Close
Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 177
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    lej foret pergjigjen komplet e ki qaty ... Mos e moho qe edhe ti ktyne her kur e ke pas trunin ne rregull je ndi krenar me to
    Une nuk kam orgjin fomale te Islamit por une kam orgjin praktikuse te Islamit dhe per ket fakt falenderimi i takon Allahut Xh.Sh. Elhamdulilah.
    Prandaj pergjigjen e ke shum te qart qe Allahu na ka mbrojt per gjerave te kota.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    veq dmth ni koh edhe ti sa e ke pas trunin ne rregull koke mburr me to ... e tash pi faleminderohesh allahut qe me demet ti ka qel syt .
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    nuk asht nan kurr ska qen edhe kurr saka me qen, a nuk po me sheh qe kurr thmi nuk ka lind, edhe nuk e dis se qka asht thmija., ti me gjeth turq e arab e terez permu jeni nje. mua nuk me ineterson kurgja kur asht ne pytje kombi, kombi nuk ndreqet me rrena te kallkutes, as per se vdekurri nuk na ka dasht iki me mija kilometra nga ne veteoer mos me quaur shqiptare por krishtere.

Jo Nane Tereza nuk eshte nene e Kombit e din pse?! Sepse nena jote e ndyre eshte nene e ketij kombi te flliqur si ti, e ky komb nuk eshte Shqipetare, por arabo-sllavofil, kurse nNene Tereza eshte Nene e krejt botes dhe e Shqipetareve ne vecanti!
    Por jo per ty!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-01-2009
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga antiislamiku Lexo Postimin
    Jo Nane Tereza nuk eshte nene e Kombit e din pse?! Sepse nena jote e ndyre eshte nene e ketij kombi te flliqur si ti, e ky komb nuk eshte Shqipetare, por arabo-sllavofil, kurse nNene Tereza eshte Nene e krejt botes dhe e Shqipetareve ne vecanti!
    Por jo per ty!
    ........................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-01-2009
    Postime
    17
    nana kombtare ?????????????????????????????????? veshtir!!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga rrrugova Lexo Postimin
    nana kombtare ?????????????????????????????????? veshtir!!!!!!!!
    Jo nuk qenka Nene Kombetare Nena Tereze, po ebu hanifja ebu Ajshja kurva e muhametit qenka nene Kombetare apo jo!?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    tereza asht figur krishtere, ajo nuk i ka njohur shqiptart dhe ka ik shum larg dhe atje asht varros , as perse vdekuri nuk na ka dasht. eka quajtur veten tereza e kalkutes , jo tereza shqiptare , pse po rreni.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    tereza asht figur krishtere, ajo nuk i ka njohur shqiptart dhe ka ik shum larg dhe atje asht varros , as perse vdekuri nuk na ka dasht. eka quajtur veten tereza e kalkutes , jo tereza shqiptare , pse po rreni.

Kallxo dreit edhe ti veq mos rrej qe ktyne her sa e ke pas trunin ne rregull edhe ti je ndi krenar qe egziston dikun ni Shqipatre me ni shpirt kaq te madh .

po edhe nese osht kan figur krishtere qa ka tkeqe ktu ?? poo hajt more moo shkoni mytni mushnu bume naj kah fitone xhenetin me shpejt mos folni mo per figurat kombtare ju se sju takon se ju skeni komb , pe perseris ju as bab as nan nuk i doni nqofse ata nuk jon musliman
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    ... sa me befasi dhe keqardhje i lexoj keto rreshta kunder Nene Terezes!!!!
    - vet fakti qe po flitet keq dhe kunder nje te ndjeri eshte jo morale dhe jo ne rregull!!!
    - ata qe flasin keq duhet ti leme te flasin ashtu siq mendojne, sepse aq sa dine aq edhe flasin!!!
    e shprehin mendimin e vet dhe menyren e vet jo korrekte te te shprehurit.
    e pyes veten dhe i pyes edhe te gjithe ata qe jane vullnetmire: a thua, ne e dime se kush eshte Nene Tereza; por kush jemi ne per veten tone? per Kombin tone? per Historin tone? a thua cka eshte duke ndodhur me disa njerez vullnetkeq dhe a thua shejtani, djalli, belzebuli, e gjithe ushtria e tyre, po abuzojne ne disa zemra dhe mendje te disa njerezve???

kujdes mik i nderuar kujde, hapi syt dhe vetedisohu, sepse, nuk duhet te pajtohemi me veten kur jemi ne gabim, bile kunder njerezve te medhenje siq ishin: Nene Tereza, Mahatma Gandhi, Martin Luter King, Marlkholm x, dhe shume shume te tjere....

te luftojme pra per miresin e jetes se tyre...

shume prej tyre perpos kombit... ata kane deshmuar DASHURI....

pra kujdes,
    mos te hyme ne gjynah (thone myslimanet)
    mos te bejeme mekat.

me shume respekt per te Medhenjet e Kesaj bote,
    e edhe per Ju.
    rroni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Kallxo dreit edhe ti veq mos rrej qe ktyne her sa e ke pas trunin ne rregull edhe ti je ndi krenar qe egziston dikun ni Shqipatre me ni shpirt kaq te madh .

po edhe nese osht kan figur krishtere qa ka tkeqe ktu ?? poo hajt more moo shkoni mytni mushnu bume naj kah fitone xhenetin me shpejt mos folni mo per figurat kombtare ju se sju takon se ju skeni komb , pe perseris ju as bab as nan nuk i doni nqofse ata nuk jon musliman
    mu me vjen mir qe asht shqiptare , edhe kurgja te keqe nuk ka per mua qe asht krishtere, shqiptari shqipate asht pamar parasysh fen.po gaboni o njerz por puna e saj ska te baj me shqiptarizem ,kupton anuk po don ta thuash te verteten , kur hajrin sjakem par .

Faqja 10 prej 18 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  2. Nena Tereze vleresohet per shpirtin e saj apo per famen e saj?
    Nga fisniku-student në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 19-03-2009, 20:47
  3. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  4. Nënë Tereza e Kalkutës, bija e mohuar e Shqipërisë
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-02-2005, 09:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •