Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Per momentin te gjithe politikanet jane te dyshuar dhe ndaj te gjithve behen hetime , disa jane te njoftuar publikishte per te bere politike ditore e disa hetohen por nuk jan te njoftuar...
    dhe nese nisemi me kete logjike te gjithe keta politikan nuk duhet te kondidohen per deputet dhe ateher kush do te konkuroj...kjo ka ka te beje ma shume ne futjen e mos besimit te populli i Kosoves dhe ky vazhdimishte te kerkon qe te qeveriset nga misjone e huja dhe kete mire e din EULEX-i dhe ai kete e ka per detyr...

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Per llapin

Te kame then o llap dikur qe deri me 22 nenetor ngritet aktakuza

Keta dy janë ne listen e Bllaces mos u bani marak se nuk shpetojne asnjeri
    edhe une te kam than dhe po te them prap se fuqija ma e madhe eshte populli
    dhe ai do ti votoi keta trima prap
    e ju te vegjel ini e kot ini mundue tua mveshni ketyre Çlirimtarve
    edhe njiher po te them se brienat deri ne mars nu dalshin se te vegjel ini ju qe ti burgosni Çlirimtaret
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per llapin

Syla Azem me njoftoni mbi epilogun

Banush Berbatovci eh Fatmir he car

Kadri relata ibush kllokoqi ishte thesar

Bllaca e ka listen e kandidatve

Jav ka ngushtu rrethin e veprimit Mlladiqve Bllaca

Tome gashi ky spektakel u mbyll me sot 04 gush 2010

Eulexi mlladiqi mbetet I dyshuar me 6 te tjer per rastin bllaca 04.gusht 2010

Sparks kujdes se nuk mund te shpetojn mlladiqet 12.nenetor 2010

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    per llapin

krejt te kqijat i kan ba e ti skie fuqi ti ndalesh popullin qe mos tia jap voten haaaaaaaaaaaaaaaaaa PDK do te fitoi bindshem me rreth 50%
    e ti me roleta e banusha e kolokota e bllaca merru sa te duesh
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Nasradini kish pas thën më von ja ndegjo zërin

E kjo me vone i bie me 22 nentor 2010

I nervozuar nënkryetari i PDK-se

E azem syla ish nxan nuk u paraqit se isht duke i pergaditur kujtimet qe i ka paralajmerue prej janarit hahahahaha

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga laguna blu Lexo Postimin
    Ani pra Kosovell, këto zgjedhje kushtun nja 5.6 milionë euro zyrtarisht vetëm për KQZ-në. Sa do të harxhohen në fushatë nuk dihet. Shteti pa institucione komplet. Mbasi të burgosen edhe disa deputetë e ministra e ish ministra(pa paragjykuar arrestimin e askujt por duke folur me gojën e shefit të Eulex-it)
    po i mbajmë do zgjedhje edhe në 2011, 2012, 2013. Neve edhe ashtu s'na ndin as për pare, as për shtet e as për popull...

Në politikë nuk mjafton vetëm ligji por qysh po thotë Drenica duhet edhe pak moral. Ftyrat e disa politikanëve tanë po duken se janë bërë nga dy hektarë me lëkurë bualli...
    Drenica eshte vet ligji i kosoves , jeni mesuar me pare drenicen duke luftuar , duke humbur njerz , duke humbur pasuri , qdo gje per kosoven kane ber E tash u ardh dita qe drenica te jet pari ne kosove te jen ata qe vendosin per kosove .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Drenica eshte vet ligji i kosoves , jeni mesuar me pare drenicen duke luftuar , duke humbur njerz , duke humbur pasuri , qdo gje per kosoven kane ber E tash u ardh dita qe drenica te jet pari ne kosove te jen ata qe vendosin per kosove .
    a po lufton ti akoma per tokat came!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    per llapin

tash dolen shume bllaca !!
    nuk e kam besue kurre qe shiku eshte aq dobet i strukturuar!!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    AGPK dënon rastin e kërcënimit të gazetares Sebahate Shala
    Publikuar: Sot, më 13 nëntor 2010

AGPK dënon rastin e kërcënimit të gazetares Sebahate Shala
    Prishtinë, 13 nëntor - Asociacioni i Gazetarëve Profesionistë të Kosovës (AGPK) ka pranuar me shqetësim, të shtunën, njoftimin nga gazetarja Sebahate Shala, në lidhje me kërcënimet që ka marrë pas publikimit të një artikulli në agjencinë e lajmeve "Kosovapress".
    "Nga dita e premte, më datë 12.11.2010, kam marrë disa SMS përfrikësimi, fyerjeje dhe denigrimi nga njerëz të afërt më PDK-në, të cilët më 'këshillojnë' që të kem 'kujdes' se çfarë pyes dhe çfarë shkruaj. Në fakt, mesazhet kanë ardhur menjëherë pas botimit të artikullit me titull: 'Sparkes: Limaj dhe Syla nuk do duhej të ishin në listën e PDK-së”, thuhet në njoftimin e Shalës.
    Sipas saj, “këshillat” i referohen pyetjeve që ia ka bërë ditën e lartpërmendur zëvedësshefit të EULEX-it, Andy Sparkes, në lidhje me përfshirjen në listën e PDK-së për Kuvendin e Kosovës të dy zyrtarëve të lartë të kësaj partie, Fatmir Limaj dhe Azem Syla, të cilët janë nën hetime nga EULEX-i, nën dyshimin për krim të organizuar, korrupsion dhe keqpërdorime të pozitës zyrtare.

"Përderisa nga disa anëtarë të PDK-së kjo pyetje është cilësuar si 'antikombëtare' dhe tendencioze, për menaxhmentin dhe redaksinë e agjencisë 'Kosovapress' është konsideruar si pyetje 'joprofesionale', 'pyetje e budallakavtë', që ka të bëjë me fushatë parazgjedhore dhe pyetje 'paragjykuese”, sqaron Shala.

Pyetjen Sparkesit, Shala ia kishte bërë pas një takimi të tij me zëvendëskryeministrin Hajredin Kuçi. "Kjo pyetje ka nxitur edhe reagimin e zëvendëskryeministrit në dorëheqje Hajredin Kuçi, i cili para Sparkesit më ka penguar që të bëj pyetje tjera rreth të njëjtës çështje. Kuçi më është drejtuar me fjalët urdhëruese 'mjaft bëre pyetje', teksa kam tentuar t’ia bëj pyetjen e tretë ambasadorit Sparkes", vazhdon njoftimi i Shalës.

Sipas saj, agjencia e lajmeve "Kosovapress" e ka hequr më pas nga faqja e vet artikullin "Sparkes: Limaj dhe Syla nuk do duhej të ishin në listën e PDK-së”. Në fund të njoftimit, Shala shkruan se "për shkak të mosmarrëveshjes me drejtuesin e agjencisë, nënçmimit dhe mosrespektit ndaj meje, jam detyruar që ta lëshoj punën, me vetëdëshirë".

AGPK dënon ashpër rastin e kërcënimit, frikësimit e fyerjes nëpërmjet telefonit të gazetares Shala. Çdo veprim i tillë është ndërhyrje direkte në punën e gazetarëve, gazetarinë e pavarur dhe lirinë e shprehjes.

AGPK iu bën thirrje përfaqësuesve të institucioneve, partive politike dhe grupeve tjera të interesit që t'i lënë gazetarët të lirë në punën e tyre.

Po ashtu, AGPK kërkon nga mediat që t'u ofrojnë gazetarëve hapësirë të nevojshme për punë profesionale.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    P(oqilla)DK po ngordh,i ka ardhur fundi sepse pas dekonsperimit te shpijunave te shikut dhe udb dhe pergaditjeve per burgosjen e tyre e kan humbur koken.

I kishin afru Nazim Bllaces me fut ne liste ne menyre qe ti terhjeke padite per ket shkak nuk po i shpallin listat.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •