Close
Faqja 8 prej 31 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 304
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Të krishterët ikin nga Iraku

Pas sulmeve të përgjakshme ndaj të krishterëve në Irak sipas të dhënave të Kombeve të Bashkuara nga vendi po largohen mijëra njerez. Ata i janë nënshtruar një ekzodi, tha një zëdhense e Komisariatit të lartë të Kombeve të Bashkuara për refugjatë, UNHCR në Gjenevë. Nga fillimi i janarit rreth 1000 familje nga Bagdati dhe Mosuli kanë ikur në veri të Irakut të kontrolluar nga kurdët. Qindra të krishterë të tjerë kanë gjetur strehim në Siri, në Liban dhe Jordani. Deri tani në Irak kanë jetuar 600 mijë pjestarë të pakicës krishtere. Në fund të tetorit gjatë një drame pengjesh në një kishë siriane-katolike në Bagdat ishin vrarë 52 njerëz. Aktivistë të Al Kaidës morrën përsipër përgjegjësinë. Në javët në vazhdim ka pasur sulme të tjera ndaj të krishterve.
    Nuk e besoj sinqerisht jo.

Nje prift kam ndegjuar duke thene se ne me palestinezet mysliman jemi shume te lumtur.
    Dhe ti nuk e ke iden se si sillen muslimanet me krishteret dhe krishteret me muslimanet ne Irak e Palestine.

Ketu ka qene nje vido ku prifti fliste dhe tregonte menyren se si sillen nder mes veti myslimanet me krishteret, mire po Dariusit apo dikujt tjeter i dogji ky argument i gjall dhe e fshiti komplet temen !!!!!

Ata nuk jane sikur shqiptaret shoki jem ata duhen sepse jane te nje kombi.

Ps. Dhe nje grua krishtere thoshte se kur izraelitet na gjuajn ne mesin e nates ne dhe myslimanet vetem se mendojm ku ti qojm dhe ti ruajm femijet tane nga sulmet e tyre.
    Ti nuk e ki iden fare se si ofendohet Krishti ne Israel, sa qe thojne se ai ngjyren e trupit e kishte te zeze.
    Dhe per Marine mo zo ma keq !!!
    Ma bej nje cigerr nqs don qe ta argumentoj se cka flasin per Krishtin.

Sa tru te madh qe kam, i kam mbajt mend gjithe fjalet e priftit dhe gruas krishtere.
    Dariusi, apo dikush tjeter duhet te me largon mua nga forumi jo temat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PrisHtiNa-Lee : 18-12-2010 më 10:25

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    [QUOTE=MafiaWarz;2953853]Pse mundoheni te dilni paqesor, kur ne fakt terrorin e keni te urdheruar?

Po SUNI VS SHIJA edhe ketu mediat kan nderhyre ne mes te Iranit e irakut hyni ne xhami shija dhe trut ne er te gjithve? edhe kto shpifje trillime?

Mos edhe kta jane '' ILLUMINISTA '' lol midis iranit duke hedhur veten ne ere , sepse keshtut don Izraeli? Jo e bejne sepse keshtut i thot KURANI.

Keto jane te verteta dhe po ndodhin qdo dite ne vendet islamike, i vetmi sen ketu i cili eshte imagjinar dhe burimi i ketyre terroristeve eshte Kurani dhe Hadithi.

Ik mos ma flliq temen me shpifje maska te dobta, hap nje teme tjeter dhe merremi edhe me at qeshtje.

Me gjej vetem nje pjese te Kuranit qe urdheron vrasjen e njerezve te pafajshem.
    Kur mer nje jete te pafajshme, ka pjese Kuranore qe thone se eshte njelloj sikur ke vrare gjithe njerezimin!
    E ju me keto pallavra nuk arrini askund, sepse vrasjet qe po behen atje, nuk jane ne emer te Islamit.

Ndersa sa i perket urdherimit te vrasjeve ne emrin e fese krishtere, vete Jezusi ka urdheruar ate:

"Mi sillni ketu armiqte e mi, te cilet nuk donin qe une te mbreteroja mbi ta dhe i vritni perpara meje!". Luka 19;27

si e komenton ti kete?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bes-s : 18-12-2010 më 10:19

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Të krishterët cak i sulmeve nga Islamiket
    une nuk mendoj kshtu...psh si shenjester e sulemeve izraelite jane femijet palestinez.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    [QUOTE=Bes-s;2953885]
    Pse mundoheni te dilni paqesor, kur ne fakt terrorin e keni te urdheruar?

Po SUNI VS SHIJA edhe ketu mediat kan nderhyre ne mes te Iranit e irakut hyni ne xhami shija dhe trut ne er te gjithve? edhe kto shpifje trillime?

Me gjej vetem nje pjese te Kuranit qe urdheron vrasjen e njerezve te pafajshem.
    Kur mer nje jete te pafajshme, ka pjese Kuranore qe thone se eshte njelloj sikur ke vrare gjithe njerezimin!
    E ju me keto pallavra nuk arrini askund, sepse vrasjet qe po behen atje, nuk jane ne emer te Islamit.

Ndersa sa i perket urdherimit te vrasjeve ne emrin e fese krishtere, vete Jezusi ka urdheruar ate:

"Mi sillni ketu armiqte e mi, te cilet nuk donin qe une te mbreteroja mbi ta dhe i vritni perpara meje!". Luka 19;27

si e komenton ti kete?

Sure 2, Fjalia 191: "I vritni (jobesimtaret) kudo qe i takoni, i deboni nga ku ju debuan; sepse joshja (ne mosbesim) eshte me e keqe se vrasja ..."

Sure 2, Fjalia 193: "I luftoni deri sa joshja (ne mosbesim) te kete mbaruar dhe besimi ne Allahun te zoteroje ..."

Sure 2, Fjalia 216: "Ju eshte urdheruar luftimi, por ju nuk e doni luftimin. Por ndoshta ju nuk e doni nje gje qe eshte e mire per ju dhe ndoshta doni nje gje qe eshte e keqe per ju. Allahu e di, ju nuk e dini."

Sure 4, Fjalia 74: "Dhe keshtu duhet te luftoje ne rrugen e Allahut ai qe e ka shitur jeten tokesore per Pasjeten. Dhe ai qe lufton per Allahun, pavaresisht a fiton apo vdes, atij i dhurojme shperblim te madh."

Sure 4, Fjalia 76: "Kush beson, lufton per rrugen e Allahut, dhe kush nuk beson, lufton per Djallin. Luftoni miqte e Djallit. Dhe dijeni aftesite e Djallit ne lufte jane te dobeta."

Sure 4, Fjalia 84: "Lufto ne rrugen e Allahut; vetem ti te jesh i obliguar per kete; dhe i nxit besimtaret (te luftojne)..."

Sure 4, Fjalia 89: "Ata deshirojne qe ju te beheni jobesimtare si ata qe jane. Mos merni asnje prej tyre per mik, para se te kthehen ne rruge te Allahut. Dhe nese (pas kthimit ne rruge te Allahut) ju kthejne shpinen, i zini dhe i vritni kudo qe i takoni. ..."

Sure 4, Fjalia 92: "Nje besimtar nuk guxon te vret nje besimtar, perpos aksidentalisht; dhe ai qe vret nje besimtar aksidentalisht, ai le te liroje nje (besimtar) te burgosur."

Sure 5, Fjalia 52: "O besimtare, mos merni as te krishtere e as cifute per miq"

Sure 8, Fjalia 12: "... Sigurisht ne zemrat e jobesimtareve, une hedh frike. I goditni ne qafe dhe ju keputni gishterinjte."

Sure 8, Fjalia 39: "Luftoni kunder tyre deri sa te mos kete me lufte fare dhe cdokush te besoje Allahun.."

Sure 8, Fjalia 41: "Dini se kur te vidhni (zaptime lufte) nje e peseta i takon Allahut dhe te Deleguarit dhe kusherinjeve te tij.."

Sure 8, Fjalia 60: "Mobilizoni kunder tyre cdo force dhe arme qe keni qe t'i veni te gjithe ne frike: Armiqte e juaj, armiqte e Allahut dhe ata tjeret qe ju nuk i njihni, por qe i njeh Allahu..."

Sure 9, Fjalia 5: "Kur te kene mbaruar muajte e shenjte, i vritni paganet (idhujtaret) kudo qe i zini, i rrethoni dhe ju beni kurtha kudo qe mundeni. Por nese tregojne pendim dhe nese i paguajne taksat, i leni te shkojne. E shihni, Allahu eshte i meshirshem."

Sure 9, Fjalia 111: "Shiko, Allahu ka blere besimtareve jeten dhe pasurine qe keta te kene Parajsen. Ndaj le te luftojne (besimtaret) dhe te vriten dhe te vrasin.. Gezohuni se keni bere nje marreveshje te mire (me Allahun)."

Sure 9, Fjalite 44 dhe 45, Fjalite 90 - 93: thone qe vetem jobesimtaret lusin per lejese per te mos luftuar, perpos te semureve.

Sure 9, Fjalia 41: "Merni boten, te lehtet dhe te rendet (ne armatim), luftoni me gjak dhe zjarr ne rruge te Allahut."

Sure 9, Fjalia 52: "U thuaj: A mos pritni ju (jobesimtaret) qe neve nje dite nuk do te na ndodh nje nga dy gjerat e mira: Vdekja martire ose ngadhenjimi? Ne presim qe Allahu t'ju dergoje (juve jobesimtareve) nje denim, qofte nga Ai vete, qofte nga dora jone. E pritni kete. Edhe ne presim me ju."

Sure 61, Fjalite 3 dhe 4: "Urrejtje te madhe mbjell tek Allahu, kur ju thuani gjera, te cilat nuk i beni. Dini se Allahu i do vetem ata qe ne rrugen e tij ne renditjen e betejes qendrojne si fortifikata gjigante."

Sure 4, Fjalia 104: "Mos u lodhni se perndjekuri popullin (e jobesimtareve); nese ju vuani, vuajne edhe ata."

Sure 47, Fjalia 35: "Mos u dobesoni dhe mos i ftoni ata ne paqe perderisa keni epersi; ..."

Sure 5, Fjalia 38 (42): "Dhe hajnit apo hajneshes ia keputni duart si shperblim per veprat e tyre. Ky eshte shembull per Allahun, dhe Allahu eshte i fuqishem dhe i mencur."

Ja qendra e terrorit ne bote.

Mos ti mbledhim edhe nga hadithi, sepse shendrrohet forumi ne FORUMI TERRORIST ISLAMIK.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 18-12-2010 më 11:44
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    une nuk mendoj kshtu...psh si shenjester e sulemeve izraelite jane femijet palestinez.

Mund te jete edhe ashtut, por me e renda eshte sepse shenjester e Islamikve eshte e gjithe bota qe nuk eshte ne islam por jo vetem kaq eshte edhe ajo qe eshte ne Islam e nuk eshte Sunni ose Wehabi.

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Sure 9, Fjalia 111: "Shiko, Allahu ka blere besimtareve jeten dhe pasurine qe keta te kene Parajsen. Ndaj le te luftojne (besimtaret) dhe te vriten dhe te vrasin.. Gezohuni se keni bere nje marreveshje te mire (me Allahun)."

Dikush qe urdheron keshtut ? qfare emerimi mund ti jepni tjeter perveq ati KRIMINEL.

MILLOSHEVIQ OSE HITLER.

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Mund te jete edhe ashtut, por me e renda eshte sepse shenjester e Islamikve eshte e gjithe bota qe nuk eshte ne islam por jo vetem kaq eshte edhe ajo qe eshte ne Islam e nuk eshte Sunni ose Wehabi.
    Te gjithe popujt semitik jane te njejte

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Nuk e besoj sinqerisht jo.

Nje prift kam ndegjuar duke thene se ne me palestinezet mysliman jemi shume te lumtur.
    Dhe ti nuk e ke iden se si sillen muslimanet me krishteret dhe krishteret me muslimanet ne Irak e Palestine.

Ketu ka qene nje vido ku prifti fliste dhe tregonte menyren se si sillen nder mes veti myslimanet me krishteret, mire po Dariusit apo dikujt tjeter i dogji ky argument i gjall dhe e fshiti komplet temen !!!!!

Ata nuk jane sikur shqiptaret shoki jem ata duhen sepse jane te nje kombi.

Ps. Dhe nje grua krishtere thoshte se kur izraelitet na gjuajn ne mesin e nates ne dhe myslimanet vetem se mendojm ku ti qojm dhe ti ruajm femijet tane nga sulmet e tyre.
    Ti nuk e ki iden fare se si ofendohet Krishti ne Israel, sa qe thojne se ai ngjyren e trupit e kishte te zeze.
    Dhe per Marine mo zo ma keq !!!
    Ma bej nje cigerr nqs don qe ta argumentoj se cka flasin per Krishtin.

Sa tru te madh qe kam, i kam mbajt mend gjithe fjalet e priftit dhe gruas krishtere.
    Dariusi, apo dikush tjeter duhet te me largon mua nga forumi jo temat.

Mos me trego ti mua cfare thoin per Krishtin e Marine, e drejta tyre eshte te flasin qfare te doine, nuk me takon mua ti gjykoj e as ty e asnje njeriut per fjalet dhe mendimet e tyre. Ajo qe duhet te gjykohet jane vrasjet , gjymtimet dhe dhuna qe po shpallin Islamiket qdo populli jo-islamik.

Ofendoja edhe ti Jehoven , e le te ofendohet edhe Muhamedi , e drejta qdo njerit eshte te shpreh mendimin qe e ka.

A NUK I KA KRIJUAR ZOTI TE GJITHE ME VULLNET TE LIRE?

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Nuk e ke lexu gjithe postimin tim ose nuk e ke kuptu.

Keto sulme qe behen nuk jane te verteta palestinezet mysliman dhe irakianet mysliman me krishteret irakian dhe me krishteret palestinez, ti nuk e ke iden se si e qojn nder mes veti, kete e ka thene nje prift.

Kthehu lexoje postimin tim edhe nje here.

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    [QUOTE=MafiaWarz;2953939]
    Citim Postuar më parë nga Bes-s Lexo Postimin

Ja qendra e terrorit ne bote.

Mos ti mbledhim edhe nga hadithi, sepse shendrrohet forumi ne FORUMI TERRORIST ISLAMIK.
    po pra, aty e kisha qellimin.
    Thash me gjej citate Kuranore ku urdherohet vrasja e njerezve te pafajshem.
    Te gjitha ato qe ke sjellur jane urdheresa ne kohe lufte.

E cila prej atyre citateve urdheron vrasjen e njerezve te pafajshem, pra, te femijeve, grave, pleqve, njerezve qe askujt nuk i kane bere dem, etj etj..??

ja nje urdher islam sa i perket luftes:
    “Mos e luftoni këtë luftë për hir të krenarisë, të tregoni se ju jeni luftëtarë apo se jeni të fortë. Luftoni vetëm kundër atyre që vinë për tu luftuar me ju. Ju mund të hyni në luftë vetëm me dikënd që ua ka marrur pronat e juaja. Mos të shkatërroni pronat që të tjerët zotërojnë. Mos ti prekni gratë e tyre apo ti lëndoni fëmijët e tyre. Mos ti shkatërroni shtëpitë apo farmën e tyre dhe mos ti vrani kafshët shtëpiake të tyre. Mos ti prisni drunjtë, mos ti shkatërroni fshatrat dhe burimin e ujit të tyre. Mos ti vrani ata që ikin nga frika, dhe mos ta vrani dikënd që është lënduar dhe rrëzuar në betejë. Vetëm në qoftë se dikush të vie për të sulmuar me shpatë në dorë atëherë mund ta mbrosh vet-veten tënde.

dhe prap vjen ne pah injoranca juaj, sado qe te mundoheni ta etiketoni fene islame me fene e dhunes, nuk do ja arrini, sepse argumentet jane ato qe mposhtin komplotin tuaj.

Faqja 8 prej 31 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •