Close
Faqja 2 prej 31 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 304
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Sa i perket Irakut , vet krishteret thon se shum mir kan jetuar ne kohen e Sadamit dhe se problemet kan filluar pas hyrjes se NATO-se.
    Do kene qene te krishtere kurde ata.....

Gjysme milioni njerez jan vrar , sa prej tyre jan krishter ?

Cdo dit ndegjojm per vrasje ne Irak dhe nje dit u vran 6 te krishter dhe ja gjith mediumet e Vatikanit u ngriten ne kemb.
    Pyetja eshte gabim!! U vrane per çfare arsyeje???!!
    .
    Ne Pakistan , prej vitit 1986 , jan te denuar gati 1000 persona per blasfemi , perdhosje te Kuranit ose ofendime , prej ktyre vetem 120 jan krishter.
    NUk ka asnje ndryshim se çfare feja jane.....thjesht eshte prej barbaresh te denosh njeri per blasfemi....eshte si te kesh Inkuizicionin ne shekullin e XXI!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 12-11-2010 më 08:01
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    e me bo me ja nis un me tituj gazetash italione sikur "shqiptaret vrasin njerin per 500 euro", shqiptaret plaqkitin banesen e filan fistekut dhe e masakrojn pa meshir", "shqiptaret shesin edhe motrat e tyne"....a thu tan shqipet jon njerz t'flliqt?? JO..a thu tan shqipet kan dhunen n'gjak??JO..

psiko ka qdokun e sigurisht perfaqsjon veq veten e tyne...me pas kon Islami fe e dhunes me gjith kta muslim neper bot kishin kersit ku me dit sa lufta botnore...

ishalla Zoti n'Xhehnet edhe kto viktimat e shkreta..
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Mos arsytoni krimin o demona te maskum mbas fes po denoni ate, qfare dalloni ju nga demonet kur mbroni veprat e tyre?

RENEA
    Ktu eshte dallimi , ligji ne Europ thot mund te ofendosh besimtaret dhe per kete ske pasoja , ndersa ligji ne Pakistan thot smund te ofendosh besimtaret se do te kesh pasoja.

Cka ske te qart ketu ?
    Kete them edhe une, si do te ishte po te vriteshin ne vende europiane te gjithe muslimanet qe e quajn jezusin isaa
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ktu eshte dallimi , ligji ne Europ thot mund te ofendosh besimtaret dhe per kete ske pasoja , ndersa ligji ne Pakistan thot smund te ofendosh besimtaret se do te kesh pasoja.

Cka ske te qart ketu ?

Sa i perket Irakut , vet krishteret thon se shum mir kan jetuar ne kohen e Sadamit dhe se problemet kan filluar pas hyrjes se NATO-se.

Gjysme milioni njerez jan vrar , sa prej tyre jan krishter ?

Cdo dit ndegjojm per vrasje ne Irak dhe nje dit u vran 6 te krishter dhe ja gjith mediumet e Vatikanit u ngriten ne kemb.

Ndoshta misionaret krishter i kan fajet , shikoje edhe ti keto keqperdorime te kaosit ( ata thojn se ne Irak po bejn nje luft te shenjt krishtere) :

http://www.youtube.com/watch?v=Ih1rUsa2wTk

Vet fakti se krishteret kan mbijetuar ne vendet arabe , tregon se muslimanet jan tolerant , ata krishter ngelen te till per 2000 vite , kaluan udheheqes te ndryshem musliman , por akoma i ke , ani qe krishteret paqsor shpesh organizonin kryqezata "humanitare" prej Europe shkonin te arabet dhe ateher kur i humbnin luftrat , prap muslimanet tregoheshin me tolerant dhe thonin , sdo te demtojm asnje faltore krishtere dhe krishteret do te jetojn aty ku jan.

Muslimanet ishin ata qe i strehonin hebrenjt ne perandorite e tyre , per ti mbrojt prej krishterve.

Por kur filluan problemet ?

Ata filluan ateher kur ne Europ po poshteroheshin muslimanet , kur beheshin karikatura , krishteret si ti , qeshnin , ndersa muslimanet qanin , ndalimi i mbuleses , obligimi per te ndryshu emrin nese don te pranohesh ne pune , mos lejimi i ndertimit te xhamive dhe krejt keshtu veprimet anti Islamike ne Europ u sollen probleme krishterve ne vendet arabe dhe kete e kam then shum qart ne forum disa antarve te llojit tend , mos u gezoni o cuna, se ka edhe nja 6 milion krishter ne Egjipt , nja 1 miljon ne Irak , te tjer ne Siri , Jordan , Palestine , Alzhir , Pakistan , Indonezi .... do tja shofin sherrin shkaku i anti-Islamizmit tuaj.

Muslimanet cdoher jan treguar me te sinqert dhe te drejperdrejt , ndersa ata tjeret te luftojn ne emer te terorizmit,kapitalizmit , demokracis , komunizmit , socializmit , nacionalizmit , racizmit .... dhe kur i shef sa mir i arsyetojn luftrat , thua , au po mir paskan ber qe me kan luftu dhe okupu.

Ne Pakistan , prej vitit 1986 , jan te denuar gati 1000 persona per blasfemi , perdhosje te Kuranit ose ofendime , prej ktyre vetem 120 jan krishter.

Ske turp ti ikesh temes keshtut, por me e keqja eshte qe i mbron keto akte, athere te quajm ty paqesor?

E DREJTA E QDO NJERIU ESHTE TE SHAN TE BEJ KARIKATURA BONI EDHE JU PER JEZUSIN E SHAJENI POR MOS I MBYTNI ATA , E DIN QFARE DALLON OFENDIMI NGA VRASJA O I MJERE.

APO TI DENOJME MUSLIMANET ME VDEKJE DUKE I VARUR SEPSE NE NJE VEND KU JANE 95% TE FESE JO ISLAME NA QUAJN KAFIRA DHE JO-FETAR, PO KUSH DREQIN JENI JU TI GJYKONI TE TJERET JANE FETAR APO JO , PER KET DUHET DENUAR EDHE JU ME VDEKJE DHE ME VARJE ESHTE E NJEJTA MENYR SI I DENONI TE KRISHTERET JU.

Njoftohu pak me te rejat

Weekly Jihad Report
    Oct. 30 - Nov. 05
    Jihad Attacks:

46
    Dead Bodies:

322
    Critically Injured:

687
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 12-11-2010 më 09:14

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    kush i sulmon muslimanet ne ceceni,afghanistan,kashmir ,irak,palestine etj. e te pyes o mafi cili shtet me populsi te fese islame ka sulmuar donjen shtet me populat katolike apo me popullat te ndonje fese tjeter a ban me mu pergjigj.
    ti je njeri qe mizen e ban bolic.ti syte i ke po nuk te bajne drite.
    ti mafi je si serbet ata vrasin edhe ma ne funde thuajne se jane te pafajshem.fajin e kane kroatet , shqiptaret etj kurse ato jane te pafajshem. ti je si ata srbet e shumadise.
    mos keqkuptohna nuk kam kundra krishterve ato le te mbajne fene e vet por pse po e sulmoni islamin e muslimanet kurse vete e dini se kush eshte okupator.

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    kush i sulmon muslimanet ne ceceni,afghanistan,kashmir ,irak,palestine etj. e te pyes o mafi cili shtet me populsi te fese islame ka sulmuar donjen shtet me populat katolike apo me popullat te ndonje fese tjeter a ban me mu pergjigj.
    ti je njeri qe mizen e ban bolic.ti syte i ke po nuk te bajne drite.
    ti mafi je si serbet ata vrasin edhe ma ne funde thuajne se jane te pafajshem.fajin e kane kroatet , shqiptaret etj kurse ato jane te pafajshem. ti je si ata srbet e shumadise.
    mos keqkuptohna nuk kam kundra krishterve ato le te mbajne fene e vet por pse po e sulmoni islamin e muslimanet kurse vete e dini se kush eshte okupator.
    Muslimanet i sulmojn, Sunnite VS Shija , Extremiste vs Musliman normal, apo don statistika edhe per Vetvrasjet qe i bejne Sunnitet neper xhamia shije duke mbytur qdo gje qe i del perpara, por kot ti prap vazhdon duke i mbrojtur vellezerit tu te races magjupe. Ja lajmi me i ri shiko kush eshte duke i vrare Muslimanet

Talibanët pohuan përgjegjësinë për sulmin në Karaçi
    Talibanët e morën përgjegjësinë për sulmin në selinë e policisë në Karaçi të Pakistanit, ku e humbën jetën 15 vetë dhe më shumë se 100 u plagosën.
    Sulmi i krye me hedhjen në erë të një kamioni me eksploziv dhe me armë të zjarrit.
    Policia tha se sulmuesit fillimisht hapën zjarr, dhe pastaj u vërsulën me kamionin në ndërtesën e cila ndodhet në një zonë me siguri të lartë në Karaçi.
    Apo mi gjej disa qe i bejne vrasjet ne emer te fes '' Krishtere '' '' Hebreje '' si ju qe i beni.Apo me gjej noj fetar qe ka vrar ndonje Musliman qe ka thene qe isa eshte is e jo jezus.

Kthehu ne tem te lutem mos fol vetem qka ta kap truri, shka e turk e ato tjera asi ngjasime merr per veten dhe jo per mua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 12-11-2010 më 10:31

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ske turp ti ikesh temes keshtut, por me e keqja eshte qe i mbron keto akte, athere te quajm ty paqesor?

E DREJTA E QDO NJERIU ESHTE TE SHAN TE BEJ KARIKATURA BONI EDHE JU PER JEZUSIN E SHAJENI POR MOS I MBYTNI ATA , E DIN QFARE DALLON OFENDIMI NGA VRASJA O I MJERE.

APO TI DENOJME MUSLIMANET ME VDEKJE DUKE I VARUR SEPSE NE NJE VEND KU JANE 95% TE FESE JO ISLAME NA QUAJN KAFIRA DHE JO-FETAR, PO KUSH DREQIN JENI JU TI GJYKONI TE TJERET JANE FETAR APO JO , PER KET DUHET DENUAR EDHE JU ME VDEKJE DHE ME VARJE ESHTE E NJEJTA MENYR SI I DENONI TE KRISHTERET JU.

Njoftohu pak me te rejat
    Ne Kuran shkruan : " Provokimi , eshte me i rend se vrasja".

Dhe per kete arsye ne Pakistan jan denuar 1000 persona ( prej vitit 1986) , prej te cileve sic thash vetem 120 jan te krishter , pjesa tjeter jan pakistanez "musliman" , pijaneca, kurvar,kockar... qe kan ofendu ose kan perdhos Kuranin , nuk behet fjal per perndjekje vetem ndaj te krishterve , por ndaj gjith atyre qe e bejn ket veprim.

Dhe hic me larg , ska nevoj te shkojm ne Pakistan , shkojm ne Mirdit ose ne cdo vend shqiptar , a eshte e vertet se tek ne vriten njerzit per nje gjysem fjale ? A esht e vertet se qindra femij ne Shqiperi jan te ngujuar shkaku i konflikteve qe ndoshta kan fillu per nje gjysem fjale ?

Lushnje- I fut lopen ne aren me jonxhe dhe e ther pas sherrit.
    Sarande, vellai vret vellane pas nje grindjeje banale
    Kukes, vritet 17-vjeçari, 3 plagosen
    Sherri ka nisur për motive banale
    Lexo dhe kete shkrimin e italianit Umberto Uco , per moralet e dyfishta :

Dënimi me vdekje i ka dy fytyra

Mobilizim për Sakineh Ashtiani, heshtje për Teresa Lewis. Po sikur mendimet tona të mos të turbullta, do të duhej të thoshim se nuk duhet të vritet askush, bile as në mynyrë të padhimbshme.

Nga Umberto Eco më 05 tetor 2010 në ora 11:22
    Para pak ditësh, në Virginia, është vrarë Teresa Lewis me një injeksion vdekjeprurës dhe askush nuk ka shkuar në burg për këtë, ngase kjo zonjë ishte dënuar me vdekje në mënyrë lgjitime. Kishte tentuar ta vriste burrin dhe të birin e adoptuar, e këtë e kishte bërë pa leje. Ndërsa ata që e kanë vrarë, e kanë bërë këtë me pajtimin e autoriteteve. Për çka do të duhej të riformulohej urdhëresa e pestë, si “Mos vrit pa leje”. Tekembramja, ne për shekuj me radhë i bekojmë flamujt e ushtarëve që, të dërguar në luftë, kanë leje të vrasin, si James Bond.

Tash duket që Ahmadinejad, i cili tashmë është duke mbytur me gurë një grua (nëse s’e ka bërë tashmë derisa po e lexoni këtë tekst) të ketë reaguar ndaj apeleve, të arritura nga Perëndimi, duke thënë: “Po ankoheni pse ne duam ta vrasim në mënyrë legale një grua iraniane, ndërsa e vrisni në mënyrë legale një grua amerikane?”.

Natyrisht, i është tërhequr vërejtja se gruaja amerikane ishte përpjekur ta vriste burrin, ndërsa iraniania vetëm ia ka dredhur. Dhe se amerikania është vrarë në mënyrë të padhimbshme, ndërsa iraniania do të vritej në mënyrë shumë të dhimbshme. Megjithatë, një përgjigje e tillë mund të nënkuptojë dy gjëra: se është e drejtë të vrasësh një vrasëse, ndërsa për një shkelëse të kurorës do të mjaftonte një ndarje legale pa alimentacione; dhe se mund të vrasësh sipas ligjit, vetëm se jo në mënyrë aq të dhimbshme. Ndërsa ajo që përkundrazi do të duhej të mbështetej, po qe se mendimet tona nuk do të ishin të turbullta, është se nuk duhet të vritet bile as një vrasëse, e nuk duhet të vritet as me ligj e as nëse ekzekutimi është më pak i dhimbshëm, qoftë edhe nëse i injektohet një drogë shkakton një vdekje të lehtë.

Si të reagojmë nëse vendet pak demokratike kërkojnë nga ne qytetarët e vendeve demokratike të mos shqetësohemi për dënimet e tyre me vdekje, duke pasur parasysh se i kemi dënimet tona me vdekje?

Situata është shumë e sikletshme dhe do të ma kishte ëndja bile ta di nëse numri i perëndimorëve, mes të cilëve tamam edhe një first lady franceze, që kanë protestuar kundër dënimit iranian me vdekje, kanë protestuar edhe kundër dënimit amerikan me vdekje. Intuita më thotë se jo, ngase dënime me vdekje në Shtetet e Bashkuara, për të mos folur për Kinën, ka me bollëk dhe s’e lodhim kokën për këtë, ndërsa është e natyrshme që ideja e një gruaja të masakruar me gurë të ketë efekt më të madh. I bie në të se kur më kanë kërkuar ta vë një nënshkrim për ta ndaluar mbytjen me gurë të iranianes e kam nësnshkruar menjëherë, por më kishte dalë mendsh se ndërkohë ishin duke e vrarë një virginiane.

A do të kishim protestuar njësoj sikur gruaja iraniane të ishte dënuar me një injeksion paqësor vdekjeprurës? Na indinjon vrasje me gurë apo vdekja që i shkaktohet dikujt që nuk e ka shkelur urdhëresen e pestë, përkundrazi të gjashtën? Nuk e di, është ngase reagimet tona janë shpesh insktinktive dhe iracionale.

Në gusht qe shfaqur në internet një sajt ku mësoheshin mënyra të ndryshme për ta gatuar një macë. Shaka ose serioze, të gjithë animalistët e botës qenë çuar në këmbë. Unë jam i devotshëm ndaj macës (njëra nga pak qeniet e gjalla që nuk e lë veten të shfrytëzohet nga padroni i vet, por përkundrazi e shfrytëzon atë me cinizëm olimpik, dashuria për shtëpinë e së cilës prefiguron një formë patriotizmi), prandaj do të ikja i tmerruar nga mishi i macës. Megjithatë, më duket po aq i hirshëm, edhe pse ndoshta më pak inteligjent, lepuri, porse e ha pa ndonjë rezervë mendore.

Skandalizohem duke i parë shtëpitë kineze nëpër të cilat qentë sillen të lirë, mbase dhe duke luajtur me fëmijët, e të gjithë e dinë se në fund të vitit do t’i hanë, por në femrat tona sillen derrat, të cilët më thonë se janë kafshë shumë inteligjente, e askush nuk merakoset për faktin se në fund do të bëhen proshutë.
    Çka na shtyn t’i gjykojmë disa kafshë të pangrënshme, disa të tjera të mbrojtura për shkak të një karakteristike të tyre antropomorfe, e disa të ngrënshme, si viçat e qumështit dhe qengjat që sa janë gjallë na frymëzojnë aq butësi?

Jemi përnjëmend (ne) kafshë shumë të çuditshme, të aftë për dashuri të mëdha dhe habitëse, të gatshëm ta mbrojmë një peshk të vockël të kuq dhe ta ziejmë të gjallë një aragostë, ta shqyejmë pa na brerë ndërgjegjja një njëmijëkëmbësh, por ta gjykojmë barbarizëm vrasjen e një fluture. Kështu përdorim dy pesha dhe dy masa për dy dënime me vdekje, ose skandalizohemi për njërën dhe shtiremi se s’po dimë gjë për tjetrën.

Nganjëherë tundohemi t’i japim të drejtë Cioranit dhe të mendojmë se krijimi, që i ka dalë nga duart Zotit, është i varur nga një Demiurg i mbrapshtë dhe rrëmujaxhi, ndoshta pak i alkoolizuar, që i është futur punës me ide shumë të ngatërruara.

======

Njera nga urdheresat e besimit krishter eshte : Nuk do të vrasësh.

Ndersa pas kesaj vjen urdheresa tjeter : Nuk do të shkelësh besnikërinë bashkëshortore.

Nje amerikane u ekzekutua sepse shkeli urdheresen kunder vrasjes , ndersa nje iraniane u ekzekutua pasi qe shkeli urdheresen kunder tradhtis bashkeshortore.

Askush nuk reagoi per vrasjen e amerikanes , ndersa per vrasjen e iranianes u be problem nderkombtar.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Muslimanet i sulmojn, Sunnite VS Shija , Extremiste vs Musliman normal, apo don statistika edhe per Vetvrasjet qe i bejne Sunnitet neper xhamia shije duke mbytur qdo gje qe i del perpara, por kot ti prap vazhdon duke i mbrojtur vellezerit tu te races magjupe. Ja lajmi me i ri shiko kush eshte duke i vrare Muslimanet

Apo mi gjej disa qe i bejne vrasjet ne emer te fes '' Krishtere '' '' Hebreje '' si ju qe i beni.Apo me gjej noj fetar qe ka vrar ndonje Musliman qe ka thene qe isa eshte is e jo jezus.

Kthehu ne tem te lutem mos fol vetem qka ta kap truri, shka e turk e ato tjera asi ngjasime merr per veten dhe jo per mua.
    Kadal o mafijash , muslimanet akoma skan ber stazh sa krishteret per vrasje fetare , i kemi edhe nja 500 vjet per me u barazu me juve.

Katolik vs protestant , katolik vs ortodoks ... katolik vs pagan ...katolik vs musliman ...

A e shikove ate videon , ku misionaret krishter thonin se lufta ne Irak esht nje luft e shenjt krishtere dhe se permes saj do ta krishterizojn Irakun. Dmth. Te luftojn me maska , ne emer te terorizmit , kapitalizmit , kominizmit ... kryesorja te luftojn , pak rendesi cfar emri i vendon luftes.

Shikoje edhe kete, katolik vs protestant , Irland :

Prifti ortodoks kunder paqes me kroatet :

Shqiperi eshte edhe Cameria

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Kadal o mafijash , muslimanet akoma skan ber stazh sa krishteret per vrasje fetare , i kemi edhe nja 500 vjet per me u barazu me juve.

Katolik vs protestant , katolik vs ortodoks ... katolik vs pagan ...katolik vs musliman ...

A e shikove ate videon , ku misionaret krishter thonin se lufta ne Irak esht nje luft e shenjt krishtere dhe se permes saj do ta krishterizojn Irakun. Dmth. Te luftojn me maska , ne emer te terorizmit , kapitalizmit , kominizmit ... kryesorja te luftojn , pak rendesi cfar emri i vendon luftes.

Shikoje edhe kete, katolik vs protestant , Irland :

http://www.youtube.com/watch?v=kLBMQldB2Yc

http://www.youtube.com/watch?v=jIdfe...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=q6R3g...eature=related

Prifti ortodoks kunder paqes me kroatet :

http://www.youtube.com/watch?v=2bfnI-870hU
    Fjalet mund te jen fjal , por fjala nga vepra dallon , kjo eshte ajo qe dallojn kta nga ju , kta kan fjale, ju beni vrasje pra vepra , mos ndrro kahjen temes si ti si rafeti mos me detyro te sjelli statistika ku ju sulmoni qdo lloj tjeter te muslimanizmit perveq ati sunnit qdo dit , duhet 3 forume per ti shkruar ter ato sulme

Ja shiko vetem keto te sodit

2010.11.11 (Peshawar, Pakistan) - A women and her daughter are among three people crushed to death in their own home by a Taliban rocket attack.
    2010.11.11 (Makhachkala, Dagestan) - Muslim rebels attack and kill seven cops.
    2010.11.10 (Mosul, Iraq) - A young girl is taken down by Muslim gunmen.
    2010.11.10 (Iskandariya, Iraq) - Mujhideen murder three brothers with a bomb hidden at a water pump.
    2010.11.10 (Baghdad, Iraq) - Islamists blast Christian areas of Baghdad with bombs and mortars, killing at least six.
    2010.11.10 (Pattan, India) - Islamic militants brutally shoot two security personnel to death at point blank range in a market.

Edhe njehere mos i jepni kahje si gjithmon tjeter temes , ketu flitet per sulmet e Muslimanve ndaj Krishterve qe po ndodhin qdo dit ne vendet ku jane me shumice muslimane.

Hape tejter tem ku mund te flasim per sulmet qe beni kunder shijave e ortodoks protestant etj..

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Vetem ksaj do i pergjigjna

Nje amerikane u ekzekutua sepse shkeli urdheresen kunder vrasjes , ndersa nje iraniane u ekzekutua pasi qe shkeli urdheresen kunder tradhtis bashkeshortore.

Kjo fuqi i takon vetem krijuesit dhe jo njeriut , kush eshte njeriu qe te gjykoj njeriun ?
    Mendimi dhe vullneti jan te lire prej lindjes e deri ne vdekje vendosi un dua apo nuk dua ta tradhtoj bashkorten dhe nuk me duhet njeri te ma mesoje kete.

Nese urdheri eshte mos vraj, athere pse po vran , kur thot mos vraj nuk cek mekaterin apo '' fetarin'' thjesht thot mos VRAJ.

Dhe kuptoje njehere dallon vrasja me ligje '' FETARE '' kunder asaj qe behet ne baz te ligjeve njerzore

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 2 prej 31 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •