E t'i bashkohem partisë FERR, që ende pa filluar zgjedhjet bëri skandal që menjëherë u plasua në media.
Më vjen keq e di që je votues i tyre, por sinqerisht as pragun s'kanë me kapercy.
http://www.facebook.com/#!/pages/Kun...08060509260781
E t'i bashkohem partisë FERR, që ende pa filluar zgjedhjet bëri skandal që menjëherë u plasua në media.
Më vjen keq e di që je votues i tyre, por sinqerisht as pragun s'kanë me kapercy.
http://www.facebook.com/#!/pages/Kun...08060509260781
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Vallaj gimche edhe Atdheu vetëm me Xhamia s 'mund të mbahet... e don një infrastrukturë ekonomike. Atdheu im ideal do të ishte me shumë fabrika, pak kisha katolike e pak xhamia, pak ma shumë çerdhe fëmijësh, do shkolla e universitete serioze, parqe të bukura e plot lule për pleq...
Nëse nuk të pëlqen Ferr si mu, voto për AAK-në pra(ku ka edhe dy pensionista), LDD-në, LDK-në...Kështu je i sigurt se edhe ti nuk gabon por edhe populli fiton...
Kalimin e pragut mos e merr si imperativ. E rëndësishme të mbillet fara e së ardhmes e mirë, të duhemi mes veti dhe të përpiqemi të ndërtojmë shtet e komb të fuqishëm...
As Thaçi e as sateliti i tij Pacolli se ndajnë këtë mendim...
"Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."
Ta votojmë LDK-në partinë e cila e futi Kosovën në krizë institucionale, partinë e cila shkaku i saj do të hargjohen miliona nëpër fushata.
Unë dihet kënd e votoj Partinë e Drejtësisë që përkushtohet maksimalisht për komb.
Nuk tham se shteti mbahet me Xhamia, mirëpo as me hajni nuk mbahet.
Ti je hija e Kastriotit
LDK-ja nuk shkaktoi krizë. Ka mujtë Thaçi me lypë kandidat tjetër për presidencë. Hajde që deshti mi bo Kupën kryetar. Ka mujtë mi zëvendësu ministrat e me kërku votëbesim. As ato se boni...po e thirri AKR-në mi rrëxu vetveten...
Mandej ato Partitë që ti numërova i kanë nja 380 kandidatë për deputetë. 5 të ndershëm besoj se do ti gjesh në secilën...ashtu siç mund ti gjesh në secilën listë tjetër...
Nejse unë po i shpëtoj qito fajlla në kompjuterin tim e kur të ankohesh për qeverisje të keqe mbas do kohe, kam me ti qitë këtu te forumi... Ok?
Vetëm s'ki drejtë mu anku kurrë më për qeverisje të keqe a ?
"Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."
Ti je hija e Kastriotit
Cfarë numri ki gimche në listë... ndoshta bëhem pishman e votoj për ty. Tregom ne vesh...diqysh qysh të mundesh...
Në koalicion keni qenë prej se u themelu PD-ja e sidomos pas themelimit të AKR-së. Veq kini ndejtë pak si larg si ata dashnorët e fshehtë që mbarrohen nga publiku...
Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 15-11-2010 më 09:59
AKR-së i largohen të pakënaqurit
Shtatë anëtarë të kryesisë së degës së AKR-së në Ferizaj, 10 nëndegë dhe kryesia e forumit të gruas, janë larguar të shtunën nga ky subjekt politik.
(bota sot e datës 20.11.2010)
Kanë nisë me i dalë keq burmet nga vendi edhe koalicionit të tij...
Besa çfarë akrobati është Pacolli sikur ta ndjente humbjen e PDK-së me 12 dhjetor do t'i bashkohej Forumit të Gruas së Ferizajt drejtë ndonjë partie ende të panjohur (LDK ose AAK sipas intuitës sime).
Krijoni Kontakt