Mu-ha-mer !
Mos valle ne qe kemi 4 dite te regjistruar nuk kemi te drejte
te diskutojme me ju qe keni kater muaj ?
Te kuptova fare mire se c'kerkon te thuash sepse kam arsimin dhe formimin
e duhur.
Cudia me madhe qendron tek pergjigja juaj,qe le per te deshiruar,por me keqardhje
ve re se nga padituria (jo injoranca) luani perfekt rolit e nje zhurmuesi fatkeq.
Ne qoftese nuk e dini pergjigjen e pyetjes,me thuaj qe t'ju sqaroj ,sepse nuk eshte turp te thuash "nuk e di" por turp eshte te thuash "e di" per dicka qe "nuk e di",atehere padituria tuaj kalon ne injorance totale.
Njeriu edhe lind me besim ne nje qenje supreme kjo eshte e vertetuar shum kohe me pare , por jo nuk egziston mundesia qe njeriu te lind musliman .
We are all Aliens
Po ne shqiperi ne kohen e enverit cfar lindnin femijet myslimane?
Jo,jo nuk eshte ne pyetje e drejta ,por ne pyetje eshte se shume shpesh i nderoni emrat ,kjo eshte arsyeja qe te thashe,kete qe ta kam bere me te kuqe pikerisht me tha nje anetare tjeter para ca kohe,nuk kam kohe qe te gjurmoj dhe ta gjej se cili ma ka thene kete.
Per njehere dalin emra te ri dhe me te njejten metode shkrimi dhe shprehjesh ia fillojne misionit ne forum .
Dhe si perfundim
PULA APO VEZA?? nese e gjen kete ,besoj qe e ke gjete edhe pyetjen JETA,FEJA DHE SHKENCA.
Helikranon, Pytja ndonjeher mund te perdoret si metoda me e mire e pergjigjes, ! kshtut ka vepruar edhe Muhammeri, pershendettje !
Xhamia,tlutem lexxo artikullin !, egzistencen e Zotit spo flasim per ate, se ate e vrejm nmjedisin ku jetojm !
Une nuk pash nje lidhje ne mes islamit dhe ati shkenctarit nga Oxford???
Bobobobobo. Nuk kam perse ta lexoj fare temen. Thjesht po bej nje pyetje.
P.Sh. Ne shekullin e V P.L.K, kur feja myslimane nuk ekzistonte, si lindnin femijet?
Ne Vitin 0, kur islami nuk ekzistonte, si lindnin femijet?
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
hahahh,po shihet qe se ke lexuar, tpakten kuptoje permbajtjen e temes, ndoshta thash titulli osht i gabuar mirpo,ma thua mua, Ademi, ka qen i pafe a
,hahah,tluttem, te gjith pejgamberet e derguar kan thirr ne besimin dhe njeshmerin e Zotit, tani,qfare flet tema, lexxo dhe ma shpjego , Islami ka qen qe nga NJeriu i pare, por tek Muhammedi a.s ka mrr emrin Islam
..
Krijoni Kontakt