ahahaa kam qesh me ze....une kam menduar se je e shqiperise,se ta kisha dit se je kosovare,kurrre nuk te kisha then se ke frike nga femijet

Vetem 10 pak 11 esht ok sepse nje ekip futbolli mund ta lajmerosh pa pr
ok tash pa shaka- une te thash edhe me heret se pergjegjesia eshte e madhe,sidomos kur te rriten femijet dhe kur duhet te ua mundesosh ate qe ata kerkojne...qoft te veshurit modern,leja dhe vetura qe ka qejfe,tani vijn dasmat e kshtu me radhe....per bes te tregoi nje rast konkret qe pata dje. Esht ardhur nje moter e njerit prej familjareve prej mk-se ketu dhe ka mar me vete nje djal 13 vjec,dhe un kisha pak kohe,e thash do dalim te shetisim ne qytet me qellim ti blej dicka,dhe e pyes se cfar don te kesh dicka nga une se kam vendosur te te bej nje dhurate,tha dua nje pal kepuc per te luajtur futboll sepse atje nuk ka te mira,e nje shokut babi vet ja ka pru prej zvicre...ok i thash,dhe e dergova ne nje duqan ku mund te merte ato qe kerkonte.ia pagova vetem sa nuk fluturonte prej gezimit....edin ca me thote ne fund..te lutem mos i trego mamit tim sa i ke paguar se babi im do me mbyse...thash pse cka ka lidhje,jo se babi me ka then gjera te shtrejnta as mos shiqo sepse skam leke te ua blej....edin sa me erdhi keq...epo cti besh ai ka edhe dy vllezer tjere njeri 17 njeri 19 ....e si do ua plotesosh kushtet me nje rroge....me nje fjal doja te them,femij plot esht mire,vetem se neser kur te rriten duhet te jesh ne gjendje qe tua plotesosh kushtet,sepse femiu nuk ngopet vetem me dashurin prinderore,edhe ai don te ket lojrat si femijet tjere,edhe ai don te ket play station,don te vishet me tesha origjinale don te kete celularin me te rij etj.....me falni nese e teprova
p.s.burri yt siduket donka djal,keshtuqe une te them ngoje burrin se ashtu duhet

Krijoni Kontakt