Close
Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 304
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    i vetmi je qe po e thua. sdq jo se po me plase fort...
    ketu ne fsh me kane marre per taleban, per te krishtere, per kurvar, per te pamoralshem etj etj...

ndoshta edhe ti ben pjese tek ai grupi qe kan cituar disa here.
    ai grupi qe mendon qe nese dikush nuk thote poshte islami, atehere eshte automatikisht taleban...

te thashe edhe me lart. si ka mundesi nje njeri qe eshte ashtu si e cilesove ti, te mendoje ato gjera qe thashe??????
    NUk eshte i vetmi qe te vlereson ne nje optike negative!!
    Kjo, jo per arsye se ti debaton ne nivel te ulet inteligjence(si talebanet e forumit), perkundrazi!! Shpesh here ke plotesisht te drejte ne ato qe shkruan...ka vetem nje problem te vockel:" sa here qe flitet per gjemat e myslimaneve, ti ngrihesh e bertet "TE KRISHTERET"!!!(duke lene te nenkuptohet se je duke mbrojtur kriminelet)
    Do te ishte e udhes qe kur tema eshte mbi budistet, te mos marrim per krahasim pigmejt, duke lene te kuptojme gjera qe s'kemi aspak ndermend!!
    Si per shembull, kur flitet per vrasjen e e nje besimtari per blasfemi, nuk pret aspak prej nje njeriu me inteligjencen tende te te sjelle si, nuk dihet se akuze apo justifikim, shembullin e nje gruaje amerikane, denuar me vdekje per tentative vrasjeje!!
    Kaq....e mos e zgjasni shume terkuzen tashi(me Mafian), pasi jeni duke mbrojtur te njejten teze nga llogore te ndryshme!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Vrasjet qe ndodhin ne shtetet arabe apo muslimane, jan te motivuara kryesisht nga ana fetare. Ne Irak shembull popullata sunite kryen vrasje masive sidomos ne rastet kur shitet kan ndonje fest si ashuret apo ndonje tjeter. Vrasje ndodhin edhe ne shpin e Zotit Gjami, ku ne shum raste pesojn edhe femijet dhe grate. Per mua ne nje shtet apo nje popull i cili kryen vepra te tilla jasht qdo logjike njerezore, nuk e meriton te ekzistoj fare . Ne shqiptaret nuk kemi dhe nuk guzojm te kemi asgje te perbashket me ta ani pse ata jan musliman. Nese XimiAbedini apo te tjeret ndiejn afri me ata bastard, ose kan probleme psiqike ose thjesht ju ka ikur fiqiri dhe jan pro Arab te poshter. Zoti ju ndihmoft ketyre budallenjve Shqiptar qe e ndiejn veten ne lkuren e Arabeve.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Vrasjet qe ndodhin ne shtetet arabe apo muslimane, jan te motivuara kryesisht nga ana fetare. Ne Irak shembull popullata sunite kryen vrasje masive sidomos ne rastet kur shitet kan ndonje fest si ashuret apo ndonje tjeter. Vrasje ndodhin edhe ne shpin e Zotit Gjami, ku ne shum raste pesojn edhe femijet dhe grate. Per mua ne nje shtet apo nje popull i cili kryen vepra te tilla jasht qdo logjike njerezore, nuk e meriton te ekzistoj fare . Ne shqiptaret nuk kemi dhe nuk guzojm te kemi asgje te perbashket me ta ani pse ata jan musliman. Nese XimiAbedini apo te tjeret ndiejn afri me ata bastard, ose kan probleme psiqike ose thjesht ju ka ikur fiqiri dhe jan pro Arab te poshter. Zoti ju ndihmoft ketyre budallenjve Shqiptar qe e ndiejn veten ne lkuren e Arabeve.
    une ndoshta per ty kam probleme psiqike dhe jam njeri i humbur

por une jam fitus ndaj teje sepse une kam guxim te flas ne emrin tim ndersa ti ske guxim e fsheh emrin dhe ftyren sepse keshtu e ke me let te flliqesh njerzit e drejt kurr nuk fshihen ata e tregojn te verteten
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Pse, vertet Ximi e ke emrin??!!!
    Jarigas

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Xim dhe Abedin , Ximi_Abedini

E kam perzemer Ximqen edhe pse ky mua jo, eshte patriot e gjys :P
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ashtu eshte ti e mbron ne qdo cep laicitetin, vetem aty kur behet fjale per vendet islamike hesht ose si hijenat mundohesh te gjesh ndonje arsye per ti mbrojtur ose merr ideologji te kot me shtete europjane duke i ikur temes, si ne ate rast kur the qe ne amerike eshte vrar nje grua, une te thash u vra ne emer te jezusit? ti nuk u pergjigje te them prap ajo nuk u vra ne emer te fes ndersa keta ne emer te fes , nje keshill, '' dallaveret '' jane met lindme po nuk je i zoti ti besh dhe te mos i kuptoj askush ik nga ato dhe behu realist , sepse po te tregoj ketu nuk je i zoti per to. Nese me te vertet anon tek islami eja dhe mbroje ate burrnisht, dhe jo si hijenat vetem ku te konvenon kur ste konvenon ik, kjo qe ben ti ketu tek ne i themi '' AS ME SHEHER AS ME BARLIEV "

Tash ti kthehemi temes...
    une i shaj vendet arabe kur jane per tu share dhe kur nuk jane per ti share nuk i shaj.
    ashtu si mund te shaj ameriken kur eshte per tu share dhe kur nuk eshte nuk e shaj...
    nuk arsyetoj si ti. ti nese e lavderon dike, e ke te ndaluar ta shashe, cfaredo veprimi qe te kryej dhe nese shane dike e ke te ndaluar ta lavderosh edhe nese ben dicka qe nuk eshte per t'u share...
    ti nuk ke as gjurmen me te vogel te objektivitetit. mjafton te shikohet nje numer i madh i temave qe hap.

tash t'i kthehemi temes......
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Kjo, jo per arsye se ti debaton ne nivel te ulet inteligjence(si talebanet e forumit), perkundrazi!!
    uff! foli profesor doktor jarigas.
    kete gje ia lejoj te ma thoje vetem dikush qe eshte me i kualifikuar se une.

meqe jam i bindur qe ti nuk je me i shkolluar se une, nuk flet me shume gjuhe se une apo nuk ke ndonje cilesi tjeter me te cilen mund te provosh inteligjenen tende superiore, do beje figure me te bukur sikur te mos flisje fare......
    Vasudhaiva Kutumbakam

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    une i shaj vendet arabe kur jane per tu share dhe kur nuk jane per ti share nuk i shaj.
    ashtu si mund te shaj ameriken kur eshte per tu share dhe kur nuk eshte nuk e shaj...
    nuk arsyetoj si ti. ti nese e lavderon dike, e ke te ndaluar ta shashe, cfaredo veprimi qe te kryej dhe nese shane dike e ke te ndaluar ta lavderosh edhe nese ben dicka qe nuk eshte per t'u share...
    ti nuk ke as gjurmen me te vogel te objektivitetit. mjafton te shikohet nje numer i madh i temave qe hap.

tash t'i kthehemi temes......
    O ti i kualifikuar hahahaha, sja kam iden se qfare deshiron te shprehesh ne kete postim, por po mundona te te replikoj ashtut si te kam kuptuar.Ketu thua qe une nese jap lavdata per dikend nuk guxoj ta ofendoj? nga kush nuk guxoj ta ofendoj o intelegjent hahahaha, une ofendoj edhe Eqrem Kryeziun dhe nuk ma ndien fare .Si guxon te me thuash ti mua qe nuk kam objektivitet ?I nderuari mr.Shumegjuhefolsi , e ke analizuar veten ndonjehere dhe qendirmin tend?, besoj qe po, por eshte e kote, je aq i vetkenaqur me dijen tende, dhe aq shume i jep lavdata vetvetes sa qe ke harruar qe lavdatat duhet te pritur dhe jo te vetjepen . Tash te kuptova ty, ti je nje mendjemadh qe mendon qe je i ditur dhe je i gulfatur nga vetkenaqesia. Ta tregova une ty qendrimin tend '' AS ME SHEHER, AS ME BARILEV ''

Se paku behu burr dhe mbroje ate qe e deshiron si duhet , dhe jo duke perdorur trika te ''Kurvave'' .
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 12-11-2010 më 21:38
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Tungjatjeta Mafi!
    Ja edhe një info:
    "Ne vitin 1935, ne fshatim tim/Kosovë, Haxhi Mehmeti ( me përkatësi fetare muslimane), burri 42 vjeqar, vrau në pritë, togerin serb (me përkatësi fetare ortodokse/katolike) Stojkoviq, pasi që ky i dyti, maltretonte popullaten shqiptare të atij rrethi/regjioni, me metodat me barbare qe njihte historia e popullit te Kosovës."
    Hëë ... Mafi...ky far Talebani, haxhi Mehmeti....eeeee ..."sa te këqinj, këta myslimanet, hë ..."
    Kur do ta shtrosh këtë Temë për Debat?

P.S. për emrin e këtij togeri nuk jam i sigurt, se mos ndoshta quhej edhe Stojanoviq.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    uff! foli profesor doktor jarigas.
    kete gje ia lejoj te ma thoje vetem dikush qe eshte me i kualifikuar se une.

meqe jam i bindur qe ti nuk je me i shkolluar se une, nuk flet me shume gjuhe se une apo nuk ke ndonje cilesi tjeter me te cilen mund te provosh inteligjenen tende superiore, do beje figure me te bukur sikur te mos flisje fare......
    Edhe papagalli meson te flase ne nje gjuhe qe s'eshte e tija...a deshmon kjo gje per mençurine e tij???
    Ne cilen dege te filozofise apo psikologjise ke mesuar se shkollimi te ben inteligjent??Medemek sa me shume shkolle te kesh bere aq me shume je i mençur........ahahahahah....si thua, ata qe e perserisin vitin shkollor nga 5 here, duhet te jene gjeni...ahahahah.. ke bere nje figure shume te bukur me kete pergjigje!!
    Jarigas

Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •