Keso lajme nuk deshmojne se jemi popull kriminel, apo popull me shume kriminele.
Vetem tregojne se shume shqiptare e duan popullin e tyre pa keso persona.
Keso lajme nuk deshmojne se jemi popull kriminel, apo popull me shume kriminele.
Vetem tregojne se shume shqiptare e duan popullin e tyre pa keso persona.
epo diku do ta shkrepte ate revolver se kot se mbante qafiri
po nga dolen gjithe keta persona te armatosur, ku i gjejne keto lodra![]()
Nuk e kuptoje pse ju disa lepurusha ketu kinse te moderuar e shani qunin shqiptare ku e dini ju se si ka ndodhur ngjarja perderisa kemi dy persone kunder nje te riu te pa fajshem shqiptare i cili ne menyre shume civilizuse ju kerkone ketyre kafshve te gjeorgjise qe te ulin pakes zerin se nuk jan ne ndonje kafene te Tibilisit por ne Evrope ku e dini ju se keta putanta te gjeorgjis duke qene dy me nje nuk e kan ofenduar apo share qunin e pa fajshem shqiptare .
Kush jeni ju qe hezitoni ta quni qunin shqiptare te qmendur psikopat e ato putantet e gjeorgjis engjuj ku e dini ju se kush ishin ato kafshet e gjeorgjis sllavo ruse
kleadoni . Edhe ti si une e dine se sa kurva jan keto mediat e evropes kur jan ne pytje shqiptaret keshtu qe derisa nuk ka nje verzion te qart se si ka ndodhur ngjarja ne nuk guxojm ta shajm qunin e pa fajshem shqiptar dhe te bim pre e tezave diskredituse te gazetarve pedofila te evriopes .
Edhe sikur te jet fajtor ky quni per mua esht shqiptare dhe nuk guxojm ta shajm ndersa per mua perball putantve gjeorgjian esht i pa fajshem keshtuce fatkeqsia apo si themi ne ne kosove TAKSIRATI mund ta zen secilin nga ne sikurse ket qunin e pa fajshem shqiptare
Une nuk e ofendova aspak, po te lexosh shkrimin tim nuk besoj se gjen fjale te tipit: idjot, kafshe etj etj.
Ajo qe shaj une eshte gjesti qe ai beri... jam dakord me ty qe mendjat i tregojne ngjarjet me shume sipas leverdise kur behet fjale per te huaj, por ama vazhdoj te jem e mendimit qe te arrish te qellosh me arme duhet te kesh nje arsye shume shume te forte!!
Taksirati qe te zihesh me grushte mund te zer kedo, por cudi qe nje peson mund te bredhi neper qytet me arme ne brez?? Si eshte e mundur nje gje e tille? Pse nuk mbajme arme dhe ne te tjeret qe jetojme jashte shqiperie e jemi cdo dite ne kontakt me marokin e gjeorgjian?? Nuk i uroj te keqen nje bashkekombesi tim, por ama dhe nuk e fal ( ne kuptimin qe nuk e justifikoj,se nuk jam askushi une per ta falur) dot nje vrajse!
Psikopat ka gjithandej, pyll pa derra nuk ka !
Jeto sot se neser nuk i dihet
Nuk thash qė jemi tė kėqinj, e kisha llafin pėr tjetėr gjė.
Sa herė kishte probleme diku Perandoria Otomane dėrgonte grupe me shqiptarė qė i bėnin ata qė i hapnin probleme Perandorisė mos tu vinte mė mėndja tė hidhnin vickla.![]()
Krijoni Kontakt