Jam i lumtur qe e kam kete pasaport qe shume kohe,ateher kur shumica qe po shkrujan sote ketu dhe po "vuajn"per pasaporten shqiptare nuk deshironin ta shifnin.
Jam i lumtur qe e kam kete pasaport qe shume kohe,ateher kur shumica qe po shkrujan sote ketu dhe po "vuajn"per pasaporten shqiptare nuk deshironin ta shifnin.
A Dine Kush Me Me Tregu Sa Shtetas Shqiptare Kane Shtetesine Kosovare?
po kosovaret e kan pashaporten e vet pse dun te shqiperis...sa per vizat qe jan heq apo per ca e dun..mire jan ashtu sic jan ja se do i hiqen vizat dhe atyne dhe mire jan amon mer njerez per i cop leter po boni kaq shume gam gam....sa e leht qenka me mar pashaport shqiptare te ishte kaq kollaj ne gjith boten do ishte shume mire
sa per gjermanin nuk i le me dy neshtetci por kur mbush moshen duhet te vendosesh keshtu me kan then shume veta se une nuk e kam ket problem...
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Po te pergjigjem vetem ty, dhe ju kerkoj falje forumistave te tjere nga Shqiperia. Keto tema, ku flitet per shqiptaret e Shqiperise dhe shqiptaret e Kosoves jane shume te renda per mua, sepse nuk deshiroj te kemi dallime ne mes vete e sidomos urrejtje.
Por ti o kopil i poshter e shfrytezon secilen mundesi qe te ofrohet ne forum dhe na ofendon shqiptareve te Kosoves, qofte edhe te sporti.
Ate shembullin qe e paske sjell ta thej e ta bej cop-cope, idiot. Dil e kontrolloj te gjithe semaforet e Europes dhe nuk do te gjesh aq vajza nga kosova sa do te gjeje vajza nga shqiperia vetem ne nje lokal nate te Prishtines.
Realiteti eshte se momentalisht vetem ne rethinen e Prishtines jane mbi 300 vajza nga shqiperia qe paraqiten si kengetare por ne fakt jane prostituta, pra ofrojne sex per para...e ti me ben krahasime ne mes kosovareve e moldaveve, plesht i flliqt.
Kjo urrejtja jote ndaj nesh e ka nje baze diku, por vetem ti e di se ku eshte ajo baze. Kam shume dyshime, dhe jam i bindur se do te jete njera nga ato.
Sa per temen-
Pashaporten shqiptare ne 95% te rasteve e kerkojme per arsye patriotizmi. Ne jemi shume me te djegur per nje shqiperi te madhe se ju atje.
A e dini ju qe secili i moshuar ne Kosove, kur e sheh se ka fillu te lodhet dhe nuk i ka mbetur shume jete, deshiren e tij te fundit e ka qe ta dergojme deri ne territor te Shqiperise se sotme dhe te qendroj aty per disa ore. Pastaj thone 'edhe po te vdes, do te vdes i qete'...se ate e kishin enderr gjithe jeten.
Por ju nuk e kuptoni kete!
Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 14-11-2010 më 06:46
Ne ate kohe Italia ka pas pushtuar Shqiperine. Administrata e shtetit shqiptar eshte shtrire dhe ne nje pjese te konsiderueshme te trojeve tona kombetare dhe ma do mendja se asokohe shqiptaret kane patur dokumenta identiteti te shtetit shqiptar.
Po nuk jam ende i sigurte e per kete aresye pyeta nese ka dikush me shume informacion.
Interesante, nese do merrni pashaporte Shqiptare atehere do keni te drejte edhe te votoni ne politiken e shtetit?
"Kosovarët kërkojnë nënshtetësinë shqiptare"
Normale kjo, nese nuk ndihmojm njani-tjetrin çfar do pretendojm prej t'tjerve......
paqen, e sjell vetem drejtsia
Plugu i Serbit ka hyre pak thelle ne Dardani (Kosove) me lloj lloj ngyrash po paraqiten keta te sotmit per te mbuluar padrejtesite e vjetra.Te tere jemi nje gjak ILIR=ARBEROR=SHQIPETAR.Jo vetem shtetesi po se po,por bashkim sa me te shpejte se kemi nja 20 vjet qe po zbardhim racen e jevgjve te gerqise me perjashtim te Arvanitasve Cameve le te shtojme vetem RACEN TONE HYJNORE (HYLLIONE) te eterve tane .Vete jam shqiptar .
Krijoni Kontakt