Keto qe keni shkruar mbi vaksinat jane gjera qe mesojme ne shkolle fillore.. Bejme vaksinat sepse keshtu thote doktori ose sepse keshtu bejn te gjithe..
Mendoj qe te gjithe duhet te kulturohemi se si te arrijme nje mireqenie shendetesore pa u bazuar tek mjeket. Personalisht kam 4 vjet qe tek mjeku kam shkuar vetem per te mare receten per te ber kontrollin nje here ne vit (check up).Ne keto 4 vite asnje ilaç, asnje antibiotik ose shurup.. Kam studiuar shume per te njohur organizmin tim, per te kuptuar me shume rreth semundjeve dhe menyres se si vijne.Pak a shume ja kam arritur qellimit. 2-3 here qe kam patur dhimbje gryke ose grib i lehte jam kuruar me vitamina C dhe echinaforce.. Jane komposte natyrale dhe jo te sintetizuara. Kane kaluar 2 vjet dhe i afermi imm me falenderon akoma per faktin se e kurova nga guret ne veshka. Ishte operuar dy here por i formoheshin gjithmone gure/çiste ne veshka..Duhet te operohej per te treten here por e binda te provonte kuren qe i dhashe une. Kura ishte e perber me estrakte vegjetale te bimeve te ndryshme qe shkonin mire per problemin e tij.Pasi mbaroi kuren(3 muaj) beri kontrollin per te par se ne ç'gjendje (ishin rritur apo zvogeluar) guret ne veshka. Kishte 2 gure, ai me i vogli ishte zhdukur ndersa tjetri kishte zvogeluar permasat..Vazhduam akoma me kuren dhe ne 6 muaj e kishte zgjidhur problemin pa shkuar ne sallen e operimit.. Per t'ju then qe semundjet mund te kurohen duke perdorur mjekime me pak invazive, mbi te gjitha me origjine natyrale..
Per ty kthyer tek vaksinat, i vetmi shkak qe eshte verifikuar ne menyre shkencore eshte se vaksina shkakton AUTIZMIN. Pasi enet qe perdoren per te mbajtur vaksinat kane TIMEROZAL, kompost kimik qe eshte i demshem me sistemin nervoz. Atehere ju do pyesni perse jo te gjithe femijet qe jane vaksinuar nuk jane kthyer autistik? Pergjigja eshte se ne(humanet) nuk jemi njelloj. Kemi grupe te ndryshme gjaku, disa kane antitrupa me te zhvilluar se te tjeret, simptomat e vaksinave mund te rrijne ne gjendje fjetje dhe te aktivohen pas muajsh ose vite dhe ne kete rast askush nuk do tja vinte fajin vaksinave.Njerezit me grup gjaku 0 i pergjigjen ndryshe mjekimeve nga njerezit me grup gjaku A apo AB. Ka shume per te studiuar rreth sistemit tone fisiologjik dhe une nuk kam kohe ti shkruaj ketu.E vetmja keshille eshte te interesoheni personalisht(studioni) pasi mjeket shpesh nuk jane te axhornuar ose jane te zene duke dhene antibiotike dhe kortizon edhe per problemin me te vogel, keshtu eshte i sigurt qe e zgjidh problemin menjhere pa u menduar shume te gjej ndonje mjekim tjeter me te lehte.
Per sa i perket Autizmit, nuk eshte semundje Mentale, dmth ato qe jane autistik nuk jane budallenj per ti çuar ne psikiatri, por eshte nje semundje qe shkakton helmimin fiziologjik nga te gjitha helmet qe kane vaksinat brenda dhe bejne qe femija te mos shprehet mire ne krahasim me nje femije normal. Ne shume raste nuk arrijne ta dallojne semundjen dhe e kurojne femijen si te ishte i çmendur, dmth me psikoilace, duke shtuar ne kete menyre helme te tjera ne organizmin e femijes.
Gjithashtu ka semundje te tjera qe jane te lidhur me vaksinat por per keto nuk kam konfermime shkencore por vetem konfermime reale nga pervoja ime, kam pare femije qe ne fillim ishin te qeshur, nuk rrinin ne vend nje minute pas vaksinimit te kthehen ne femije nervoz,me probleme te lidhej me shoket e tij dhe tretjje te keqe ushqimi(ne fillim ishte e kunderta)...
Ç'do zgjedhje eshte ne doren tuaj, per te miren e femijes suaj. Nqs shkoni per te vaksinuar kerkoni te pakten te shikoni fleten ilustrative "kontroindikacionet" e vaksinave. Jane gati 20 flete..Kush e di pse???Vaksinat si eshte shkruar ketu jane vetem baktere, çfare problemi japin te gjitha keto baktere per te shkruar nje flete ilustrative 20 faqe??? Meditoni njerez

Perse ministri polak doli kunder vaksines se H1N1 duke konfermuar qe vaksinat jane vetem "trufa", shpikje. Ministri, mjeke me eksperienc 20 vite deklaroi qe vaksinat jane vetem nje "trufa" e vertete e ber nga shtepite farmaceutike ne shpatullat e njerezve qe nuk e kane idene e rreziqeve. Deklaroj qe refuzoj nje kontrat milionare me 3 shtepite qe prodhonin vaksinen duke then qe mireqenia e popullit eshte me e rendesishme se pasurimi i shtetit.
Per ta mbyllur se u zgjata shume, kerkoni gjithmone ti beni testin e alergjive ose jotolerimit kur te shkoni per te vaksinuar femijen. Asnje poliambulator nuk e ben, te pakten ketu ne itali.
Krijoni Kontakt