...o injeti,
pse qenke i tille...
qetesohu pak e me siguri kur do ta kesh qetesine e shpirti ateher do ta shohesh se gjanat jane pak sa ma ndryshe se siq po i deklaron ti
rroni
...o injeti,
pse qenke i tille...
qetesohu pak e me siguri kur do ta kesh qetesine e shpirti ateher do ta shohesh se gjanat jane pak sa ma ndryshe se siq po i deklaron ti
rroni
...injeti... me nje vend the:
-----------------------------------------------
u me vjen mir qe asht shqiptare , edhe kurgja te keqe nuk ka per mua qe asht krishtere, shqiptari shqipate asht pamar parasysh fen.po gaboni o njerz por puna e saj ska te baj me shqiptarizem ,kupton anuk po don ta thuash te verteten , kur hajrin sjakem par .
------------------------------------------------
... besa besa shume hajrin ja kemi pa....
- ne vitin 1968 ka qen ne kosove, menjeher pas demostratave te atehershme....
- ne vitin 1981 ne qershor ka qendru ketu... ku e kan debu nga kosova sistemi i atehershem....
e edhene vitin 1987...
ka punu shume shume per KOMB dhe te lutem informohu shume para se te shprehesh....
por si do qoft.
je i lire te shprehesh.
mos bjer ne kurdershtime, mos moho asgje, mos urrej, mos fol keq (pa fakte) etj etj...
pa ofendime o mik.
prano udhezime.
- nuk ta deshiroj te keqen ok.
mirembetesh
nene tereza jo vetem nder i kombit por dhe simbol i tij ajo ka qene njeriu me falni shenjtorja qe i tregoj vbotes qe SHQIPTARET e kane zemren e madhe dhe humane.
Sic i kam theksuar me te zeze fjalet e tua, eshte e kote qe diskutojme. Ti nuk njeh asnje qe s'eshte musliman. Epo mos harro qe Shqiptaret nuk jane vetem musliman do apo s'do ti. Nuk jane te tere si ty qe i gjykojne njerezit nga feja. Nuk te takon ta gjykosh ti figuren e Nene Terezes. Se nuk te pelqen ty eshte problem per ty dhe jo per ne.
Feelings change - memories don't.
kerkush nuk deshiron te keqe, kush i deshiron kombit te vet keq , dota gjej ne femit e vet, ket mos e haro
por si femi ekam prit nga gzimi tena vije ne kosov , nuk ka ardh me gjithse jam musliman,,
e regulluan kishen ne peje e ndreqen se vjen tereza, nuk erdh fare,
ja nje tregim 100 e kom cek , epaten lutur ta boj ni foto me femi te helmuar ne kosov per opinjon , nuk pat pranuar , shum tragjedi e madhe asht per mu.
as ne 1981 as ne 1987 nuk ka qen ne kosov. vizitat tjera nuk imaj ne mend se kan cen te shpeshta
Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 24-03-2009 më 18:35
Krijoni Kontakt