Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Mr_Elbasanlliu Lexo Postimin
    Boy Xl ta pshurr flamurin e qelbet qe keni ..... sjeni shqiptar ju
    pshurre tendin eki ma afer .

shqiptar si ti , as qe dua te jem , nuk e uli veten aq posht.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2010
    Postime
    56

po, keni te drejte

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Sa me menquri qe keni fole!Po ku ka komb-si kosovare o i uruar?Ne jemi shtetas te Kosoves por as Ti e as krejt bota te ngritet ne kembe nuk mund te ma mohoj at qe jame Shqiptare!
    po pikerisht ketu e pata fjalen,te mbeshtes ty,por nuk e dij sa me keni kuptuar ne mesazhin qe kam shkrujt,se jam pergjigjur nje forumistit qe u mburte me ate kombesin kosovare,ai thonte eshte gje normale psh DIBRAN,KERCOVAR KORCAR, ku e dij se cfar folte.por te mbeshtes ne maximum,

pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga ardititii : 14-11-2010 më 11:47 Arsyeja: gabim

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2010
    Postime
    56

kjo qe thuj ty ka qene para 99

Citim Postuar më parë nga shefqeti Lexo Postimin
    Ardit degjoj pak ma te vjetrit mos u bazo ne fjal te te rinjve,Shqiptaret e Kosoves jan inferior ndaj imponimeve siq jan ndarja padrejtisht nga shteti ame,jan inferior ndaj heqjes se flamurit kombetar ,jan pro bashkimit kombetar e nuk eshte e vertet se referendumi deshton 100%,nuk mundet me qen 100% pro ,por mbi 60 %.LIrisht hape nje sondazh ne FSH me pytjet rreth bashkimit kombetar : Vetem kosovaret le te pergjigjen ,do ta shohesh sondazhin qe nuk eshte 100% i deshtuar. Nese hapet ndonjeher qeshtja per bashkim kombetar sigurisht do ta percjellin edhe skjarimet pse eshte mir e pse keq bashkimi .Prandaj nga cdo Kosovar ateher duhet te miret qendrimi ,e jo nga propaganda qe ka dominuar deri tani.
    Pse jam pro bashkimit kombetar-sepse nese behemi 6 milion,do te mesohet nje plan program,do te unifikohet gjuha,do te kete per qeverisje mjaft regjione qe eshte lakmi e Shqiptarit qeverisja,kombi mbijeton ma lehte krizat . Biznesi cfardo qoft e ka tregun me te madh ,me nje fjal behet fuqi rajonale ,po mos u frigo se kjo nuk ndodh pra e kam fjalen per bashkim kombetar se nuk na lene te huajt ,se e din mir qa do te thot.
    Shiqo ne mendin dhe inden qe japesh te mbeshtes,per arsye se edhe une jam dashamire i flakt i kesaj,por sic e potencove ty nuk na lejon fuqit e medhja kete.
    Po ate qe tha se nuk deshton referendumi ketu nuk te mbeshtes.

te kisha sygjeru qe per koriozitet diskuto me njeres te ndryshem neper vende te ndryshme te kosoves me grup mosha te ndryshe,dhe do te shofish ballansi dhe disballansin e kesaj.

respekte

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Boy Xl ta pshurr flamurin e qelbet qe keni ..... sjeni shqiptar ju
    Nese hulumtohet prejardhja jote besoj se del grek apo magjup.per kete i ka fajet gja enveri qe ju ka asimiluar.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    Te isha une si Kryeminister ja kisha ba hyrjen me viz Kosovarve ne Shqiperi Jo ma ti jepja nenshtetsi Shqiptare.
    po pse flet keshtu or ti....? mos ke me marre ilace te skaduara gje 24 oret e fundit?

qeveria duhet te sjelle menjehere ne parlament nje ligj qe t'u jape menjehere nenshtetesine shqiptare te gjithe kosovareve qe e kerkojne.

do jete nder qe te votohet unanimisht nga te gjitha partite.

ashtu ndihmojne edhe shtetet e tjera njerezit e tyre....(psh Greqia).

c'fare duhet te presim me vite t'a marrin nenshtetesine??

mos dohet te tregojne patriotizmin, atdhedashurine, perkushtrimin ndaj atdheut,e?

jane me patriote se ne kosovaret
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Te isha une si Kryeminister ja kisha ba hyrjen me viz Kosovarve ne Shqiperi Jo ma ti jepja nenshtetsi Shqiptare.
    edhe ne deti ne pushim kur te vijne apo? lol

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    pshurre tendin eki ma afer .

shqiptar si ti , as qe dua te jem , nuk e uli veten aq posht.
    ti Boy-XL je shume gabim,se pari nuk je i vetedijshem se shka po shkruan se ai flamur eshte edhe i joti e i imi flamur i kombit,mos shkruaj fjale te pista
    pershendetje

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    Nese hulumtohet prejardhja jote besoj se del grek apo magjup.per kete i ka fajet gja enveri qe ju ka asimiluar.
    une bile po dalsha njeri
    a ti del M.ut.

Boy_xl qenke vertet magar ! Se ndryshe s'kupton ti !

Qenkan edhe me idiota ata qe paskan kerkuar nenshtetesin per interesa personale !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Nuk ka asnje problem, te gjithee dijme shume mire se si rregullohen keto pune e kush te doje nenshtetesine Shqiptare, bujrum dera eshte e hapur.

Femijet pak me lart te ikim ne oborr e te luajne e mos shkrujn pislliqe.

Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    e per patriotizem u pa puna e shqiptareve ne 99 kur desh na shfarosi serbi.
    Po he njehere, na e shpjego pak si eshte kjo pune?

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •