Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    . Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Kryqi i paqes.

Cfar dallimi ke ti me ekstremistat turko-arab siq po i quan?

Nje tum je edhe ti. Vetem se i perket nje feje tjeter.

Ti zgjidhjen e shqiptarve e sheh te konvertimi ne krishter. E une zgjidhjen e shoh te mosekzistimi i llojit tend. Jo si orthodoks, por si servil dhe ndjekes i politikave te Beogradit e Athines.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Te nderuar shqiptare e shqiptare!
    Jam Alban Kristo 30 vjec.
    Jetoj ne USA.
    Jam demokrat.
    Jam Othodoks.
    Jam shqiptar patriot.

Anetaret me njohin me nickun Elinokton. Tani mund te me shajne me nje tjeter nick pra Kryqi i Paqes
    Bashkebisedim dhe komunikim te mbare me te gjithe eshte motoja ime dhe larg extremizmit islam.
    Flm!
    Mos ma nxe per te madhe veq un nuk njoh shqiptar ortodoks, te ne ne kosov ska

dhe politika e tyre asht politik e Beogradit, nuk ju nxo bes, besimtari asht vlla i besimtarit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 20-11-2010 mė 07:24

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Let's go...........!
    Of course.....

Nje akt qe duhet te mendojme me mire per vlazerim bashkimin me Serbine.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Te nderuar shqiptare e shqiptare!
    Jam Alban Kristo 30 vjec.
    Jetoj ne USA.
    Jam demokrat.
    Jam Othodoks.
    Jam shqiptar patriot.

Anetaret me njohin me nickun Elinokton. Tani mund te me shajne me nje tjeter nick pra Kryqi i Paqes
    Bashkebisedim dhe komunikim te mbare me te gjithe eshte motoja ime dhe larg extremizmit islam.
    Flm!
    Jo , ti je vetem Orthodox patriot e jo shqiptar "patriot" , edhe ate i kthyer me b.yth nga Junanistani ..
    Askuj nuk po intereson per Ty ketu , sikur neve te hyjme me 2 nicka do na perjashtonin qe moti , bile ti ate edhe vete e tregon haptas , vetem pse i ke moderatoret sikurse Ty te kthyer me b.yth andej sikurse qe je ti .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genti.. : 20-11-2010 mė 07:48

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Edhe sa paqe ka kryqi juaj shume mire e dijme neve kendej qe jetonim me Orthodoxet .
    Vizitoj vorrezat neper trevat e ish-Yug , sheh sa per cfare Paqe flitni ju , bile edhe te krishterve Katolike e jo vetem te tonat .
    Krishti paqes , pffffffffffffffffffffffff.

Shqiptaret dhe Ortodokset, s'kan qen asnjehere miq te ndershem, sidomos ne nga Kosova :

Tash te pershendes me kengen :

ahahahahahahaaaaaaaa

E kallen,... kam fjalen per Atmosferen ahahahahahhahaa
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Kryqi i paqes.

Cfar dallimi ke ti me ekstremistat turko-arab siq po i quan?

Nje tum je edhe ti. Vetem se i perket nje feje tjeter.

Ti zgjidhjen e shqiptarve e sheh te konvertimi ne krishter. E une zgjidhjen e shoh te mosekzistimi i llojit tend. Jo si orthodoks, por si servil dhe ndjekes i politikave te Beogradit e Athines.
    Jo Ilirian je gabim une nuk jam extemist une dua qe Shqiperia te jete e shqiptareve kristiane dhe myslimaneve joextremiste, nese ti kete e quan extremizem, atehere ke boshlleqe. Me fqinjet duhet te jemi ne paqe kete kerkon Kryqi i Paqes.
    Pac fat!
    Paqe!

Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    Mos ma nxe per te madhe veq un nuk njoh shqiptar ortodoks, te ne ne kosov ska

dhe politika e tyre asht politik e Beogradit, nuk ju nxo bes, besimtari asht vlla i besimtarit.

Po ne Kosove i shfarosi turku ortodokset prandaj jane me pakice dhe te tjeret i konvertoi me dhune ne myslimane, ndoshta edhe gjysherit e tu, nese je shqiptar ishin orthodokse ose katolike, mos harro ndaj kthehu ne traditen tende ne paqen e perhereshme . Harroje Beogradin e Athinen ata jane vec fqinj qe duhet te jemi ne paqe. Kaq.
    Zoti te ndricofte!
    Paqe!

Jo Ilirian je gabim une nuk jam extemist une dua qe Shqiperia te jete e shqiptareve kristiane dhe myslimaneve joextremiste, nese ti kete e quan extremizem, atehere ke boshlleqe. Me fqinjet duhet te jemi ne paqe kete kerkon Kryqi i Paqes.
    Pac fat!
    Ti preokupohu per Greqin, e per Shqiperin ka kush ja qan hallin

Fatin uroja vetes.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar mė parė nga Genti.. Lexo Postimin
    Jo , ti je vetem Orthodox patriot e jo shqiptar "patriot" , edhe ate i kthyer me b.yth nga Junanistani ..
    Askuj nuk po intereson per Ty ketu , sikur neve te hyjme me 2 nicka do na perjashtonin qe moti , bile ti ate edhe vete e tregon haptas , vetem pse i ke moderatoret sikurse Ty te kthyer me b.yth andej sikurse qe je ti .
    Junanet bene dyniane djalosh mos harro! Sa per dy nick-a kam vetem nje, kete qe sheh per arsye se tingellon racist ai qe kisha asgje me teper. Mundohu t'i largohesh banalitetit, ka dhe te mitur ne forum dhe nuk na lejohet. Flm per mirkuptimin!
    Paqe!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •