A keni frike nga e ardhmja,,
Shpesh na tremb e panjohura c'do te ndodhe si do jete e ardhmja,si do jete jeta a do te takojme personat ne jete etj...
C'mendoni ju per te...Jepni mendimin tuaj....
A keni frike nga e ardhmja,,
Shpesh na tremb e panjohura c'do te ndodhe si do jete e ardhmja,si do jete jeta a do te takojme personat ne jete etj...
C'mendoni ju per te...Jepni mendimin tuaj....
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
hic aspak, e adhuroj te panjohuren : D
E ardhmja e afert {jo shume e afert} me shume se ajo e larget...
███████████
HOLLANDA
███████████
Per momentin jo .
c'fare te jete e shkrujtme juhuuuuu
Jeto sot se neser nuk i dihet
Jo.Jam mire e pergatitur.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
me trembin fatkeqesite por ne fund te bejne me te forte .. e ardhmja do te jete shume e bukur e ndjej sepse do ta bej vete te bukur dhe ndryshimi ka filluar ...te mendosh pozitivisht eshte gjysma e punes![]()
Jo,aspak.I kam marre te gjitha masat parapregatitore.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
poqese nje njeri fillon e mendon te ardhmen se si do te jet,qe nga koha e tashme/prezente pra,
lypset me u zhyte shume thell ne oqeanin e thell te nje kohe qe do te vjen,dhe plus a vjen se as kjo s'dihet...
e pastaj zort se bie ne mend nga ajo zhytje...
mjafton ta kujtosh te nesermen,ose te besh plane...
por nje te ardhme pas 5,10,15 vitesh...uff sja vlen as qe ta mendosh,sepse edhe vet truri lodhet....
ti kem frige...as qe e mendoj,e perse ti kem frige...e cuditshme kjo...
sido qe te vjen,me e mire ose e si e tashmja do te jet,jena mesuar me...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nuk i frigohem te ardhmes,,,po u frigova apo nuk u frigova,cfra do ndodh?do ndodh,keshtu qee,me mire te mirrem me diten e sodit,dhe te mundohem te ja kaloj sa me mire.Cfra me pret ne te ardhmen qoft e mireseardhur!
Don't take life too seriously because you never get out alive.
Krijoni Kontakt