Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga laguna blu Lexo Postimin
    Vallaj Gimche për ata djem duhet me mendu ata që prej Rognerit e prej Cyrihut i futën në luftë pa as edhe një pushkë. Qe 11 vjet në pushtet herë me qeveri ilegale të përkohshme e herë me qeveri legale nuk aprovuan asnjë ligj për mbrojtjen e tyne...Tash nën trysninë e opinionit publik bënë një projekt ligj që mbet ende në letër...

Duhet me mendu edhe Zoti Pacolli që deri me 1999 nuk dha asnjë lek as për popullin hallexhi e as për luftën...e pas luftës u turr gjoja po u ngris përmendore po në ndërkohë blinte me paratë e Kremlinit gjysmën e Kosovës dhe shkatërronte fillet e biznesit të mirëfilltë kosovar...

Ik edhe ti nga ajo parti e shko bashkoju popullit hallexhi....!
    E t'i bashkohem partisë FERR, që ende pa filluar zgjedhjet bëri skandal që menjëherë u plasua në media.
    Më vjen keq e di që je votues i tyre, por sinqerisht as pragun s'kanë me kapercy.

http://www.facebook.com/#!/pages/Kun...08060509260781
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Vallaj gimche edhe Atdheu vetëm me Xhamia s 'mund të mbahet... e don një infrastrukturë ekonomike. Atdheu im ideal do të ishte me shumë fabrika, pak kisha katolike e pak xhamia, pak ma shumë çerdhe fëmijësh, do shkolla e universitete serioze, parqe të bukura e plot lule për pleq...

Nëse nuk të pëlqen Ferr si mu, voto për AAK-në pra(ku ka edhe dy pensionista), LDD-në, LDK-në...Kështu je i sigurt se edhe ti nuk gabon por edhe populli fiton...

Kalimin e pragut mos e merr si imperativ. E rëndësishme të mbillet fara e së ardhmes e mirë, të duhemi mes veti dhe të përpiqemi të ndërtojmë shtet e komb të fuqishëm...

As Thaçi e as sateliti i tij Pacolli se ndajnë këtë mendim...
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Vallaj gimche edhe Atdheu vetëm me Xhamia s 'mund të mbahet... e don një infrastrukturë ekonomike. Atdheu im ideal do të ishte me shumë fabrika, pak kisha katolike e pak xhamia, pak ma shumë çerdhe fëmijësh, do shkolla e universitete serioze, parqe të bukura e plot lule për pleq...

Nëse nuk të pëlqen Ferr si mu, voto për AAK-në pra(ku ka edhe dy pensionista), LDD-në, LDK-në...Kështu je i sigurt se edhe ti nuk gabon por edhe populli fiton...

Kalimin e pragut mos e merr si imperativ. E rëndësishme të mbillet fara e së ardhmes e mirë, të duhemi mes veti dhe të përpiqemi të ndërtojmë shtet e komb të fuqishëm...

As Thaçi e as sateliti i tij Pacolli se ndajnë këtë mendim...
    Ta votojmë LDK-në partinë e cila e futi Kosovën në krizë institucionale, partinë e cila shkaku i saj do të hargjohen miliona nëpër fushata.
    Unë dihet kënd e votoj Partinë e Drejtësisë që përkushtohet maksimalisht për komb.
    Nuk tham se shteti mbahet me Xhamia, mirëpo as me hajni nuk mbahet.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    LDK-ja nuk shkaktoi krizë. Ka mujtë Thaçi me lypë kandidat tjetër për presidencë. Hajde që deshti mi bo Kupën kryetar. Ka mujtë mi zëvendësu ministrat e me kërku votëbesim. As ato se boni...po e thirri AKR-në mi rrëxu vetveten...

Mandej ato Partitë që ti numërova i kanë nja 380 kandidatë për deputetë. 5 të ndershëm besoj se do ti gjesh në secilën...ashtu siç mund ti gjesh në secilën listë tjetër...

Nejse unë po i shpëtoj qito fajlla në kompjuterin tim e kur të ankohesh për qeverisje të keqe mbas do kohe, kam me ti qitë këtu te forumi... Ok?

Vetëm s'ki drejtë mu anku kurrë më për qeverisje të keqe a ?
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    LDK-ja nuk shkaktoi krizë. Ka mujtë Thaçi me lypë kandidat tjetër për presidencë. Hajde që deshti mi bo Kupën kryetar. Ka mujtë mi zëvendësu ministrat e me kërku votëbesim. As ato se boni...

Mandej ato Partitë që ti numërova i kanë nja 380 kandidatë për deputetë. 5 të ndershëm besoj se do ti gjesh në secilën...ashtu siç mund ti gjesh në secilën listë tjetër...

Nejse unë po i shpëtoj qito fajlla në kompjuterin tim e kur të ankohesh për qeverisje të keqe mbas do kohe, kam me ti qitë këtu te forumi... Ok?

Vetëm s'ki drejtë mu anku kurrë më për qeverisje të keqe a ?
    Absolutisht as që jom tu anku, deshtimi i qeverisë ka qenë LDK-ja, këtë qendrim e kam pas, e kam dhe do ta mbaj.
    Uroj që ne të bëjmë koalicion dhe të hyjmë në qeveri atëherë ki me pa ti zhvillimin edhe stabilitetin qeveritar.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Cfarë numri ki gimche në listë... ndoshta bëhem pishman e votoj për ty. Tregom ne vesh...diqysh qysh të mundesh...

Në koalicion keni qenë prej se u themelu PD-ja e sidomos pas themelimit të AKR-së. Veq kini ndejtë pak si larg si ata dashnorët e fshehtë që mbarrohen nga publiku...
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 15-11-2010 më 09:59

Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Edhe në Ferizaj: Bye-Bye Signor Pacolli!

AKR-së i largohen të pakënaqurit

Shtatë anëtarë të kryesisë së degës së AKR-së në Ferizaj, 10 nëndegë dhe kryesia e forumit të gruas, janë larguar të shtunën nga ky subjekt politik.

(bota sot e datës 20.11.2010)

Kanë nisë me i dalë keq burmet nga vendi edhe koalicionit të tij...

Besa çfarë akrobati është Pacolli sikur ta ndjente humbjen e PDK-së me 12 dhjetor do t'i bashkohej Forumit të Gruas së Ferizajt drejtë ndonjë partie ende të panjohur (LDK ose AAK sipas intuitës sime).

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •