Close
Faqja 24 prej 25 FillimFillim ... 1422232425 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 243
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Po nese ty te ndepriten dritat sistematikisht pothuajse cdo dite, dhe si rjedhoje i ketij fenomeni vdesin kater femij se harrrojne qirinjte ndezur te shkretet dhe bien ne gjume, ti kush thua e ka fajin - burri qe largohet nga shpia dhe i braktis ata apo CEZ-i? Llogjik e thejshte, po te kish drita femijet s'kishin arsye pse te ndiznin qirinjte.
    Ne ato vende qe ikin dritat , ne rrethanat qe ka probleme elektrike , nuk perdoret si argument per ta fajesuar qeverine si shkaktare e tragjedise . Ne disa momente ndodh qe ikin dritat ,sidomos ne vendin tone qe ndodh shpesh. Ata qe perdorin kete lloj argumenti jane pikerisht ata qe kerkojne te perfitojne nga vdekjet e njerezve per te sulmuar politikisht nga militantizmi i verber.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Ne ato vende qe ikin dritat , ne rrethanat qe ka probleme elektrike , nuk perdoret si argument te ngarkuar qeverine si shkaktare e tragjedise . Ne disa momente ndodh qe ikin dritat ,sidomos ne vendin tone qe ndodh shpesh. Ata qe perdorin kete lloj argumenti jane pikerisht ata qe kerkojne te perfitojne nga vdekjet e njerezve per te sulmuar politikisht nga militantizmi i verber.
    Ne keto raste.... cdo sygjeroje ti te beheshe qe mos te perseritet kjo ngjarje?

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ne keto raste.... cdo sygjeroje ti te beheshe qe mos te perseritet kjo ngjarje?
    Ndodhia nuk parandalohet dhe as nuk parashikohet. Vetem nje gje do i sygjeroja qe e kam thene mesiper; Te mos lihen femijet e vegjel vetem , burri te mos i braktise...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 21-11-2010 më 16:03
    Larguar

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Ne ato vende qe ikin dritat , ne rrethanat qe ka probleme elektrike , nuk perdoret si argument per ta fajesuar qeverine si shkaktare e tragjedise . Ne disa momente ndodh qe ikin dritat ,sidomos ne vendin tone qe ndodh shpesh. Ata qe perdorin kete lloj argumenti jane pikerisht ata qe kerkojne te perfitojne nga vdekjet e njerezve per te sulmuar politikisht nga militantizmi i verber.

Po ca je duke llomotit o i vrare, ca? E nga e di qe ne ato vende nuk u perdorka si argument ikja e dritave-ne rast se do ndodhte nje tragjedi e tille, nga? Ti me duket se debatonke kot, per hir te debatit daku. Nga momenti qe e gjithe shoqeria perfiton ne rast se kjo ceshjte ngrihet dhe hidhen ne gjyq fajtoret, gjithmone nese ka fajtor. Gjithe shoqeria perfiton.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ndodhia nuk parandalohet dhe as nuk parashikohet. Vetem nje gje do i sygjeroja qe e kam qe thene mesiper; Te mos lihen femijet e vegjel vetem , burri te mos i braktise...
    Cdo gje qe ndodh duhet ta quajme fatkeqsi edhe ta lejme me kaq?
    Ja burri i braktisi, pa deshiren e saj nena i la vetem femijet e vegjel, po me cfare do sygjeroje te behet?.....Ose ose e bejme keshtu, nena ishte ne shtepi me femijet edhe ajo ndezi qirin e ra ne gjume me zockat e saja, edhe gjihet te nesermen nga komshite. Po tani ne kete ngjarje cfare do sygjeroje te beheshe? Apo edhe kjo fatkeqesi edhe hapim syte nga qielli e te thojme, ashtu ishte shkruajtur?

Ndodhia nuk parandalohet dhe as nuk parashikohet. Vetem nje gje do i sygjeroja qe e kam thene mesiper; Te mos lihen femijet e vegjel vetem , burri te mos i braktise...
    Hahahah hajde logjike hajde,dmth te vazhdojme te rrime indeferent,me shpresen se sdo ndahet burri nga gruja,e ti lej vet femijet ne mes te rruges pa buk, e sdo hikin dritat me.

Se si te bejn te cmendesh disa,me keto qe u pjell mendja e mykur !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 21-11-2010 më 17:14

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    SONI Meqe po me pyet po te pergjigjem perseri dhe me qarte qe ta kuptosh mire
    Te rriturit para qe te flejne gjume e fikin qiriun , pasi kane instiktin e ruajtjes nga zjarri .Nga qiriu mund te vijne flaket brenda shtepise , modeomos instikti vepron per tu siguruar .Femijet nuk e kane instiktin e te rriturit Tani e kupton pse femijet nuk lihen vetem ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 21-11-2010 më 17:51
    Larguar

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Une nuk i vej faj te emes por burrit qe iken dhe i le femijet ne balte,Kush eshte ai burre qe braktis femijet pa pik turpi?
    Ai burre qe braktis femijet dhe iken eshte nje maskara, por dhe ai shtet qe e lejon ate burre t'i braktise dhe nuk merr asnje mase ligjore kundra tij dhe i len femijet ne meshire te fatit eshte nje shtet kriminal. Nese nuk pajtohesh me kete atehere je puthadores i Sal Berishes per interesa vetjake.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    SONI Meqe po me pyet po te pergjigjem perseri dhe me qarte qe ta kuptosh mire
    Te rriturit para qe te flejne gjume e fikin qiriun , pasi kane instiktin e ruajtjes nga zjarri .Nga qiriu mund te vijne flaket brenda shtepise , modeomos instikti vepron per tu siguruar .Femijet nuk e kane instiktin e te rriturit Tani e kupton pse femijet nuk lihen vetem ?
    Ka dhe te rritur qe se kane mendjen ne vend nga hallet e shumta o Noe. Mbaj mend njeren te lagja ime, e varfer ne kulm. Kishin ik dritat. Kishte ndez qiririn heret ne mengjes. Ishte erresire akoma. Kur doli me cunin e vogel harroi ta fikte qiriun, dhe shtepia ju dogj. Mendja kokerr ulliri eshte. Me duket se e ndihmoi bashkia qyqaren. I dha 1 milion leke per te zevendesuar ato rrecka qe ju dogjen.
    Nje tjeter po flinte gjume ne dreke. Kishin ikur dritat. Kishte lene tiganin ne vatren e sobes, dhe kur vijne dritat digjet tigani. Ne shtepi ishte gjyshja me mbesen. Gjyshja ne gjume kur u mbulua nga tymi.. Mbesa 6 vjece e zgjoi nga gjumi, se do ishin asfiksuar te dyja. Nje pjese e mire ne Shqiperi e kane provuar nga nje icident te tille me dritat, aq shpesh sa iknin ato gjate dimrit. Nuk eshte hera e pare qe kane vdekur femije nga asfiksimi ne Shqiperi, dhe po su rregullua puna e dritave kush e di kush do jete viktima e rradhes.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-10-2010
    Postime
    210
    o noellag a pellazg..jetojm ne shekullin e 21 apo nuk e din ti... mileti perdorin qirinjt....zgjohu o i ngrat..pellazget kan jetuar para 2000 vitesh a dreqi e din kur...ate po thon mileti ne shekullin e 21 ne Shqiperi njerezit jetojn ne stalla derrash pa drita e pa uj njer e gruaja e shkret pa burr e pa perkrahje asht e detyruar te knoj kang per barkderrat e fmijet jetojn ne nivelin e fmijeve afrikan... europ shekulli 21 or popull..ska drita ska uj ska pun vetem korrupsionnnnnnnnnnnnn

Faqja 24 prej 25 FillimFillim ... 1422232425 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •