Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56
    .................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Eshte vete natyra krijuese dhe deformuese e gjerave. Vet procesi evolutiv e shpjegon kete ku materiet ndryshojn, adaptohen, zhvillohen ose vdesin. Nuk ekziston asgje e qendrueshme.
    Sipas kesaj llogjike une formoj mendimin tim se vet jeta ndjek rregullat e natyres.
    Nese dikush nga ju (flas per ata me mjekerr te gjat) me shpjegon se nje embrion eshte koshient ateher une do hudh posht llogjiken time dhe do besoj i verber (duke e ditur qe arsyetimet e mia jane te gabueshme ateher pse te besoj ne dicka qe eshte gabim).
    Eshte shume e thjesht te shkruash gjera koti, do mjaftonin vetem gishtat nje pen dhe nje cop leter ose me thjesht akoma nje tastier.
    Mos vall doni te na beni te besojm qe edhe qelizat besojn allahun?

Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Citim Postuar mė parė nga Jamarber Lexo Postimin
    O ilirian a ke studiu gja kun ti a gjith jeten me dhi ke nejt,qysh mojsiu e jezusi kan qen mysliman ...a din ti kure ka linde feja myslimane.600 vjet mas kristianizmit.
    nuk ja vlen ketu me debatu...me kan...
    Jo mor Jamarber, myslimanizmi ka lindur qysh me njeriun e par mbi tok : Ademin a.s. !
    Islami (Paqja) eshte predikimi i te gjithe profeteve, ata asnjehere nuk thirren ne judaizem e ne krishterizem ! Keto emertime u dhan pas mbarimit te misionit te tyre.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Eshte vete natyra krijuese dhe deformuese e gjerave. Vet procesi evolutiv e shpjegon kete ku materiet ndryshojn, adaptohen, zhvillohen ose vdesin. Nuk ekziston asgje e qendrueshme.
    Sipas kesaj llogjike une formoj mendimin tim se vet jeta ndjek rregullat e natyres.
    Nese dikush nga ju (flas per ata me mjekerr te gjat) me shpjegon se nje embrion eshte koshient ateher une do hudh posht llogjiken time dhe do besoj i verber (duke e ditur qe arsyetimet e mia jane te gabueshme ateher pse te besoj ne dicka qe eshte gabim).
    Eshte shume e thjesht te shkruash gjera koti, do mjaftonin vetem gishtat nje pen dhe nje cop leter ose me thjesht akoma nje tastier.
    Mos vall doni te na beni te besojm qe edhe qelizat besojn allahun?

Qelizat jan krijesa te Zotit. Kjo te mjafton, nese je prej atyre qe je ne kerkim te se vertetes.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po kafshet, bimet, besojne ne Allah se Zoti i ka krijuar dhe ato. C'thote shkenca ne lidhje me to?
    Feelings change - memories don't.

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Qelizat jan krijesa te Zotit. Kjo te mjafton, nese je prej atyre qe je ne kerkim te se vertetes.
    Kush e thote kete, qe qelizat jane krijesa te zotit? Imami? pse qelizat jane krijesa te zotit?
    Ju mendoni se me patjeter duhet te ekzistoj dicka dhe ky e ka emrin zot.
    Nuk mund te arsyetosh me nje person i cili ngul kemb vetem tek nje gje :Zoti eshte meshirues dhe meshirberes. Keta jane njerez qe trurin e kane vetem per keto dy fjal.
    Cdo njeri brenda tij eshte i mire dhe i keq ajo qe ne kuptojm nga ai njeri eshte karakteri se si e shfaq kete te mire dhe te keqe jasht brendesis se tij.
    Vdekja ekziston, per ta ditur nuk ka nevoj te vdesesh. Zoti ekziston? per ta ditur si i behet? Ma thuaj ti qe je inteligjent...
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    *Shkeca vėrteton se Fėmijėt lindin Musliman*
    pasi qe lindkem muslimane,perse atehere paskem nevoje per libra fetare e fe!!???

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Zoti ka zbrit te parin Tevratin dhe jo Kuranin, apo jo?
    Po Tevrati ka zbrit para , po para Tevratit ata profet qe i dergoi Zoti cfar ishin KRISHTER apo JEHUDI???.

Islami ka qene qe ne fillim ,me Ademin a.s. dhe fundi me Muhamedin a.s.

shkurt , ndonje pyetje ....

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Shkrimi im ku vajti? Apo fjala e lire nuk lejohet mbi temat e fese...Por prapaganda te tilla qe edhe nje 10-vjecar nuk i beson lejohen?
    Si eshte e mundur qe e lejoni ta beni veten kaq qesharak me nje teme te tille?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-07-2009
    Postime
    79
    Citim Postuar mė parė nga Bigbrochendr Lexo Postimin
    hahahh,po shihet qe se ke lexuar, tpakten kuptoje permbajtjen e temes , ndoshta thash titulli osht i gabuar mirpo,ma thua mua, Ademi, ka qen i pafe a ,hahah,tluttem, te gjith pejgamberet e derguar kan thirr ne besimin dhe njeshmerin e Zotit, tani,qfare flet tema, lexxo dhe ma shpjego , Islami ka qen qe nga NJeriu i pare, por tek Muhammedi a.s ka mrr emrin Islam ..
    Mir e spjegove me pak fjal,prej ademit e deri te muhamedi.

Femui linde qysh ne femeri idrejtuar nga krijusi Allahu sepse krijusi e ka kriju,

tjeter esht se si dhe ne qfar rrethi rritet dhe edukohet.
    SHqiprija etnike.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Muhamer, me vjen keq per ty dhe ca te tjere si ty, se jeni me te vertet driteshkurter. Juve jeni tamam nga ata tipat qe lexoni vetem titullin, dhe nuk e dini se ēfare ka permbajtja. I nderuar, titulli eshte thjesht diēka per te terhequr, ndersa fabula qendron brenda librit, dhe i duhet shfletuar e lexuar me kujdes.

Tani meqe thua ti, te gjithe jane te bindur, se dhe Bibla, Tevrati, jane libra te shenjte, por po te jene ne origjinalin e tyre dhe jo me ndryshimet qe u jane bere nga njerezit.

Edhe nje gje, feja muslimane ka lindur pas asaj katolike, te pakten nja 600 vite me vone, per te mos thene me shume. Ky eshte fakt qe nuk e ndryshon dot as ti as asnje.

Kur kane zbritur njerezit e pare ne Toke, nuk ka asnje fakt qe te kene qene islam. Kam lexuar dhe une, po une nuk kam lexuar vetem njeren pale, ashtu siē ben ti. Nuk kam lexuar vetem titujt siē ben ti. Kam lexuar te gjitha palet dhe kam lexuar me kujdes dhe brenda kapakeve te librave.
    Me thuaj qka ke lexuar mbrenda kapakeve te librit.

Une asnjeher nuk kam lexue se ka ekzistue feja katolike edhe asnje i derguar te asaj kohe nuk ka predikue fen katolike,akuptove.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •