Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Citim Postuar më parë nga Tutankhamun Lexo Postimin
    SI gjithmonë nuk kuptohet se çfarë doni të thoni ju besimtarët e fantazmave. Shkruaje në arabisht se e përkthejë me Google Translate, të paktën ashtu e marë vesh se çfarë deshe të thoje.

Islami lindi 1 mijë e 400 vite mëparë në Mekë, edhe sot e kësaj dite thyen Copy Rights të biblës, se ja ka vjedhur të gjitha figurat mitologjike që përmban bibla.

Ik fryjë sytë me Ademin tani.
    Shoku ateist , si duket nuk te del matematika ne rregull, dhe si e dyta me kete qe e shkruan e shoh se nuk ja ke haberin nga fete.
    Islami perfundon me ardhjen e Muhamedit a.s. dhe mu per kete erdhi si demaskim i genjeshtrave biblike dhe ky eshte qellimi juaj qe sulmoni Islamin dhe Kuranin.
    Nuk me thua cilen bibel e ka bere COPY ,sepse aq shume qe keni as vete nuk e dini se nga cila bibel ka bere Muhamedi COPY ,sepse ai nuk ka dite shkrim dhe lexim ,por me siguri ka pas sistemin kompjuterik wordin , ku ta dish

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nc nc nc nc nc
    Krim! Demtoja njeriut intelektin qe ne femijeri, e thuaj pastaj "kam miliarda besimtare".
    Keso njerez te besojne edhe ne lope, e lere me ne Islam.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    Shoku ateist ,
    Kush të njeh ty?

si duket nuk te del matematika ne rregull,
    Nuk ka matematikë aty, thjeshtë studime gjenetike mbi njeriun modern.

dhe si e dyta me kete qe e shkruan e shoh se nuk ja ke haberin nga fete.
    Sigurisht, nuk studioj psikopatësi, si gjarpri që flet apo parajsa.

Islami perfundon me ardhjen e Muhamedit
    Domethënë ai ishte diku mëparë, ku? Edhe si ekzistonte mëparë, ai i tregoi njerëzve mbi Islamin, ai Abu Bekr, ai që shpiku Muhametin, në fakt askush tjetër nuk e njihte Muhametin, vetëm Abui e kishte parë, e çuditshme.

a.s. dhe mu per kete erdhi si demaskim i genjeshtrave biblike
    Hehehe, pse kurani është i vërtetë? Libra për të vonuar mendorë ngelen të dy.

dhe ky eshte qellimi
    Ateistët nuk kanë asnjë qëllim, thjeshtë acarohemi kur ju të vonuarit mendor fetar vini na tregoni sesa të trashë jeni edhe se çfarë budallallëqesh besoni.

juaj qe sulmoni Islamin
    Ne nuk jemi Don Kishotër, nuk luftojmë me gjëra imagjinare si feja. Por mundohemi të ndihmojmë njerëzit e tjerë që ja ka dhjerë trutë injoranca.

dhe Kuranin.
    Jo more, ne nuk sulmojmë libra, thjeshtë duam që ky libër nëpër librari edhe bibloteka të vihet në kategorinë e duhur, Sci-Fi(Fantastiko shkencorë) bashkë me librat e Harry Potter.

Nuk me thua cilen bibel e ka bere COPY ,
    Lexo biblën edhe shikoje se është identike me kuranin, pastaj kujtohu se bibla është shkruar shumë shekuj mëparë.

sepse aq shume qe keni as vete nuk e dini se nga cila bibel ka bere Muhamedi COPY ,
    Ekzistojnë po aq varietet biblash, sa aq varietet kuranesh. Të paktën të gjitha biblat e njohin Jezusin si figura kryesore e fabulës, por jo të gjitha kuranet e njohin Muhametin si figura kryesore e fabulave arabe, apo jo? Fjala "Shi'itë" të thotë ndonjë gjë? Gati 1/3 e myslimanëve në botë janë shi'itë. Ik qajë tani se ta fyen mikun tënd imagjinar, Muhametin.

sepse ai nuk ka dite shkrim dhe lexim
    Ai nuk ekzistonte fare.

,por me siguri ka pas sistemin kompjuterik wordin :), ku ta dish :)
    Edhe sikur ta kishte prapë nuk do dinte sesi ta përdorte, ju të vonuarit mendor fetar e shikoni shkencën si krijesë e atij mikut tjetër imagjinar, shejtanit.

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Nc nc nc nc nc
    Krim! Demtoja njeriut intelektin qe ne femijeri, e thuaj pastaj "kam miliarda besimtare".
    Keso njerez te besojne edhe ne lope, e lere me ne Islam.
    Gabim, në botë nuk ka as 100 milion myslimanë. Shifrat llogariten gjithmonë gabim qëlimisht!

Shembull, thuhet se Indonezia ka më shumë myslimanë se çdo vend tjetër, pra 120 milionë. Por prit se në Indonezi askush nuk i pyet njerëzit për besimin fetar, askush nuk i garanton të drejta të barabarta nëse nuk janë myslimanë edhe sidomos vetë shteti Indonezian pranon se të paktën 1/4 e popullatës janë të krishterë ose animist. Pra e shikon që me të parën 120 milion bie në 90 milion si minimum. Imagjino pastaj vende si Arabia Saudite ku je mysliman me ligj, do apo nuk do, apo vende si Afganistani ku po nuk e deklarove veten mysliman të varin në litar. Vende si Irani që pranon se të paktën 5% e popullatës janë ateistë. Prandaj ajo 1 miliardë myslimanë bie në më pak se 100 milionë.

Sidomos duke mos harruar se "myslimanë" nuk do të thotë asgjë. Synitët vriten me Shi'itët. Synitët maliki, hanafi, hanbali edhe shafi'i vriten me njëri-tjetrin. Ekzistojnë edhe ibadët që nuk janë as synitë edhe as shi'itë, edhe i urrejnë të dyja palët. Imagjinojeni vetë. Ekzistojnë më pak se 100 milionë njerëz që e urrejnë njëri-tjetrin më shumë se urrejnë jo besimtarët, e gjithë kjo sepse Islami është feja e paqes edhe e dashurisë.

VRASËS!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •