shqiptaret e te gjitha viseve duhet ta kene shtetesise shqiptare!!
mandej ca e perdorin per te ike jasht shtetit, ca pe bisnese , ata nostaligjiket e kane marre me kohe!!
shqiptaret e te gjitha viseve duhet ta kene shtetesise shqiptare!!
mandej ca e perdorin per te ike jasht shtetit, ca pe bisnese , ata nostaligjiket e kane marre me kohe!!
Gje posotvive per shtetin shqiptar.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
DIBRAN,KERCOVAR,GJAKOVAR,KORCAR,kjo nuk ka te beje me ate qe e thu ty,kjo eshte krejt dikca tjeter,kjo nuk tregon kombesin,por kjo tregon regjionin,
Kurse te thuajsh kosovar,kjo nenkupton se ty tregojsh kombesin,dhe kete po e perseris edhe njeher se kosovart mburen me ate qe po thojn kosovar,gje e cila tregon inferioriten ndaj shqiperis.kete edhe njeher e perseris dhe jam me shum i bindur se po te bejsh nje referendum ne kosove per bashkimi e kosoves me shqiperin,100% deshton referendumi,
respekte
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Te isha une si Kryeminister ja kisha ba hyrjen me viz Kosovarve ne ShqiperiJo ma ti jepja nenshtetsi Shqiptare.
Boy Xl ta pshurr flamurin e qelbet qe keni ..... sjeni shqiptar ju
Ardit degjoj pak ma te vjetrit mos u bazo ne fjal te te rinjve,Shqiptaret e Kosoves jan inferior ndaj imponimeve siq jan ndarja padrejtisht nga shteti ame,jan inferior ndaj heqjes se flamurit kombetar ,jan pro bashkimit kombetar e nuk eshte e vertet se referendumi deshton 100%,nuk mundet me qen 100% pro ,por mbi 60 %.LIrisht hape nje sondazh ne FSH me pytjet rreth bashkimit kombetar : Vetem kosovaret le te pergjigjen ,do ta shohesh sondazhin qe nuk eshte 100% i deshtuar. Nese hapet ndonjeher qeshtja per bashkim kombetar sigurisht do ta percjellin edhe skjarimet pse eshte mir e pse keq bashkimi .Prandaj nga cdo Kosovar ateher duhet te miret qendrimi ,e jo nga propaganda qe ka dominuar deri tani.
Pse jam pro bashkimit kombetar-sepse nese behemi 6 milion,do te mesohet nje plan program,do te unifikohet gjuha,do te kete per qeverisje mjaft regjione qe eshte lakmi e Shqiptarit qeverisja,kombi mbijeton ma lehte krizat . Biznesi cfardo qoft e ka tregun me te madh ,me nje fjal behet fuqi rajonale ,po mos u frigo se kjo nuk ndodh pra e kam fjalen per bashkim kombetar se nuk na lene te huajt ,se e din mir qa do te thot.
Krijoni Kontakt