have lots of fun and have a great time.
mirese erdhe me ne fund me nikun e ri
dhe 100 VJEC ISHALLA DHE NE SHQIPERI KETE VIT
Babetironsja
have lots of fun and have a great time.
mirese erdhe me ne fund me nikun e ri
dhe 100 VJEC ISHALLA DHE NE SHQIPERI KETE VIT
Babetironsja
Alba pride Is on my mind
Albanian blood is my kind
step aside n let us through
cuz its all about da Alba crew
Albanian love is all around
4 my fellow Albanians never let me down
show your pride n say its tru
cuz Albanian genes can b in u
i copied that but i love it.
ALBANIA(tirona) rocks ..............
mireserdhe me nikun e ri
U BEFSH EDHE 100 VJEC TE TJERA!!!!!!!!!!!!!
hmm 19 mund te shkosh ne canada edhe.... um well e di vet ti
i'm going to love you more than anyone...g
Ath Ju them qe jam Dj-Ce..... per ato qe sme njohin me ket nick Blondie_18 zemra ime ishalla me ke harruar :P ALBA_MAUSI te pershendes dhe thnx per uriminte gjithve T.V.T.B ciao
Nje dite beson se je i drejte dhe qe je nje burre i madh ,ne nje dite tjeter zgjohesh dhe duhet ta fillosh nga e para......
Ky jam un Undergroundsi photo nuk eshte gje se shpejti me te tjera.....
Nje dite beson se je i drejte dhe qe je nje burre i madh ,ne nje dite tjeter zgjohesh dhe duhet ta fillosh nga e para......
Mireserdhe Underground,
Dy temat e tua ti bashkova une me qellim qe anetaret te perqendrohen tek nje teme prezantimi.
Pershendetje
Rezi
mirserdhe lal. bofsh qejf.
Passwords are like underwear. Change yours often........Don't share yours with your lover.
TaTaJa
ehh cme ka gjet mua te shkreten...nga injoranca e theksuar me siguri kam vene nje identifikim pa lidhje fare..benii...as qe e maj men pse ka ndodhur kjo...o Renushi jam kejdushi lal...te uroj te behesh aq plak sa malet ....ti hongsha buzkat:P ...i ke tere tull...eeejj jam femer dhe me F te madhe o njerez...por nese e lexon dikush kete pergjigje le te me thote si ta ndryshoj identifikimin(mgjse jam perpjekur nuk e kam bere dot)..reni gjithe te mirat zemra!
C'EsT_La_ViE
happy bday!!!!!!!muah
Don't judge me before gettin to know me
Ciao Underground, u befsh 100 vjec edhe Zoti te ndihmofte. Pacim e kalofsh sa me mir edhe nga un!!!
Te dua se s'te urrej dot......
Krijoni Kontakt