Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    une te kapish ty...
    Por mua s'me rreh shume per popullin italian apo ndonje tjeter, aq sa me rreh per Shqiptarin....Pse bejne te tjeret krime ne s'duhet t'ja falim kaq lehte popullit tone. Jam me teper kritike ndaj Shqiptarit sepse i dua me shume.
    Tani ti me kapish mua?
    Po ti duash ti shqiptaret nuk i pergjitheson.
    Po thuaj keshtu ndodh gjithmone: nodh nje gje e keqe opa dalin patriotat me korespondence me shprehje "ne jemi kot" "ne jemi majmuna".
    Une te them te drejten nuk e kam shume qejf popullin shqiptar por po mesoj te mos i fus te tere ne nje thes.
    Ja kshu ti shoki.
    Cdo gje eshte relative...

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Po ti duash ti shqiptaret nuk i pergjitheson.
    Po thuaj keshtu ndodh gjithmone: nodh nje gje e keqe opa dalin patriotat me korespondence me shprehje "ne jemi kot" "ne jemi majmuna".
    Une te them te drejten nuk e kam shume qejf popullin shqiptar por po mesoj te mos i fus te tere ne nje thes.
    Ja kshu ti shoki.
    Ke te drejte ti shoku, shume te drejte ne ate qe thua edhe pajtohem me mendimin tend.
    Po ta shohesh mire si pergjithesova, vecse shajta ca si debila.
    Nejse, rrofsh qe ma vure ne dukje ta kem parasysh.....heres tjeter te shaj personin ne fjale.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Euuuuuuuu, un nigjova do pushk sot, po kujtova se kishin naj dasem knej nga Milanoja...

Gjithsesi i paska dal borxhit, i paska paralajmru: "Ulni zėrin ose ju vrava!"

Kush m'thot se pse i duhesh arma kti shokut?
    duhet te teke ngatrru pistoleten prej uji te tij, me pistoleten me fisheke luftarake te nipit 5 vjec ka mundesi snero

Nipi 5 vjecar, o o qehaja curvash, o eshte korrier mielli.

kaq mthot kaplloqja mue.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    duhet te teke ngatrru pistoleten prej uji te tij, me pistoleten me fisheke luftarake te nipit 5 vjec ka mundesi snero ; )

Nipi 5 vjecar, o o qehaja curvash, o eshte korrier mielli.

kaq mthot kaplloqja mue.
    Tenente Colombo, i ke ra piks

hahaha, ooooooo ēa mu kujtu...
    N'vit te tret pata pas ni debat me ni prof. matematike, ēun i ri.
    Po i tregosha ni shoku (nip n'katun tem, por banote n'Shijak, jena rrit bashk...njeēik horr...:-D) per ēa m'kishte nodh. M'nigjon me kujdes, dhe si shok qe ishim m'ofroj ndihmen e vet: nje TT.....
    E marr un TT, e majta nja 3 dit n'brez, hec se po e vras msusin sot, hec se po e vras neser......
    Budalliqe me thes........

Por mu m'falet se un kam qen i mitur, po ky miku ishte 29 vjeē, kyt se fal un.....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar mė parė nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    kemi dy persone kunder nje te riu te pa fajshem shqiptare i cili ne menyre shume civilizuse ju kerkone ketyre kafshve te gjeorgjise qe te ulin pakes zerin
    Albanians-exporting civilization in Europe since 1990.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Citim Postuar mė parė nga Ariu Lexo Postimin
    kemi dy persone kunder nje te riu te pa fajshem shqiptare i cili ne menyre shume civilizuse ju kerkone ketyre kafshve te gjeorgjise qe te ulin pakes zerin
    Citim Postuar mė parė nga D@mian Lexo Postimin
    Albanians-exporting civilization in Europe since 1990.
    Kjo me terhoqi dhe mua vemendjen dje tek sa beja replika ne kete teme. Imagjino si mund te jete koncepti i tyre i nje sjellje jo-civilizuese, nese sjellja ne fjale ishte shume civilizuese
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brooklyn2007 : 21-11-2010 mė 05:38
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anėtarėsuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Kjo me terhoqi dhe mua vemendjen dje tek sa beja replika ne kete teme. Imagjino si mund te jete koncepti i tyre i nje sjellje jo-civilizuese, nese sjellja ne fjale ishte shume civilizuese

Ike shko mesoje drejt shkrimin o-analfo se je ngatrruar fare dhe pastaj eja dhe citoj te tjeret.

Imagjino si mund te jete koncepti i tyre i nje sjellje jo-civilizuese, nese sjellja ne fjale ishte shume civilizuese
    Kam nje keshill miqsore per ty mos u mundo me fillozofu shume se ske kapacitet ti ja shikoje se si ngatrrohesh.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •