Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

CIA kishte mbrojtur nazistët pas LDB-së

New York, 15 nëntor - Historia e fshehtë e operacioneve të luftës të qeverisë amerikane pas Luftës së Dytë Botërore tregoi se shërbimet sekrete amerikane kishin ofruar ‘strehim’ në SHBA për nazistët gjermanë dhe bashkëpunëtorët e tyre, pohon gazeta “The New York Times”, meqë pati qasje në një raport të Ministrisë së Drejtësisë. Raporti ishte fshehur plot katër vjet nga opinioni publik. Në këtë dokument prej 600 faqesh përshkruhen konfliktet me dekada ndërmjet SHBA-së dhe shteteve të tjera, pikërisht për arsye se pranonin dhe mbronin nazistët në vend dhe jashtë tij. Raporti ofronte fakte të reja për më shumë se 20 nazistët më famëkeq në 3 dekadat e fundit. Më komprometues është fakti se CIA ishte e lidhur ngushtë më nazistët emigrantë. Në raportet e qeverive paraprake kishin pranuan se CIA kishte përdorur nazistët për shërbime informative pas luftës, megjithatë raporti i përmendur zbuloi përfshirje më të thellë të CIA-s në operacione të ngjashme.

KOHA
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 15-11-2010 më 23:20 Arsyeja: burimi i informacionit
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

New York, 15 nëntor - Historia e fshehtë e operacioneve të luftës të qeverisë amerikane pas Luftës së Dytë Botërore tregoi se shërbimet sekrete amerikane kishin ofruar ‘strehim’ në SHBA për nazistët gjermanë dhe bashkëpunëtorët e tyre, pohon gazeta “The New York Times”, meqë pati qasje në një raport të Ministrisë së Drejtësisë. Raporti ishte fshehur plot katër vjet nga opinioni publik. Në këtë dokument prej 600 faqesh përshkruhen konfliktet me dekada ndërmjet SHBA-së dhe shteteve të tjera, pikërisht për arsye se pranonin dhe mbronin nazistët në vend dhe jashtë tij. Raporti ofronte fakte të reja për më shumë se 20 nazistët më famëkeq në 3 dekadat e fundit. Më komprometues është fakti se CIA ishte e lidhur ngushtë më nazistët emigrantë. Në raportet e qeverive paraprake kishin pranuan se CIA kishte përdorur nazistët për shërbime informative pas luftës, megjithatë raporti i përmendur zbuloi përfshirje më të thellë të CIA-s në operacione të ngjashme.
    po me komunistet, a thue kane bo te njejten gje?

??????

flm...

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Amerika ka pase nevoje per ekspertet gjerman,ingjinier,agjent etj.pa ta do ta kishte veshtir kunder sovjetikve!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    E shoh kete gje sikur Drenica97.
    Nuk jane "mbrojtur" nazistet, por jane marrur si shkencetare ne USA e gjetiu dhe eshte shfrytezuar dija e tyre.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    edhe stalini ate pun ka bere.. se nuk i hengri palla pse ata kan vrare meleona se dhe stalini vet ka vrare me shume..

edhe enveri at pun ka bere..

i ka ujdisur pipzat me gjith gestapovecat gjerman e shqiptare e i ka perdurur si agjente te vet ne diaspore..

kurse metodat gestapoviste te tortur inkuizicion zhbirilimit.. e genocidimit enveri e ramizi.. i ka perdorur ndaj ajkes se rilindasve qe kishin mbetur gjalle si dhe ndaj ajkes se luftetareve anti fashiste te cilet i griu gestapovisht e lubjank-isht ne birucat e burgjeve te veta.. por dhe ndaj artisteve.. sikurse kemi te fresket kujtimet e alide hiskut qe ju qerratej as syt nuk ja hidhni te lexoni cka vuajtur ajo vajze..

dhe shumica juaj ketu ne forum jini kulisher gestapovecash.. por qe ishin me ndryshim uniforme e gjuhe..

dhe agjentja e cia-s linoja ne bashkpunim me enveristet e dogji shqiperine me 97-ten..

dhe spiuni widhers si cias..por ndoshta dhe i i kixhibise.. desh ta beje kte pune vjet.. me tentativat per te djegur kryeministrine me bandat e edvin ruco nexho ramizit..

dhe limprehti bith e brek qe me gjinushne.. dhe mantenutat e selise roze.. qe nuku eshte tjater vec nje gestapo..

dhe hajduti erion veli.. andej merr instruksione..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 16-11-2010 më 07:00

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Po edhe KGB-ja ka rekrutuar shkencëtarë nazistë pas luftës. Shkenca është e zhveshur nga ideologjitë politike.
    relata refero

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Eshte nje liber sovjetik "Sekreti Ushtarak" ku tregohet (kuptohet versioni sovjetik) i "luftes" ruso-amerikane per terheqjen e sa me shume shkencetareve gjermane dhe teknologjise gjermane.
    Gjithashtu dihet qe Feldmarshalli Fon Paulus i kapur rob ne Stalingrad ka qene pedagog ne akademite sovjetike pas luftes.

Por ka nje ndryshim: Sovjetiket mbajten vetem shkencetaret dhe ndonje ushtarak te kalibrit te Paulusit, amerikanet kane mbrojtur Kriminele Lufte. Ndryshimi eshte i madh.

Sic e kane thene edhe me siper cuditerisht megjithe "anti-komunizmin" perendimor i vetmi lider komunist i denuar eshte Caushesku. Si duket vetem ai ishte budalla.
    Te tjeret.....
    -

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •