshme Ledio do thonte Arjan cani.a me erdhen ATO

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Po ti pse i fut te gjitha ne nje thes,o njeri ,e i quan llum,mund ti thuash vetem Nores per fjalen e pakripur qe paska fol.
    pjesa dermuse e ketyre qe na e mbajn vehten si (sex simbol kengetare),e qe skenen e perdorin vetem per te shfaqur bith e cica,per mua jane e do mbeten llumi i kultures sone...tu prek nderi ty,se thashe une ashtu ?!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    pjesa dermuse e ketyre qe na e mbajn vehten si (sex simbol kengetare),e qe skenen e perdorin vetem per te shfaqur bith e cica,per mua jane e do mbeten llumi i kultures sone...tu prek nderi ty,se thashe une ashtu ?!
    Po mir problemi yt eshte a i shikon a jo,mbaje kulturen tende e mos te behet vone ne me preke mu ne nder apo jo,thjesht nuk me erdhi mir per ate fjale qe kishte perdore dhe te citova pse i quajte llum te gjitha per nje injorante.hajt baju tash .

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •