Te gith i njihni keto figura fetare.
Deshiroja te dija opinionin tuaj se sa kan bere keto figura per kombin tone dhe sa kan qene te demshem
![]()
Te gith i njihni keto figura fetare.
Deshiroja te dija opinionin tuaj se sa kan bere keto figura per kombin tone dhe sa kan qene te demshem
![]()
Revolution 1848
Po jap mendimin tim qe eshte per dy personat ne mes te fotos sepse dy te tjeret sipas mendimit tim kan qene me neutral.
Sa i kan sherbyer kombit per mire:
Une nuk njoh asnje te mire qe keta kan bere
Sa i kan sherbyer per keq kombit tone:
1)- Po mundohen te degjenerojn gjuhen Shqipe ne Greqisht dhe Arabisht
2)- Po mundohen te ndryshojne kulturen Shqiptare (Traditat dhe Paraqitjen)
3)- Po mundohen te percajn kombin Shqiptar me propaganda fetare
4)- Po vendosin kulte ne prona te Shqiptareve me preteks qe i perkasin kulteve historikisht
5)- Me bezdisin gjat gjith dites kembanat e kishes dhe britmat e hoxhes
Revolution 1848
HHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaaa
hajgarallok hesapi
gjeje sepaku nje hoxh shqiptar i cili mundohet te degjeneroj gjuhen shqipe dhe qe i udheron te tjeret te flasin vetem arabisht
nese i shikon shqiptaret qe jetojn jasht atdheut ata qe jan njerz fetar ne shtepit e tyre flitet shqip edhe pse shum jan lind dhe rrit jasht atdheut sepse feja te urdheron te mbrosh idntitetin kombtar dhe gjuhen qe ke ndersa te ato familje qe nuk jan fetare shum rrall ne shtepit e tyre flitet shqip
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
ximi, une kur takoj nje shok e pershendes shqip, po ti ? Mos me thuaj qe nuk i thua es selamu alejkum we rahmetullahi we berekatu. Ose kur me pyesin si i ke nga shtepia , une i them mire ka dashur Zoti, Ndersa ju : Elhamdulilah etj , se po ti permend te gjitha do me duhet te mbush gjith faqet vetem une.
Mos me thuaj qe nuk jan te verteta keto qe shkruajta , se pastaj nuk do te besoj per asgje.
Dhe ketu fillon asimilim i gjuhes shqipe deri ne shfarosjen e saje.
A mos kemi pak fjale te huazuara nga Turqit ? Me qindra fjale dashje pa dashje perdor edhe une cdo dite.
Revolution 1848
Teme shum palidhje.......po si mos te jet palidhje,kur po dihet se kushe e ka hap,Injoranti me i madhe i forumit.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Krijoni Kontakt