Close
Faqja 14 prej 31 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 304
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Musliman e terorist nuk egziston, ata jan vetem nga krishtert dhe jahudit , te gjitha tereoret ata i bajn vet.
    ti duhet te jesh einsteini i dyte ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Mos e bo ZOT te jem nga ta AJNSHTANI e shum tjer.

krejt teroret vet i montojn, e ja lajn fajin dikuj tjeter.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Mos e bo ZOT te jem nga ta AJNSHTANI e shum tjer.
    te pakten je i vetedjishem ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Po elhamdulilah

Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Ndoshta nuk e kan ber muslimanet ket tragjedi lol ,ndoshta jan teroriste krishter ,a qka thua ti niko?hajt hajt mendo pak ne menyren ma te arrsyeshme dhe beja vetes nje pyetj,thuaj ,athua pse po na ndollin kto vrasje qe syt nuk po naj len ti hapim,pergjegjja pason,sepse kjo esht bisnes qe ti nuk mundesh ta aceptosh sepse ke urretje ndaj fes islame dhe nuk ke vullnet te kuptosh se kjo esht politik biznesi ndermjet njerzeve te shteteve botror e evropjane njerzeve qe kan fabrika te prodhimit ,armeve qe shesin per njerze te verber si puna e juaj .
    Po pse mor djale i mbare, pse dyshon tek fjalet e mia dhe nuk kujton qe vete myftiu i Kajros eshte duke u justifikuar..., por nuk e kundershton...!
    Me pelqen ky dyshimi yt, por vetem me tifozllik!
    Me keq'ardhje...
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Po pse shqipet e fusin kryt nen ran...?! - Pse???
    PO ç'fare jane keto trillime? - Kudo dalin hapur dhe denojne xhestin e poshter te terroristeve, vetem ne forumin tone ( fale demokracise dhe tolerances ) lejohen trillime, dyshime, hamendje dhe deri justifikime per harapt e terrorit...
    TURP.......................!!!

Faqja e zeze per ke nuk merr distance dhe nuk e denon kete atentat kundrejt njerezimit dhe lirise fetare ne nje vend me tolerance fetare mijevjeçare..., kush nuk merr qendrim nder ne shqiptaret, nuk eshte as shqiptar dhe as tolerant..., por asht diça tjeter..., por jo shqipe!
    Pershendetje...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Mire kejt ok.

Vec nje pyetje te bej.
    Si eshte e mundur te futen aeroplanat e Al-Kaides midis Amerike ??
    A e din t'i, a e din t'i, a din t'i se: Amerika vetem ata qent ç'ka i ka, lluksat po te ja leshojn Usames kishin me gjet !!!
    Mire po nuk eshte nevoja me lyp se vet Usame eshte CIA.

Oh Jarigas, t'i jeton ne nje burg pa hekra. Bindu.

Mos pritoni be shikoni keto video dhe analizoni ne fund e kuptoni edhe vet.
    Se lojen e CIA-s tashme e kane kuptuar edhe femijet !!!

http://www.youtube.com/watch?v=HaNDfPNHuAg

http://www.youtube.com/watch?v=W3AvRlspLZo
    Ti Prishtina-Lee, me ke dhene pershtypjen se je shume me lart se Ximi per nga logjka, por me kete postim po demostron te kunderten!!
    E para, kur sjell ndonje video si "prove" per te vertetuar mendimin tend, do te ishte e mira qe ta shikosh vete perpara dhe ta gjykosh me racionalitet!!
    Une u ndala ne videon e pare, pasi propaganda per teorine e kospiracionit me sfond muzikor harap, ma vret veshin shume.
    Si ka mundesi qe nje person me mend siç mendoja se je ti, te besoje se Cia organizoi ne fshehtesine me te madhe kete krim pa precedente dhe ne te njejten kohe nje bande reperash te opingave te mia e dinin qe para dy muajsh???!
    Thuhet se Bushi ishte autori nr 1 dhe ne te njejten kohe se ai nuk ishte pregatitur sa duhet ne intervistat qe dha 3 muaj me pas???!!...e lloj-lloj gomarlleqesh me oke mbi satanizmin, Hitlerin, simulimet ushtarake, etj.....

Si e shpjegoni pastaj, ju dijetaret e Islamit gezimin dhe festen e ymetit te Muhamedit, per vrasjen e 3000 personave ne WTC???!!!
    Si ka mundesi qe nuk pati asnje deklarate, as edhe nje te vetme, nga Al Kaeda apo organizata te tjera myslimane qe te distancoheshin nga ky krim???!!
    Nese vazhdon te flasesh fjalet qe te vene ne goje harapet, do te te trajtoj njesoj si Ximi!!!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    jarigas vella vetem nje permirsim

videot qe ti ke pare se gezoheshin harapet kur u sulmua WTC ,nuk kishin te bejne me ate ,por vete CNN e dha se ajo ishte nje video kur iraku gjuajti me bomba izraelin, ishin palestinez . mos u beso shume cias se edhe une kam humbur besimin tek ta

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

Kete them edhe une, si do te ishte po te vriteshin ne vende europiane te gjithe muslimanet qe e quajn jezusin isaa
    Per budall gjithmon te jam drejtu, mirpo kesaj here e meriton pak nje vemendje (jo per te te sqaru ty por per te tjeret qe lexojne)

Pavarsisht akceptimit te trurit tend prej fokeje dhe qe mendon se muslimanet duke i thene Jezusit, Isa a.s kan tendenca per ta ofendu, ateher duhet ta kuptosh se ky termi juaj prej Jezusi buron pikerisht nga origjinaliteti i emrit Isa dhe jo nga origjinaliteti grek siq e keni greqizu komplet krishterizmin ju.

Tjetra: Nese eshte dikush qe ofendon me se shumti Jezusin ne kete planet, ateher keta jan te krishteret, ku keto ofendime perveq qe mund ti ndegjosh ne jeten reale, ateher keto jan transmetuar edhe nepermes filmave hollywoodian dhe zakonisht jan kete form: Fuuck Jezus, italianet i thojne Derr etj.. ja shiko: http://liveandloose.blogspot.com/201...off-jesus.html

d.m.th ofendimet ne kete rast burojn nga vete ju, sepse Isai a.s per ne muslimanet rrespektohet dhe duhet me sinqeritetin me te madh si nje profet i Zotit.

Perfundimisht per ofendime shikojeni veten ne pasqyre

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Une u ndala ne videon e pare, pasi propaganda per teorine e kospiracionit me sfond muzikor harap, ma vret veshin shume.
    Si ka mundesi qe nje person me mend siç mendoja se je ti, te besoje se Cia organizoi ne fshehtesine me te madhe kete krim pa precedente dhe ne te njejten kohe nje bande reperash te opingave te mia e dinin qe para dy muajsh???!
    Thuhet se Bushi ishte autori nr 1 dhe ne te njejten kohe se ai nuk ishte pregatitur sa duhet ne intervistat qe dha 3 muaj me pas???!!...e lloj-lloj gomarlleqesh me oke mbi satanizmin, Hitlerin, simulimet ushtarake, etj.....
    Doren ne zemer 11 shtatori po del te jete prej konspiracioneve me te deshtuara te amerikes, mirpo per ta kuptu kete te vertet, ateher duhet ti kuptosh dy gjera, njeren me te shkruar dhe tjetren me te shikuar.

E shkruara: Osama Bin Ladeni zyrtarisht ka qen 2 vjet agjent i CIAs , gje qe me ndihmen e ketij agjenti amerika i ka realizu 3 plane madhore deri tash qe lidhen njera me tjetren dhe keto jan:

1. Krijoi nje fytyre te re terroriste per boten muslimane

2. Pushtoi Afganistanin kinse aty gjenden autoret e 11 shtatorit

3. Pushtoi Irakun me arsyetimin fallso qe u gjykua nga krejt bota se kinse ka arme berthamore

4. Qe pritet te realizohet eshte pushtimi i Iranit, me arysetimin apo etiketimin e njejt si te Irakut per arme berthamore

E shikuara: Shikoje kete video deri ne fund sepse eshte diqka qe vetem nese i mbyll syt dhe i hap vesht nuk do kuptosh asgje se perndryshe do kuptosh gjithqka:

http://www.youtube.com/watch?v=ElWso...layer_embedded
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 03-01-2011 më 17:03
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 14 prej 31 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •