Close
Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 177
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    se i pat pagu prej gjepit vet. hej kuku per ty

Mo bre mos kukat ashtu! Mos sepse mjerimi nuk sjellë gëzim. Gëzim sjellë zemra e mirë dhe qellimi i mirë. Mos i jep fort zor vetit se deshte e z'deshte ti apo dikush tjeter si ti, ajo është nder i Kombit, nder i njeriut, nder i Zotit sepse permes verprave të sajë (Nënes Tereze) mund ta kuptojsh se sa dashuri ka Zoti per njeriun. Zoti lavderohet me vepra te mira të njeriut e jo me vrasje dhe urrejtje.

Unë kuptoj se diçka qe i mungon njeriut nuk ja din as lezetin. Dikujt i mungon ajo qe duhet ta ketë. Dashuri dhe sinçeritet. Çfar fatkqesie...!!!!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Amori Lexo Postimin
    Jo prej xhepit tend i ka pagu mos deshe kshtu te thuash!
    Ajo me xhep nuk ka pagu por me veper!
    qka te ndihmoj ty si shqiptar ? ket pytje ne jeten priva e enenshtroj gjdo dit popullit,diku rreth 99%,9 mar rgjigjen se kurgja nuk ka punu per komb, por vetem ka herby per fe. ju pi keqkuptoni sendet, fetare e devotshme , por larg shqiotarizmit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    kerkush nuk deshiron te keqe, kush i deshiron kombit te vet keq , dota gjej ne femit e vet, ket mos e haro

por si femi ekam prit nga gzimi tena vije ne kosov , nuk ka ardh me gjithse jam musliman,,

e regulluan kishen ne peje e ndreqen se vjen tereza, nuk erdh fare,

ja nje tregim 100 e kom cek , epaten lutur ta boj ni foto me femi te helmuar ne kosov per opinjon , nuk pat pranuar , shum tragjedi e madhe asht per mu.

as ne 1981 as ne 1987 nuk ka qen ne kosov. vizitat tjera nuk imaj ne mend se kan cen te shpeshta
    ... e mor injet,
    e mor i injet e mor i gjor;
    paska pas te drejt sepse e ka pa qe qfar njeri qenke ti....
    ngucakeq, dhe pa vendosur,
    kritikant i shfrenuar,
    dhe i pakuptim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    se i pat pagu prej gjepit vet. hej kuku per ty
    RROFTE SHQIEPRIA E BASHKUAR

Juve zotni kush po ju paguan per kete!?

As nje qime nuk je ti dhe une qe ta korrigjojme Nenen Tone!?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    qka te ndihmoj ty si shqiptar ? ket pytje ne jeten priva e enenshtroj gjdo dit popullit,diku rreth 99%,9 mar rgjigjen se kurgja nuk ka punu per komb, por vetem ka herby per fe. ju pi keqkuptoni sendet, fetare e devotshme , por larg shqiotarizmit
    He tash ekuptova se perse e fyen Nenen Tereze!
    Sepse ajo nuk te paska blere ty me para!?
    Ty paske nevoj vetem me te blere- ndersa sot blehen vetem kafshet edhe disa njerez...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    un kur sekom fy un nuk fyj shqiptar

por ju qes rrenat ne shesh

,e rrena nuk rriten femit.

krej bota po qeshet me shqiptar, nuk po mundem te arsytohem per gjith ato toka ilire
    ce i kem humbur,

ty ja bo qejfin vetit me rrena

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ti i njejti e paske zene me tapi kete teme.'' Armik i betuar i Nene Terezes''. dhe pse, pse nuk ka qene muslimane. Nuk ke me ke te merresh tjeter ti, por merresh me te vdekurit?
    Feelings change - memories don't.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Ti i njejti e paske zene me tapi kete teme.'' Armik i betuar i Nene Terezes''. dhe pse, pse nuk ka qene muslimane. Nuk ke me ke te merresh tjeter ti, por merresh me te vdekurit?
    Nene Tereza si puna e Ferit Muratit kane merita, se popullit tone i japin pak emer ne bote dhe ne mund te mburemi si shqiptare duke u thene dale pak se ne nje popull i vogel, por veq kemi dy fitues te cmimit nobel, Nene Terezen dhe Ferit Muratin.
    Por nga ana tjeter eshte fakt qe as e pare dhe as i dyti nuk kane be dicka konkrete per kete popull.
    Edhe pse ne menyre direkte nuk kane be dicka konkrete per kete popull, ne si shqiptar duhet ti respektojme, nuk duhet ti shkelim.
    Maqedonasit me mish e me shpirt mundohen ta bejne Nene Terezen maqedonase!!!
    Pse?!! Sepse kane qene te mburen se Nene Tereza paska qene maqedonase dhe se te gjithe maqedonasit jane si nene Tereza e ku ta di une se cfar.
    Si shqiptar musliman qe jemi ( fol per veten time ) besoj qe duhet te respektojme figuren e nene Terezes, por jo edhe besimin e saj!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e mistreci87
    Anëtarësuar
    12-03-2009
    Postime
    51
    hej injeti me vjen keq qe flet keshtu sepse nuk do te thote te jesh jomysliman dhe te mos jesh njeri i mire.perkundrrazi nene tereza ka qene eshte dhe do te mbetet njeri i perkryer.kur them eshte dua te them qe ajo ka lene nje emer te mire mbas vetes ndaj dhe te gjithe flasim mire per te ajo ka bere vepra te medha qe jo te gjithe do ti benin.pastaj dhe une si ty jam mysliman por nuk di qe feja jone te mesoje te diskriminojme fete e tjera perkundrrazi na meson me vllazeri dhe shpirtmiresi.dha mos harro mbi te gjitha ajo ka qene shqipetare dhe me te verte nder per kombin tone.panveresisht fese se saj.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nene Tereza si puna e Ferit Muratit kane merita, se popullit tone i japin pak emer ne bote dhe ne mund te mburemi si shqiptare duke u thene dale pak se ne nje popull i vogel, por veq kemi dy fitues te cmimit nobel, Nene Terezen dhe Ferit Muratin.
    Por nga ana tjeter eshte fakt qe as e pare dhe as i dyti nuk kane be dicka konkrete per kete popull.
    Edhe pse ne menyre direkte nuk kane be dicka konkrete per kete popull, ne si shqiptar duhet ti respektojme, nuk duhet ti shkelim.
    !

GV_USA
    Po Feriti gjalle eshte Gostivar? Kush e di sa krenar jeni ju te Gostivarit per Feritin!
    Feelings change - memories don't.

Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  2. Nena Tereze vleresohet per shpirtin e saj apo per famen e saj?
    Nga fisniku-student në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 19-03-2009, 20:47
  3. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  4. Nënë Tereza e Kalkutës, bija e mohuar e Shqipërisë
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-02-2005, 09:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •