/----------------/
(Teksti jo i lidhur direkt me temën u fshi. Të provohet shkruarja në bazë të temës dhe sa më shumë me argumente e sa më pak me problemet e bashkëbiseduesit (Shpresmiri)).
/----------------/
(Teksti jo i lidhur direkt me temën u fshi. Të provohet shkruarja në bazë të temës dhe sa më shumë me argumente e sa më pak me problemet e bashkëbiseduesit (Shpresmiri)).
Ndryshuar për herë të fundit nga Shpresmiri : 09-09-2002 më 13:04
/----------------/
(Në këtë temë lexuesve nuk u intereson problemet që ka dikush me dikë. Të kihet kujdes edhe me shprehjet (Shpresmiri)):
Ndryshuar për herë të fundit nga Shpresmiri : 09-09-2002 më 13:06
Ore Gjirokastrit SS- merre shtruar se nuk e kisha per pislliqet qe mendon ti!
Edhe meqe ra fjala...mos fut hunet aty ku s'te tako!
Nene Terezen e kane pranuar Shqipetaret tashme, pervec familjes se Legenit Gjirokastrit Hoxha!
Sa per pergjigje banale, kam nje te bukur qe e perdornim si femije, por nuk po ta them se me vjen keq...!
A ka me malore se eshte Gjirokastra...?!
Klodo po qe se e paskam mare une gabim, athere te kerkoj une falje, po pergjigjet i ke shume te nxituara me duket. Nuk te tha nejri qe se pranon Nene Terezen, une te dhashe arsye e fakte pse nuk eshte gjithkund e respektuar. Te thuash qe gjithe Gjirokastritet jane komuniste eshte si te thuash te gjithe Tiransit jane pederaste (meqe kryetari i shoqates se pederastve eshte Tiranas). As me intereson fare se ca ben familja e Hoxhes me nene Terezen, as e dua tja di ne egzistojne apo jo. Dhe sa per njohuri, nuk e ben mali malokun.
Po edhe ti ama, se nuk po ta citoj thenien, me cfare argumenti vjen edhe thua, se ka disa (pune e madhe; me prova?) qe flasin per korrupsion te saj....keshtu qe .....perfundimi....
Ore, ketu eshte puna e thjeshte fare.....(ju mund ta merrni edhe si imponim)....: Nene Tereza eshte shembull i Njeriut njeri, te krishterit te krishter, edhe rrjedhimisht te shqiptarit nqs ky eshte njeri, nqs jo....une me plot deshire do preferoja Nene Terezen...!
Ok plako shume bukur ai eshte mendimi yt, une mendimin e kam ndryshe, nese ne nuk na puqen mendimet, nuk ke pse mer kot e me kujton qe qenkam Gjirokastrit e sipas teje mbeshtetes i Hoxhes. Me respekto mendimin te te respektoj tendin.
shendet .
Si mendon ti Gjirokastra
nga 6 miliarde njerez qe ka globi
Sa njerez e njohin Nene Terezen.
Dhe nga keta njerez qe e njohin Sa e njohin per mire dhe sa per keq
Dhe me tej ti vete ku ben pjese ?
baobab nuk kam pare ndonje satistike te them te drejten, por me hamendje:
Mendoj se diku rreth 2.5 miljarde po. Nga keta ndoshta 89% e mbajne per mire, por ajo perqindje qe e mban per keq eshte me influencuese se tjetra. Une personalisht nuk kam as mendim pozitiv as negativ per te, dhe perpiqem te jem i kujdeshem kur e lidh Shqiperine me emrin e saj.
SSALB
Problemi s'eshte c'thone disa per Nane Terezen (Korrupsion?!Perse?!A e di qe kishte dy veshje grash te varfera indiane e nje traste lecke?)!
Problemi eshte qe i perkisni dy "boteve" te kunderta: ti racizmit (sic prezantohesh,se nuk te njoh) e ajo dashurise pa kufi per cdo njeri,te cdo race e besimi.Prandaj e ke te veshtire ta kuptosh!
E sa provokues ka ne kete bote!
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Krijoni Kontakt