Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 51
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    shqiptaret e te gjitha viseve duhet ta kene shtetesise shqiptare!!
    mandej ca e perdorin per te ike jasht shtetit, ca pe bisnese , ata nostaligjiket e kane marre me kohe!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    kosova ka me u fut ne unionin evropian para shqipnise

as kosova as shqiperia deri 2020 ne be!!

Gje posotvive per shtetin shqiptar.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2010
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga shefqeti Lexo Postimin
    Sa kanë Kosovarët nostalgji për Shqipërinë nuk ka popull në botë që është në pozitë të njejtë që ka matepër nostalgji për shtetin amë.Normal zbehje ka patur në kohën e rebelizmit ,gjat viteve 97, por ajo ka kaluar .Kosovarët mbesin gjithmonë Kosovarë edhe nëse ndonjëher bashkohen.Emri paraqet vetëm regjionin,sikur të thuhet Dibran,apo nga veriu e tjera vise . Rinin Kosovare e prishi Rep-i ,por do ta bie në mend Digitalb dhe turizmi Shqiptar.
    DIBRAN,KERCOVAR,GJAKOVAR,KORCAR,kjo nuk ka te beje me ate qe e thu ty,kjo eshte krejt dikca tjeter,kjo nuk tregon kombesin,por kjo tregon regjionin,

Kurse te thuajsh kosovar,kjo nenkupton se ty tregojsh kombesin,dhe kete po e perseris edhe njeher se kosovart mburen me ate qe po thojn kosovar,gje e cila tregon inferioriten ndaj shqiperis.kete edhe njeher e perseris dhe jam me shum i bindur se po te bejsh nje referendum ne kosove per bashkimi e kosoves me shqiperin,100% deshton referendumi,

respekte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2010
    Postime
    56

lexoje mire mesazhin

Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    edhe une ty te siguroi se ma kosovar se ti nuk mund te gjesh ne kosove!!
    ato 10 vite "qendrim" te paskan kosovarizuar teresisht!!
    ate qe e kam shkruar une jam me se 1000% i sigurt qe po te bejsh nje referendum ne kosove deshton 100% per bashkimin e kosoves me shqiperin.

nuk e dij nga je,por e shof qe nuk paske njohuri shum per popullin e kosove.

respekte

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga ardititii Lexo Postimin
    DIBRAN,KERCOVAR,GJAKOVAR,KORCAR,kjo nuk ka te beje me ate qe e thu ty,kjo eshte krejt dikca tjeter,kjo nuk tregon kombesin,por kjo tregon regjionin,

Kurse te thuajsh kosovar,kjo nenkupton se ty tregojsh kombesin,dhe kete po e perseris edhe njeher se kosovart mburen me ate qe po thojn kosovar,gje e cila tregon inferioriten ndaj shqiperis.kete edhe njeher e perseris dhe jam me shum i bindur se po te bejsh nje referendum ne kosove per bashkimi e kosoves me shqiperin,100% deshton referendumi,

respekte
    Sa me menquri qe keni fole!Po ku ka komb-si kosovare o i uruar?Ne jemi shtetas te Kosoves por as Ti e as krejt bota te ngritet ne kembe nuk mund te ma mohoj at qe jame Shqiptare!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Te isha une si Kryeminister ja kisha ba hyrjen me viz Kosovarve ne Shqiperi Jo ma ti jepja nenshtetsi Shqiptare.

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Mr_Elbasanlliu Lexo Postimin
    Te isha une si Kryeminister ja kisha ba hyrjen me viz Kosovarve ne Shqiperi Jo ma ti jepja nenshtetsi Shqiptare.
    mos ke frik , sepse nuk jem duke pshurr n'të hiq.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Boy Xl ta pshurr flamurin e qelbet qe keni ..... sjeni shqiptar ju

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Citim Postuar më parë nga ardititii Lexo Postimin

respekte
    Ardit degjoj pak ma te vjetrit mos u bazo ne fjal te te rinjve,Shqiptaret e Kosoves jan inferior ndaj imponimeve siq jan ndarja padrejtisht nga shteti ame,jan inferior ndaj heqjes se flamurit kombetar ,jan pro bashkimit kombetar e nuk eshte e vertet se referendumi deshton 100%,nuk mundet me qen 100% pro ,por mbi 60 %.LIrisht hape nje sondazh ne FSH me pytjet rreth bashkimit kombetar : Vetem kosovaret le te pergjigjen ,do ta shohesh sondazhin qe nuk eshte 100% i deshtuar. Nese hapet ndonjeher qeshtja per bashkim kombetar sigurisht do ta percjellin edhe skjarimet pse eshte mir e pse keq bashkimi .Prandaj nga cdo Kosovar ateher duhet te miret qendrimi ,e jo nga propaganda qe ka dominuar deri tani.
    Pse jam pro bashkimit kombetar-sepse nese behemi 6 milion,do te mesohet nje plan program,do te unifikohet gjuha,do te kete per qeverisje mjaft regjione qe eshte lakmi e Shqiptarit qeverisja,kombi mbijeton ma lehte krizat . Biznesi cfardo qoft e ka tregun me te madh ,me nje fjal behet fuqi rajonale ,po mos u frigo se kjo nuk ndodh pra e kam fjalen per bashkim kombetar se nuk na lene te huajt ,se e din mir qa do te thot.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •