RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR
Halil gostivari nese je nga gostivari, ke me shume pune atje, e jo ketu!
Nuk e ke liru as ti as une vendlindjet tona, une Presheven e ti Iliriden!
Eshte per te ardhur keq se si mund te behesh kaq trim e patriot, kur nuk ke krise asnje pushkallke!
Kete po e shohe nga fjalori juaj.
Nese do ta mbroja nje fe, per para, interes, apo cka do tjeter qe do ishte vetem per te miren time persoanel, apo te familjes time, qofsha mallku sa tkem jete e amshim, une dhe e tere familja ime!
Me vjen shume keq sepse ty dhe cdo shqipetari na nevoitet shkolla, e jo retorika, jo boshlleku, jo interesi personal familjar a grupor!
Ti dhe une kemi me se paku te drejte te flasim, sepse te thashe i kemi tradhetu Vendlindjet tona, e mos te flasim me per tradhetite tjera qe i kemi be ndaj rruges se Gjergj Kastriotit.
Shqiperia Meme nuk ka nevoje per viruse sllave, islamike,etj etj, ka nevoje qe te klete Shqipetare!
Shqipetaret e kane provu besnikerin e Turqise, e dijme se si na doli Nena Shqiperi, e tani a mendoni se prape eshte normale te bijme ne te njejten gracke!
Thrrasim me parrulla patetike jemi besnik, po realiteti eshte i kundert, te i shohim sa njeriun tone qe eshte tani si deshmor eshte i vrare ne tradheti, eshte tradhetuar direkt apo indirekt!
Kjo mund te lejohet!
Krijoni Kontakt