Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Antarsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lasht (Oeneum), aty ku ajri i freskt m bn t ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Bashkimi kombtar i shqiptarve duhet t ndodh, deshm apo nuk deshm. Mjafton t krijohet uniteti politik q n kushte t volitshme t realizohet kjo aspirat dhe e drejt e shqiptarve. Pra, SHQIPRI ETNIKE.

“Ne dshirojm nxehtsisht t jetojm n paqe me t gjith fqinjt tan, Malin e Zi dhe Greqin, Serbin dhe Bullgarin. Ne nuk krkojm, nuk dshirojm asgj prej tyre, por jemi krejtsisht t vendosur t mbajm me kmbngulje do gj q sht e jona. T`u lihet pra shqiptarve toka shqiptare!”. - Abdyl Frashri (30 maj 1878)-

Rroft populli shqiptar dhe gjith miqt e tij!
    "Fet` e best t`i kemi, po t ndar t mos jemi." Naim Frashri

i/e regjistruar Maska e PoQari
    Antarsuar
    14-11-2010
    Postime
    34
    Po ne Shqipteret nuk jemi nda me deshir ne shtete te ndryshme .....e ardhmja punon per ne ,nuk shkon larg e do te jemi ne nje shtet

Pasioni pr shkencn Maska e KILI MERTURI
    Antarsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evrop
    Postime
    1,838
    PRDORIMI I TERMIT "SHQIPRI E MADHE " SHT I GABUAR.

Shqipria Etnike sht e vetmja zgjidhje pr kombin ton.

"Shqipria e Madhe" sht nj teritor m i madh se ai i Shqipris Etnike .
    N Shqiprin e madhe ka shum pakica dhe kjo do t na sjellte probleme. Kjo ka kufijt nga Peshteri deri te Athina. Ky nuk duhet t jet projekti i yn.

Teritori Etnike aktual i shqiptarve duhet t jet caku prfundimtar .
    Ktu bjn pjes :
    SHQIPRIA
    KOSOVA
    ANAMALI
    KOSOVA LINDORE
    ILIRIDA dhe
    CAMRIA

Kili
    SHQIPRIA ETNIKE SHT GJAKU IM Q NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    POPULLI NUK MASHTROHET NGA MATRAPAZ "POLITIKAN" , POR E DON BASHKIMIN E KOMBIT!
    N dreq t mallkuar t gjith antishqiptart dhe tradhtart e kombit!

Musliman-Shqiptar-krenar Maska e gimche
    Antarsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    3,642
    Citim Postuar m par nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    PRDORIMI I TERMIT "SHQIPRI E MADHE " SHT I GABUAR.

Shqipria Etnike sht e vetmja zgjidhje pr kombin ton.

"Shqipria e Madhe" sht nj teritor m i madh se ai i Shqipris Etnike .
    N Shqiprin e madhe ka shum pakica dhe kjo do t na sjellte probleme. Kjo ka kufijt nga Peshteri deri te Athina. Ky nuk duhet t jet projekti i yn.

Teritori Etnike aktual i shqiptarve duhet t jet caku prfundimtar .
    Ktu bjn pjes :
    SHQIPRIA
    KOSOVA
    ANAMALI
    KOSOVA LINDORE
    ILIRIDA dhe
    CAMRIA

Kili
    BAC, U KRYMB!
    Po ve a e din ti q ka edhe pjes t "Shqipris Etnike" q sot nuk banohen me shqiptar?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i t madhit Hamzes
    Ti je kull fuqi baroti...

Perjashtuar
    Antarsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    511
    Ky sondazh eshte i rrejshum, sinqerisht po !!!

Pasioni pr shkencn Maska e KILI MERTURI
    Antarsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evrop
    Postime
    1,838
    M duket se isha mjaft i kjart.

N Tritoret etnike t shqiptarv ka edhe pakica, por ato jan t vogla.
    T gjitha pakicat q do ta pranojn veten si banor t Shqipris Etnike do t duhet t jen banor t barabart me shumicn.

Teritoret e Shqipris Etnike q sot nuk banohen me shqiptar jan t vogla dhe aty duhet t kthehen shqiptart q jan shprngulur me dhun nga okupator t teritoreve tona!

Kili
    BAC, U KRYMB!
    N dreq t mallkuar t gjith antishqiptart dhe tradhtart e kombit!

Rolin me te madh ne pjesen e Maqedonise qe i takon Shqiprise e luan Greqia.

Vetem Greqise i intereson me se shumti qe Maqedoni te shperbehet ne 3 pjese, ku nje pjese te mire i takon Greqise , nje pjese Bullgarise dhe nje pjese Shqiprise....

Me kaq mbyll edhe problemin qe i del ne enderr Greqise " Emri Maqedoni"
    Revolution 1848

i larguar Maska e bindi
    Antarsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Ne kete sondazh nuk jane te perfshira pjese hapsires etnike shqiptare ne malin e zi dhe te pjeses se hapsires presheve, bojanovc dhe medvegj qe gjenden nen okupimin e serbise...

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Antarsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    e cuditshme shqiperia 62% pro. e di qe ka shume lloj njerezish ne shqiperi qe nuk e duan bashkimin qofte per nga injoranca, per ceshtje fetare apo edhe per shkak te disa minoriteteve apo disa pseudo minoriteteve por nuk e mendoja qe te gjithe bashke do te beheshin kaq shume.
    gjithsesi ndryshe nga cfare e mendoja jugu i shqiperis eshte shprehur me shume pro se veriu edhe kjo verte e papritur duke mare parasysh se shume jugun e akuzojne per pro grek ndoshta perfundimisht jugu shqiperis duhet te filloj te shikohet me nje sy tjeter. une jam nga vlora dhe per vloren mund te flas me kompetenc se mund te jete rajoni me patriotik i jugut por per zonat e tjera nuk di cfare te them.
    shqiperia e mesme 53%. e kemi thene ne qe keta te shqiperis se mesme jane njerez te leshte vetem keta sjane degjuar ndonjehere per trimeri dhe patriotizem. plus qe te keta ka hyre nje lloj urrejtje per verioret dhe normalisht dhe per kosovaret une si jugor-vlonjat ne tiran e kam mesuar per here te pare shprehjen malok. gjithmone ketu flas me shume ne karakterin e pergjithshem nuk duhet ta mari cdo njeri si pesonale.
    veriu nje zhgenjim per mua kam pasur gjithmone iden se veriu shqiperis ka qene baze patriotizmi kisha idene se veriu shqiperis do te arrinte pro po aq sa kosova per shkak edhe te karakterit te njejete dhe te lidhjeve familjare qe kane te dy krahinat. por ndoshta fakti qe ka shume te krishter katolik nuk i shohin me sy te mire myslimanet e kosoves.
    edhe pse pak i zhgenjyer nga keto rezultate te cilat ne fund te fundit jane vetem nje sondazh nuk eshte e thene qe rezultati real te jete i tille per mendimin tim mund te jete edhe me mire. por ajo qe mbetet per tu thene eshte se shqiptaret e deshirojne bashkimin ne shumic dhe une besoj kjo do te realizohet ne te ardhmen e afert. ndoshta politoka ne menyre te fshehte e ka nisur punen per nje gje te tille.
    pergezoj vellezerit kosovar te cilet duket qarte qe jane me shqiptaret e shqiptareve uroj qe shume shpejt une si vlonjat te mos them me do te shkoj ne kosov por te them do te shkoj ne prishtin gjakove peje etj ashtu sic them do te shkoj ne shkoder fier tiran etj. vellezerit e kosoves me nje bashkim do te jene nje forc e madhe per shtetin e ri te bashkuar qe do te formohet ata do te behen koka terheqese e kombit per shkak te ndjenjes se forte patriotike docka qe shqiperis se sotme i mungon per shkak edhe te politikes se keqe dhe shume te influancuar nga slavo-greket. me futjen e nje patriotizmi te tille nuk do te kete shume vend per politoka antishqiptare.

Sondazhi per Shqiperine qenka me mire se ce kisha menduar. Vetem 67.9 % e mbeshtesin idene e nje bashkimi te territoreve. Kisha idene se ne kete kurthin veteshkaterrues te shqiptareve do te ishin nja 90%, por si duken njerezit jane bere te ndergjegjshem qe ideja e bashkimit nuk ndikon ne permiresimin e jetes se perditshme te njerezve te thjeshte. Gjermania ishte e ndare ne dysh dhe ende nuk eshte arritur balanca ekonomike dhe stardarti i barabarte i jeteses ne te dyja ish republikat gjermane. Dhe ketu po flasim per Gjermanine qe eshte superfuqi ekonomike dhe politike. imagjino dy vende te keputura si Kosova dhe Shqiperia se cfare te mire do te kishin nga bashkimi. Ketu duhet rregulluar individi njehere, pastaj te mendohet per idete fantastiko-shkencore te dashnoreve te flakte te memedheut

P.S. Une jam nga Shqiperia e Mesme, por me origjine nga jugu i larget.
    Ndryshuar pr her t fundit nga brooklyn2007 : 08-12-2010 m 11:39
    ABCDDhEFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 grma)

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •