Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Ska gje me te bukur te jesh prind eshte nje pergjegjesi e madhe, jo vetem kur je i /e re qe je si e marre por dhe ne mosh te madhe je me shume e fiksuar dhe teper e kujdesshme,une me 28 vjece kam lindur femijen e pare dhe ne gjume e ruanja a po merr fryme se kur qante per dy hapa isha te ai te gjithe me quanin te cmendur..................por se hiqnja ate ves se lenja me qare vetem ne krah e kisha gjith diten
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Fiori, urime per cunin.
    Nuk e dija ate ndjesi, dhe vertete deri kur je nene vete nuk e ndjen. Djali im po behet rreth 2 muajsh tani dhe eshte jeta ime... Qe kur e kisha ne bark i thoja burrit "si mund ta duash nje njeri kaq shume kur se ke pare dhe takuar akoma?". E vetmja e keqe tani eshte qe e mbajne te tjeret dhe atehere ishte vetem dhe vetem i imi lol. E di qe do kete gjera te tjera te cilat do me terheqin me shume tek ai, por gjeja e re qe ma ka shtuar jeten eshte qeshja e tij e bukur te cilen e pash para disa ditesh... I am in love!

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Ela, urime dhe ty...ai imi sapo beri tre muaj dhe te kuptoj shume mire kur thua per te qeshuren. Po e pashe ne sy gjithmone fillon qesh dhe jo vetem me shprehjen e fytyres por me ze, me mbrekullon. Ose naten kur me zgjon per te pire, sa e shikoj une ne sy fillon qesh, ma heq gjithe lodhjen

Ka tre kater jave qe e ul dhe i bej poza te ndryshme, vetem ta shikosh, si i madh i vockel me duket hahaha merr poze dhe qesh zemra.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Sa nen-forum i bukur.....bravo qe e hapet, ne te ardhmen mbase do me duhet te shfletoj temat ketu.

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Urime, urime mameve , prinderve te rinj dhe me jete te gjate te gjithev kalapucat

Nuk ka fjale te pershkruash ket gje ... Periudha qe adhurova ishin kur isha shtatezane dhe vitet e para ( se kam 2 ) Sidomos ajo e dhenies se gjirit ...Mezi iu bera idese t'ua hiqja ...
    Qyqa nuk e ēoj neper mend tani jeten pa pellumbat e mi te adhuruar ...jane jeta , zemra ime...( mund te them qe tani marr fryme vetem per to )

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    te te rroje djali Fiori
    Nje pyetje kam per mamat e forumit. Sic e dim pas 12 muajsh eshte e lejueshme ti japesh qumesht qe blen ne pazar, ama ka femij qe jan shume "picky"...vajza ka pire qumesht natyral qe kur ka lindur, dhe vec me qumesht ushqehet pothuajse 98% ne dite...ama per dy muaj do mbushi nje vjece dhe dua ta introduce me qumshtin qe blen ne pazar...duke e ditur sa koke forte qe eshte, keni ndonje sugjerim sesi mund ta bej te pij regular milk?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga ♥ Ela ♥ Lexo Postimin
    Fiori, urime per cunin.
    Nuk e dija ate ndjesi, dhe vertete deri kur je nene vete nuk e ndjen. Djali im po behet rreth 2 muajsh tani dhe eshte jeta ime... Qe kur e kisha ne bark i thoja burrit "si mund ta duash nje njeri kaq shume kur se ke pare dhe takuar akoma?". E vetmja e keqe tani eshte qe e mbajne te tjeret dhe atehere ishte vetem dhe vetem i imi lol. E di qe do kete gjera te tjera te cilat do me terheqin me shume tek ai, por gjeja e re qe ma ka shtuar jeten eshte qeshja e tij e bukur te cilen e pash para disa ditesh... I am in love!
    aww congratz Ela un vdes per buzeqeshjen e vajzes, "me shkrin zemren"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Fiori, urime pėr djalin , tė rritet me prind, tė ketė shėndet, jetė tė gjatė dhe gjithė tė mirat qė ju ėndėrroni. Gjithashtu edhe pėr ju nėnat/baballarėt tjerė tė forumit.

P.S; Rexhi, sa kėmbėn e rėndė qė e paske pas ti mi xhan, i more pas vete tė gjithė kėto tė forumit. lol

#VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahah thekthi po ti kur e ke rradhen ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ehuu rexhi, jam shumė larg kėsaj.
    Hajt se kur tė bėhem prind do vi nė forum do ju tregoj lol, qofshim gjallė e shėndoshė.

P.S; Mashalla ēupka , sa muaj ka bėrė?
    #VamosArgentina

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •