Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 95 prej 95
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj se ē'far do tė thuash me kėtė?
    Pse si mendon Ti se kėneta, mali apo kullota kanė qėnė pa pronar?
    Nė kohėn e Enverit janė tharė kėneta, janė bėrė taraca nė gjith kodrat e malet por kjo nuk do tė thotė se ato ishin pa zot para se tė vinte Enveri me PPSH_nė e tijė.
    E kuptoj qe ke mall per kohen e Enverit, duket edhe nga avatari qe ke vene, por keneta e dikurshme nuk ka te njejten vlere me token bujqesore qe u be dhe aq me pak me truallin e ndertimit.
    Dhe mjaft me lodra fjalesh nese doni te diskutojme per temen.
    Ne te kundert kalofshi bukur.
    Une ju solla ne teme fakte meqe jam vendali andej, nese kerkoni te beni te zgjuarin nga Parisi, Athina, New Yorku a ku ta di une, jeni te lire te kenaqni veten me humor pa kripe
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    E kuptoj qe ke mall per kohen e Enverit, duket edhe nga avatari qe ke vene, por keneta e dikurshme nuk ka te njejten vlere me token bujqesore qe u be dhe aq me pak me truallin e ndertimit.
    Dhe mjaft me lodra fjalesh nese doni te diskutojme per temen.
    Ne te kundert kalofshi bukur.
    Une ju solla ne teme fakte meqe jam vendali andej, nese kerkoni te beni te zgjuarin nga Parisi, Athina, New Yorku a ku ta di une, jeni te lire te kenaqni veten me humor pa kripe
    Sa qef keni (takėmi juaj) tė etiketoni tė tjerėt!!!
    Po nga e kupton ti qė kam mall pėr kohėn e Enverit? Unė "kohėn e Enverit" vazhdoj ta jetoj akoma edhe sot e kėsaj dite nėn udhėheqjen e shokut Sali.
    Ti deri tani mė ke dalė "vėndali" nga shumė zona tė Shqipėrisė dhe nė qoftė kėshtu mua mė e pakta mė rrezulton fėmi oficeri, pra 99,99% komunist 24 karat.
    Megjithatė pėr mua kjo nuk pėrbėn asnjė tė keqe e tillė ishte koha (nuk besoj se do mė thuash se ke qėnė i pėrndjekur se do kishe tė tjera vėnd qėndrime)
    Meqė do tė fjalosesh me fakte, fakte po tė them, Dukatasit thonė qė kanė letra dhe dokumenta tė rregullta pėr pronat e tyre dhe prej shumė vitesh tė gjitha instancat shtetėrore bėjnė shurdhin dhe memecin nė mėnyrė tė ēuditėshme.
    Kjo qė po tė them ėshtė pėr tokat qė kanė trashėguar nga tė parėt (ti si vėndali nė njė shkrim tė mėparshėm na the me kompetencė se Dukatasit nuk disponojnė asnjė dokument).

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Sa qef keni (takėmi juaj) tė etiketoni tė tjerėt!!!
    Po nga e kupton ti qė kam mall pėr kohėn e Enverit? Unė "kohėn e Enverit" vazhdoj ta jetoj akoma edhe sot e kėsaj dite nėn udhėheqjen e shokut Sali.
    Ti deri tani mė ke dalė "vėndali" nga shumė zona tė Shqipėrisė dhe nė qoftė kėshtu mua mė e pakta mė rrezulton fėmi oficeri, pra 99,99% komunist 24 karat.
    Megjithatė pėr mua kjo nuk pėrbėn asnjė tė keqe e tillė ishte koha (nuk besoj se do mė thuash se ke qėnė i pėrndjekur se do kishe tė tjera vėnd qėndrime)
    Meqė do tė fjalosesh me fakte, fakte po tė them, Dukatasit thonė qė kanė letra dhe dokumenta tė rregullta pėr pronat e tyre dhe prej shumė vitesh tė gjitha instancat shtetėrore bėjnė shurdhin dhe memecin nė mėnyrė tė ēuditėshme.
    Kjo qė po tė them ėshtė pėr tokat qė kanė trashėguar nga tė parėt (ti si vėndali nė njė shkrim tė mėparshėm na the me kompetencė se Dukatasit nuk disponojnė asnjė dokument).
    Une nuk e kam per turp te kem qene djale oficeri or mik, Im ate ka qene edhe antar partie sigurisht dhe ne poste me pergjegjesi ka qene, por bente pjese ne pjesen e njerezve te ndershem te cilet punuan me idealizem e mbeten me gisht ne goje nga sistemi.
    Por ti si do ju thuash te tjereve qe mbarove shkollen e bashkuar pasi shtype demostratat e studenteve duke mbrojtur bustin e Enverit tend te dashur(mos me thuaj qe nuk e do sepse mban ne avatar varrin e tij.)
    Asnje dukatas nuk ka tapi per Karaburunin.
    Le te dale njeri e ta tregoje.
    Nese Karaburuni ndahet, sa per dijenine tende kam edhe une pjesen time aty dhe eshte ne interesin tim qe te mar pronen
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Une nuk e kam per turp te kem qene djale oficeri or mik, Im ate ka qene edhe antar partie sigurisht dhe ne poste me pergjegjesi ka qene, por bente pjese ne pjesen e njerezve te ndershem te cilet punuan me idealizem e mbeten me gisht ne goje nga sistemi.
    Por ti si do ju thuash te tjereve qe mbarove shkollen e bashkuar pasi shtype demostratat e studenteve duke mbrojtur bustin e Enverit tend te dashur(mos me thuaj qe nuk e do sepse mban ne avatar varrin e tij.)
    Asnje dukatas nuk ka tapi per Karaburunin.
    Le te dale njeri e ta tregoje.
    Nese Karaburuni ndahet, sa per dijenine tende kam edhe une pjesen time aty dhe eshte ne interesin tim qe te mar pronen
    Po qe se jeton nė Shqipėri dhe po qe se nuk shikon vetėm TV Klan, atėher pa asnjė diskutim do ta kishe parė njė emision tė posaēėm qė u bė me banorėt e Dukatit ku ata nxorėn nė kamera dokumentat qė dispononin dhe e sqaruan gjėrė dhe gjatė kalvarin qė po heqin nė zyrat e shtetit.
    Ajo qė unė kam nė avatar me sa di ėshtė QNK, Qėndra Ndėrkombėtare Arbnori tė paktėn unė kėshtu e di (nuk e di sa kanė tė pėrbashkėta ai njėri me E.H) por gjithsesi kjo nuk do tė thotė asgjė se unė nė avatar kam mbajtur edhe idhullin tėnd Saliun por nuk mė vjen keq ta them se nuk e dua aspak pėrkundrazi.
    Dhe e fundit qė desha tė vė nė dukje dhe ta kam thėnė edhe mė parė, lexoi mirė ato qė shkruaj unė dhe mos i shtrėmbėro ose keq interpreto.

P.S. Fatkeqėsisht pėr ty unė nuk kam qėnė asnjėher nė Shkollėn e Bashkuar dhe nė asnjė shkollė ushtarake (por edhe po tė kisha qėnė kjo nuk pėrbėnte asnjė problem), edhe njė detaj tjetėr qė ta kesh pėr konsum, unė ndryshe nga Ti qė kur ėshtė ndėrtuar dhe sotė e kėsaj dite nuk kam shkelur qoftė edhe njėher tė vetme nė piramidė dhe tė them tė drejtėn jam pishman qė nuk jam futur njėher.

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Po ne qe i kemi pase prinderit njerez te tjeshte , as komunista , as fashista , cfare duhet te themi ?

Ne nuk na takon fare atdheu ? Cfare , duhet me shku me thenien e Marksit "Proletari s'ka atdhe" ? Apo "Proletare te te gjitha vendeve bashkohuni" ?

Po ne jemi shqipetare , kemi atdheun tone , te paret na i lane ! Atehere ne qenkemi jashte loje ? Atdheu qenka i qeverise ?

Faleminderit qe na keni honepsur deri tani ! Faleminderit shume edhe ceverise qe nuk me ka bere gjemen dhe me dha shancin te shkoja ne kurbet dhe te "qytetrohesha" !

Atehere , kerkoj falje ! Me falni qe kam futur hundet ne punet e te tjereve dhe te Somali landit !

Te fala te gjitheve

Nga Somali land

Bamatat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 18-11-2010 mė 07:30

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •