A spo mundeni me u pershendet ne gjuhen shqipe ju dy fillozofa a?
Paqja, udhezimi dhe meshira e Zotit qofte me ju!
A spo mundeni me u pershendet ne gjuhen shqipe ju dy fillozofa a?
Paqja, udhezimi dhe meshira e Zotit qofte me ju!
Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!
Ju më sipër në keni diçka me temën folni, përndryshe hapni tema të tjera ku ti shperheni ata pyetjet e juaja dhe ndoshta atje do t'ju përgjigjemi.
]
Moderatorët i këshilloj që tim fshinë postimet që nuk kanë të bëjnë me temën @, se përndryshe si çdo herë tema mer kahje tjetër.
Për ata që injorojnë nuk ka përgjigje. E kotë është me ty o injorant, se ti edhe me ti pru argumente ti i injoron ato, sikurse i ke injoruar ata argumente që ti kam sjellur në temat tjera, se pyetjet tuaja janë vetëm se për provokim dhe asgjë tjetër, se ti je robi i shejtanit dhe çka të mëson ai atë e thua. Hajt pra mos ti shoh sytë derisa ta shoh se je penduar!!!
Edhe pse do dal pak nga tema ,por te ma beni hallall.
Qellimi i Zotit qe e dergon perseri Isen a.s. eshte qe ti demaskoje krishteret dhe rrenat e tyre, dhe tu thote se une jam profet i Zotit dhe jo biri i Zotit dhe une nuk kam ardhe te shperlaje mekatet e te tjereve , dhe se une nuk jam i kryqezuar .Dhe si e fundit eshte qe te vertetohet fjala e Zotit dhe e Muhamedit a.s. ne lidhje me ardhjen e Isaut a.s.
e ke te qarte shoku Agim
================================================== ==========
qy qy, ani "qellimi i Zotit" .............. valla mysliman te forte, e dine qellimin e Zotit, qka po done dhe qka ka me ba me isen!!!!mue po me doket se pake teper ju ka dhane drejta Allahu myslimanve, krejt qellimet e allahurt po i dine!
.................................................. ..............................
Dardan si pike e pare nuk tu pergjigja ty ,por Agimit dhe si e dyta , kur nuk din mos fut b.... atje ku se kan vendin
.....
tema vazhdon .....
nese keni te thuani dicka me temen urdheroni perndryshe ikni andej nga forumet tua^j
kadale he burre mysliman, mose u inatose , myslimanet jane te paqes dhe nuk idhnohen kallaj!ai une bithen e futa te myslimanet, ndoshta kame ba "gabim" po jame mese i sigurte, se ma e mire eshte bitha e jem se do ftyra te myslimanve!
Ok ndoshta ke te drejte , e respektoj mendimin tuaj ,por nje keshille nga une , mos e fut b.... atje se ndoshta ndonje zezak nga arabia e ka ngateruar forumin si puna jote dhe pasojat jane te paparashikuara.![]()
Krijoni Kontakt