Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Nuk e besoi kurr qe qeku futet ne nje parti te dyshimt per krime
    hyn edhe fort po ky nenen e ka 'boshnjake' gruan has shkine hashimit keta i bejn pune!!

sote besoje e shpresoj,qe populli i kosoves duhet ti njohe mire keto katunaro matrapazo pseudopatriotat me ylle te kuq ne balle!

dardania kosova ,gjakun e shpirtin e ka te djathte e e te paster shqipetare,largojeni me vote kte te keqe te madhe qe ju ka ren mbi koke!

mos i leni te leshojne rrenj me larg ne ate toke arberore,ajo fare e poshter qe mori ne qafe nje shqiperi per 50 vjet rresht!

p,s : Brar, te lumte penda Bac,e anmiqt te marrshin te keqen ishalla,se folen si ta thot zemra e shpirti cdo her,pa dredha!

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Brari,e di qe diskot nuk jane galeri arti e as teater baleti,po nuk jane bordele,ne kohen kur ka ndodh vrasja e Drinit abiti ka qen duke e riparu diskon,ne gjykim i ka pas dy deshmitar te cilet kan deshmu se ne diten kur u vra Drini abiti ate mengjes ka qen ne skenderaj.
    G-2 Abiti dhe kabilja e tij nuk jane te njohur si argat te serbise,ata nuk kan qen as te punsuar ne pune shteti,kan punu ne mergim,eshte e drejt te thuhet se jane problematik,por jo argat te serbise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Brari,e di qe diskot nuk jane galeri arti e as teater baleti,po nuk jane bordele,ne kohen kur ka ndodh vrasja e Drinit abiti ka qen duke e riparu diskon,ne gjykim i ka pas dy deshmitar te cilet kan deshmu se ne diten kur u vra Drini abiti ate mengjes ka qen ne skenderaj.
    G-2 Abiti dhe kabilja e tij nuk jane te njohur si argat te serbise,ata nuk kan qen as te punsuar ne pune shteti,kan punu ne mergim,eshte e drejt te thuhet se jane problematik,por jo argat te serbise.
    a u thone ketyre 'vojvod' !?

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    a u thone ketyre 'vojvod' !?
    Jo vojvod jane larg nga hazirt nja 3-4 kilometra,vojvodet jane te lumi klina,haziret jan andej ka prroi i keq.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Jo vojvod jane larg nga hazirt nja 3-4 kilometra,vojvodet jane te lumi klina,haziret jan andej ka prroi i keq.

po edhe haziret jane vojvod!!

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    po edhe haziret jane vojvod!!
    titulli vojvod ju ka dhen atyre familjeve qe i kan ruajt manastiret ne kohen e turkut,a jan te afert haziret dhe vojvodet nuk e di,duhet mi vet naj plak!e qa po don me than nese jane vojvod,sa di une vojvodet jane te fisit GASH.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    titulli vojvod ju ka dhen atyre familjeve qe i kan ruajt manastiret ne kohen e turkut,a jan te afert haziret dhe vojvodet nuk e di,duhet mi vet naj plak!e qa po don me than nese jane vojvod,sa di une vojvodet jane te fisit GASH.
    jane vojvode se as nuk jane zejnullah, as gece as rrec!!
    nejse nuk eshte me rendesi por abiti qe eshte njeri nga vrasesit e komandant drinit kjo eshte e vertete!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Gjenerali ka edhe shume pune per te kryer per Kosoven per ushtrin e saj, ai me se miri din rrugen per ne Bruksel.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    drenic 87..

ke shkrue
    --

---

drenic..89..

abiti ose NINGJA.. ate kohe.. jo 2 deshmitare por krejt katundet e kosoves ka qen ne gjendje me i nxjerr deshmitare se ka qen at dit ne australi e jo ne prizren..

me kupton besoj..

dhe limes ne hag ja gjeti drejtoria ca deshmitare qe.. lima nuk kish qen ne llapushnik por neper male tuj mbrojt voglusha.. e tuj ju ba msim.. e tuj i ushqye me cucell..
    lol

drenic 89 bre..
    a per hajgere ke hi ktu me diskutue..
    aiii ..

un nuk diskutoj familjen e tij se mund te jen shum te mire e as me duhet me dit a jan kon vojvoda apo jo..
    ska fare rendsi..
    por..

ai si person.. i ka rrujt ato qeset me deviza qe ja ka dhan veseli generalli e ka shku dhe e ka krye at te detyr te felliqt.. pra e ka lan fmin e vogel 3 vjec te Drinit.. pa bab.. e nanen pa bir..

pra dijeni se kur shkoni me kurvnue ne disko te abitit.. mos harroni se ajo ndertes asht riparue e modernizue e bordlizue.. me paret e krimit..

eshte aty gjaku i drinit.. heroit..e luftarit e poliglotit..

pra diskoni me kujdes aty..

..

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •