Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    A spo mundeni me u pershendet ne gjuhen shqipe ju dy fillozofa a?

Paqja, udhezimi dhe meshira e Zotit qofte me ju!
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    A spo mundeni me u pershendet ne gjuhen shqipe ju dy fillozofa a?

Paqja, udhezimi dhe meshira e Zotit qofte me ju!
    Pershendetje, po ikim prej teme po nejse. Une e mbeshtes pershendetjen ne gjuhen shqipe por per hir te kolegialitetit me biseduesin me larte perdora ne gjuhen arabe.

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Ju më sipër në keni diçka me temën folni, përndryshe hapni tema të tjera ku ti shperheni ata pyetjet e juaja dhe ndoshta atje do t'ju përgjigjemi.
    ]
    Moderatorët i këshilloj që tim fshinë postimet që nuk kanë të bëjnë me temën @, se përndryshe si çdo herë tema mer kahje tjetër.

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar më parë nga Agim Shkodra Lexo Postimin
    Perse nuk ke kurajo qe te pergjigjesh?
    Apo akoma imami dhe hoxha nuk ta kane shkruar pergjigjen?
    Pyetje per fillestaret jane edhe keto Ramazan.
    Për ata që injorojnë nuk ka përgjigje. E kotë është me ty o injorant, se ti edhe me ti pru argumente ti i injoron ato, sikurse i ke injoruar ata argumente që ti kam sjellur në temat tjera, se pyetjet tuaja janë vetëm se për provokim dhe asgjë tjetër, se ti je robi i shejtanit dhe çka të mëson ai atë e thua. Hajt pra mos ti shoh sytë derisa ta shoh se je penduar!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Citim Postuar më parë nga Agim Shkodra Lexo Postimin
    Kush pritet qe te vije para gjykimit final dhe pse ??
    Perse musulmanet jane duke pritur ardhjen e Jezusit?
    Si eshte e mundur qe nje njeri qe ka vdekur para 2000 vjetesh te kthehet perseri?
    Cfare qellimi ka Zoti qe po e dergon perseri?
    Pyetje te veshtira apo te lehta keto per nje musliman si Ramazani.Ma kthe pergjigjen Ramazan.
    Edhe pse do dal pak nga tema ,por te ma beni hallall.

Qellimi i Zotit qe e dergon perseri Isen a.s. eshte qe ti demaskoje krishteret dhe rrenat e tyre, dhe tu thote se une jam profet i Zotit dhe jo biri i Zotit dhe une nuk kam ardhe te shperlaje mekatet e te tjereve , dhe se une nuk jam i kryqezuar .Dhe si e fundit eshte qe te vertetohet fjala e Zotit dhe e Muhamedit a.s. ne lidhje me ardhjen e Isaut a.s.

e ke te qarte shoku Agim

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    Edhe pse do dal pak nga tema ,por te ma beni hallall.

Qellimi i Zotit qe e dergon perseri Isen a.s. eshte qe ti demaskoje krishteret dhe rrenat e tyre, dhe tu thote se une jam profet i Zotit dhe jo biri i Zotit dhe une nuk kam ardhe te shperlaje mekatet e te tjereve , dhe se une nuk jam i kryqezuar .Dhe si e fundit eshte qe te vertetohet fjala e Zotit dhe e Muhamedit a.s. ne lidhje me ardhjen e Isaut a.s.

e ke te qarte shoku Agim
    ================================================== ==========
    qy qy, ani "qellimi i Zotit" .............. valla mysliman te forte, e dine qellimin e Zotit, qka po done dhe qka ka me ba me isen!!!!mue po me doket se pake teper ju ka dhane drejta Allahu myslimanve, krejt qellimet e allahurt po i dine!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    .................................................. ..............................

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Dardan si pike e pare nuk tu pergjigja ty ,por Agimit dhe si e dyta , kur nuk din mos fut b.... atje ku se kan vendin

.....

tema vazhdon .....

nese keni te thuani dicka me temen urdheroni perndryshe ikni andej nga forumet tua^j

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    kadale he burre mysliman, mose u inatose , myslimanet jane te paqes dhe nuk idhnohen kallaj!ai une bithen e futa te myslimanet, ndoshta kame ba "gabim" po jame mese i sigurte, se ma e mire eshte bitha e jem se do ftyra te myslimanve!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Ok ndoshta ke te drejte , e respektoj mendimin tuaj ,por nje keshille nga une , mos e fut b.... atje se ndoshta ndonje zezak nga arabia e ka ngateruar forumin si puna jote dhe pasojat jane te paparashikuara.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •