Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Si eshte koha andej nga Amerika?.Bie ndonje ēik shi....
    Eshte shiu i paqes Serafim, shi qe vadit gjithe boten(pervec shkretetirave lindore qe nuk mund te prodhojne pasi i ka djegur flaka e besimit ne hic dhe nga hici nuk mund te dale dickaja).
    Me qe ra fjala ftohte ketej nga Washington DC deri ne Virginia te pakten por jo shi.
    Paqe!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Mirė se erdhėt tė tėrė! lol

Me kėto emra qė keni nxjerrė kėtu mund t'ua shohim edhe surretėrit nė facebook.

(shaka lol)
    Life's too short to remove USB safely.

Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Mirė se erdhėt tė tėrė! lol

Me kėto emra qė keni nxjerrė kėtu mund t'ua shohim edhe surretėrit nė facebook.

(shaka lol)

Facebook eshte nje tradheti e vetvehtes me deshire dhe une nuk ia dorezoj jeten time tradhetise. Nuk kam account Facebook...... ndryshe me hodhen ne ere talibanet
    Mirese te gjeta! Mos je ti ai fotografi nga Florida ......... lol .
    Paqe!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Facebook eshte nje tradheti e vetvehtes me deshire dhe une nuk ia dorezoj jeten time tradhetise. Nuk kam account Facebook...... ndryshe me hodhen ne ere talibanet
    Mirese te gjeta! Mos je ti ai fotografi nga Florida ......... lol .
    Nuk ka mundesi qe t'i ne ndonje postim te mos i permendesh muslimanet nqs jo direkt muslimanet ateher gjuan diēka per rreth.

Sinqerisht nuk te kuptoj, por as nuk e besoj se feja te meson keshtu.

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Te nderuar shqiptare e shqiptare!
    Jam Alban Kristo 30 vjec.
    Jetoj ne USA.
    Jam demokrat.
    Jam Othodoks.
    Jam shqiptar patriot.

Anetaret me njohin me nickun Elinokton. Tani mund te me shajne me nje tjeter nick pra Kryqi i Paqes
    Bashkebisedim dhe komunikim te mbare me te gjithe eshte motoja ime dhe larg extremizmit islam.
    Flm!
    Ke harruar te shtosh ketu dhe sa me fundamentalizmin dhe antishqiptarizmin ortodoks...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bindi : 11-12-2010 mė 13:31

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Te nderuar shqiptare e shqiptare!
    Jam Alban Kristo 30 vjec.
    Jetoj ne USA.
    Jam demokrat.
    Jam Othodoks.
    Jam shqiptar patriot.

Anetaret me njohin me nickun Elinokton. Tani mund te me shajne me nje tjeter nick pra Kryqi i Paqes
    Bashkebisedim dhe komunikim te mbare me te gjithe eshte motoja ime dhe larg extremizmit islam.
    Flm!
    Mir se ke ardh vlla. Rrespekte.
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Ta thashe te dish se me c'nick te me urresh tani pra Kryqi i Paqes
    Une erdha ketu te sjell paqen djalosh, per ty e per gjithe shqiptaret.
    Une e urrej extremizmin . Nuk erdha ketu per te ikur erdha t'ju shpetoj nga rreziqet me urdher te ndergjegjjes kristiane shqiptare.
    Zoti te te ruaj!
    Amin!
    Te lumte, ndryshe nga disa 'religjone' tjera qe etika morale dhe rrespekti njerezor nuk na i lejon citimin dhe cilat jane perhapur me shpate dhe dhune, Krishterimi sjell paqe dashurii dhe progres.
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Nuk mbahet mend ndonjė datė apo orė tė luftė midis Shqipėrisė dhe Arabisė Saudite apo Turqisė (jo shtetit Osman), pra nuk jemi nė luftė me to, por kemi miqėsi tė pėrkryer.
    Greqia dhe Serbia jane fqinjet tane dhe si te tille duhet te jemi ne paqe dhe ne mardhenie miqesore midis nesh - Ska dyshim se Serbia dhe Greqia janė fqinjėt tanė (fatkeqėsisht), por nuk harrojmė faktin historik qė grekėt tentuan tė benin spastrim etnik nė popullin ēam, tė njejtėn gjė e vazhduan edhe serbėt nė Kosovė.
    Shqiperia nuk duhet te njolloset me ngjyra Lindore - Kush ja ka qitur kėtė kusht Shqipėrisė?! Dhe kur u njellos?!
    Ne duam nje brez te ri Perendimor - Nė Perendim nuk shkohet me Serbinė dhe Greqinė, por me Ameriken dhe Turqinė.
    Nė esencė nuk jam ekstremist, ftohem nė tribuna tė ndryshme, nė debate publike, bėj shkrime apo edhe intervista nė media, mirėpo dallimi ėshtė se jo-shqiptarėve u dukem ekstremist dhe kjo mė pėlqen. Disa kerkojnė bashkim me Serbinė, unė kerkoj bashkim me Shqipėrinė (jo londineze por tė tėrėn). Dhe tė gjitha keto janė diferencimet tona pa harruar qė ti je Kryqi i Paqes i mbėshtjell sikur gaca me hi, ndėrkaq unė jam haptas Shpata e Islamit.

Ky link tė dedikohet dhe tė pėrket edhe ty, nėse ke njė pikė moral dhe etikė njerėzore urdhero lexoje dhe shikoji ato dy video tė shkurtėra gjithashtu je i 'inkriminuar' brenda temės qė kam hapur, shpresoj qė kjo ta ndryshon bindjen e errėt qė ke:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=130498

Qė tė kesh tė pėrbashkėta me mua duhet t'i bėsh disa reforma brenda vetvetes, nuk e kam fjalen tek bindja shpirtėrore.
    I dashur gimche.

Mendoj qe ti thua te verteten qe je mysliman dashamires (ndoshta pasardhes) i turqeve dhe Shpata e nji feje dhe perandorie qe te ka perdhunua kulturen fen grate, djemt e vajzat.
    Ata ta kane coptua kombin ne tri, dhe kan vra e shkatrrua miljona jet.
    Vajzat tuaja te bukura shqiptare qe dikur ishin perandoresha ne Arberi, u rrembyen cuan me dhune ne saraje e hareme topkapit tu ua ba trupin objekt epshesh seksuale te sulltanve te shemtut e pleq.
    Sikur qysh sot me fillua rikthimi ne fe e kultur te parve, kombit tan i duhen 500 vjet me u rikoveru plotesisht.
    Ndersa vllezerit tuaj si Gjergj Kastrioti, Gentjan Marku etjer si luant kan luftua kundra pushtusit e fese tyre (e disi kane fitua), kundra cdo sfide, ti po i ofendoin heroizmin e tyre dhe po punon per pushtuesin 500 vjecar. Thuame perse?
    A je dakort qe dhoji yt nuk meriton kurrgja ma mir se sa me ua pre kryt me shpat (fat i ndam per shum tradhtar t'qelbun ne Histori...)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 13-12-2010 mė 15:15
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Te lumte, ndryshe nga disa 'religjone' tjera qe etika morale dhe rrespekti njerezor nuk na i lejon citimin dhe cilat jane perhapur me shpate dhe dhune, Krishterimi sjell paqe dashurii dhe progres.
    Ju flm per miresjelljen!
    Detyra e cdo neriu te kohes eshte te ndihmoje bashkenjeriun qe ka afer apo komunikon me te ne menyra te ndryshme. Qartesimi, hapja e mendjes, tregimi i se vertetes sado e hidhur qofte kjo, jane ndihme, jane mundesia qe me aq kembengulje e theksoj, mundohemi ta ndajme me vellezerit shqiptare kudo ne bote, pa asnje keqdashje . Fakti qe i referohem kristianizmit nuk eshte ndonje inxheksion i qellimte as utopizem, por nje realitet i sukseshem hapsire ne te cilen duhet te marrin fryme te gjithe bashkeatdhetaret tane.
    Sinqerisht vuaj nga fatkeqesite e disa viktimave ketu ne forum edhe pse kete vuajtje ma quajne :''je serb, grek, rus...." perseri kam ne mendje mesimet e arta te njerezimit te vuaj dyfish deri ne arritjen e qellimit qe ne rastin konkret eshte pastrimi i trurit te disave nga infeksionet e semundjeve mesjetare(tashme bota shpiku dhe e vertetoi se keto ilace kane nje dhe vetem nje shpikes, Jezu.

Ja nje shembull qe nuk rrespekton te mesuarit dhe shton keqarrdhjen nder te ndergjegjshmit
    PrisHtiNa-Lee
    Citim:

Nuk ka mundesi qe t'i ne ndonje postim te mos i permendesh muslimanet nqs jo direkt muslimanet ateher gjuan diēka per rreth.

Paqe!

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin

problemi eshte se ky janullatosi ka problem te rend psiqik, vuan nga sindromi i inferioritetit edhe kujton se cdoher eshte ne rrezik apo ne sulm nga dicka, prandaj vetmbrojtjen e kerkon me ofendime e urrejtje. yamas eliniko

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •