Close
Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 304
    i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anëtarësuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Mire pra ti debojm dhe ti djegim te gjithe muslimanet ne europe dhe ne vende ku nuk jane islamike ne shumice, sepse kane hyre ne oborr.

O i mjere po te kishin dashur bota e perparuar ti pervetsoj tokat Islamike me dhune, juve kimet e flokut nuk kishim mundur te ju gjejm. Apo si mendon ti ato kafeshet qe hudhin veten ne ere mund ti sfidojn ? Me thuaj me qfare arme sulmoni ju, kur gjithe armet qe i keni i merrni nga ruset dhe Amerikanet.

Sa per keto video jeni bo tullusum, o i mjere qe mashtrohesh ti me qdo gje qe te del perpara nga nje grup hoxhallaresh kete se hajme te gjithe. Si mendon ti Illuministet nje nga Korporatat me te fuqishme te botes, pi-ja lejoin kaq haptas disa islamikve tja zbuloin skertet e tyre lol, sa tru ngusht qe jeni.

Pergjigjia ma palidhje qe kom marr ndonjehere,cka ti debosh,edhe ne Irak,ne Palestin ne Gadishullin Arabik ne gjitha vendet Islame ka te Krishter as ata nuk i debon askush as nuk i prek askush,kjo esht e njejt,por lufta qe esht ka i behet IRakut,Afganistanit, nuk esht e llojit till,ti je prej atyre qe rrin para TV-s edhe beson gjithqka qka tu Servitet.
    Ti Pergjigju nese te hyn dikush ne Shtepin tende dhe te thot tani un do behem Zot shpis tende cfar do i thoje ti ?
    I mjer je ti qe ke hap ni tem e nuk di se cfar ke hap,ti je duke mbrojt e duke fajsu viktimat e ku ne fakt ktu jan Muslimanet viktima e jo Krishteret qe shkojn te pushtojn tokat Islame.
    E hape at tru se ta ka mbush pluhuri e logjikoj senet e nisi prej vetit nese ty tu kish bere e pa drejt ne shpin tende mos met lene rahat cfar do beje.
    Ketu esht Esenca se nuk qohet ni shtet Islam qe ta sulmoj ni shtet tjeter po ti je duke u munduar te nxirresh dicka nga asgjeja.
    PO mbylle se u bere hor me kete tem e cila ska kurfar baze as nuk perputhet asgje vetem se i ke ndrru vendet " Islami Cak i Sulmeve te Krishtere "

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    I Shpifuri mbrohet me shpifje i thojn ksaj

Pergjigju ne pyetjet, dhe nese vertet mbron laicitetin eja ketu dhe deshmo ate e mbaro me shpifje, te thash nuk jame une i vetmi qe e kam verejtur

tash sa je rruges ketej jepe nje mendim, pa i ikur temes.
    po. qesh qesh ti. une ta vertetova qe ti po shpif.
    po te ishte ashtu sic thua ti, ate qe shkruajta me siper nuk doi mendoja dhe nuk do i shkruaja kurre.
    perdor llogjiken per 1 sekond.

te pakten une po mundohem te te respektoj duke cituar vetem shkrimet e tua dhe pa arritur ne perfundime te pershpejtuara dhe te gabuara per ty.
    ti nuk po e ben nje gje te tille...

cfare pyetjes duhet te te pergjigjem? nese ajo grua qe u denua ne amerike u denua ne emer te Krishtit?
    natyrisht qe jo. u denua ne emer te ligjit amerikan.

cfare pyetje tjeter? se cfare mendoj per rastet qe permend ti ne teme?
    mendoj se jane veprime totalisht te padrejta dhe nuk eshte aspak per tu cuditur duke pasur parasysh ligjet e atyre shteteve.
    atje ligji eshte i lidhur me fene dhe deri sa te jete keshtu, minoritetet fetare do te jene gjithmone te shtypura...
    ke rastet e hebrenjve ne spanje...

vetem laiciteti i shtetit lejon bashkejetesen mes besimeve fetare...

ke me pyetje???
    Vasudhaiva Kutumbakam

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po. qesh qesh ti. une ta vertetova qe ti po shpif.
    po te ishte ashtu sic thua ti, ate qe shkruajta me siper nuk doi mendoja dhe nuk do i shkruaja kurre.
    perdor llogjiken per 1 sekond.

te pakten une po mundohem te te respektoj duke cituar vetem shkrimet e tua dhe pa arritur ne perfundime te pershpejtuara dhe te gabuara per ty.
    ti nuk po e ben nje gje te tille...

cfare pyetjes duhet te te pergjigjem? nese ajo grua qe u denua ne amerike u denua ne emer te Krishtit?
    natyrisht qe jo. u denua ne emer te ligjit amerikan.

cfare pyetje tjeter? se cfare mendoj per rastet qe permend ti ne teme?
    mendoj se jane veprime totalisht te padrejta dhe nuk eshte aspak per tu cuditur duke pasur parasysh ligjet e atyre shteteve.
    atje ligji eshte i lidhur me fene dhe deri sa te jete keshtu, minoritetet fetare do te jene gjithmone te shtypura...
    ke rastet e hebrenjve ne spanje...

vetem laiciteti i shtetit lejon bashkejetesen mes besimeve fetare...

ke me pyetje???
    Ashtu pra, eja direkt ne teme dhe shpreh mendimin denoj keto, dhe mundohu qe te kontribosh ne qfardo menyre qe laicteti te jet ne qdo cep te botes, duke perfshire edhe vendet islamike ketu , atehere merr titullin AGJENT I LAICITETIT. Por shuaje dinakrin sepse nuk e ke te zhvilluar aq sa duhet, te thash te gjithe e kan kuptuar qfare je, dhe ti e din mire qe nuk jame une i vetmi qe po e them kete.

Po ta perseris edhe nje here eja ketu dhe mbroje laicitetin edhe kur bjen ndesh me Arabiket dhe pastaj ndoshta te beson ndokush.

Per te mira
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 12-11-2010 më 14:47
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Ndoshta Lexo Postimin
    Pergjigjia ma palidhje qe kom marr ndonjehere,cka ti debosh,edhe ne Irak,ne Palestin ne Gadishullin Arabik ne gjitha vendet Islame ka te Krishter as ata nuk i debon askush as nuk i prek askush,kjo esht e njejt,por lufta qe esht ka i behet IRakut,Afganistanit, nuk esht e llojit till,ti je prej atyre qe rrin para TV-s edhe beson gjithqka qka tu Servitet.
    Ti Pergjigju nese te hyn dikush ne Shtepin tende dhe te thot tani un do behem Zot shpis tende cfar do i thoje ti ?
    I mjer je ti qe ke hap ni tem e nuk di se cfar ke hap,ti je duke mbrojt e duke fajsu viktimat e ku ne fakt ktu jan Muslimanet viktima e jo Krishteret qe shkojn te pushtojn tokat Islame.
    E hape at tru se ta ka mbush pluhuri e logjikoj senet e nisi prej vetit nese ty tu kish bere e pa drejt ne shpin tende mos met lene rahat cfar do beje.
    Ketu esht Esenca se nuk qohet ni shtet Islam qe ta sulmoj ni shtet tjeter po ti je duke u munduar te nxirresh dicka nga asgjeja.
    PO mbylle se u bere hor me kete tem e cila ska kurfar baze as nuk perputhet asgje vetem se i ke ndrru vendet " Islami Cak i Sulmeve te Krishtere "
    Me nje mundim te madh arrij ta kuptoj deri dikund kete qe ke shkruar , per ate te paren qe e bera te theksuar, ja pra e ke fillimin e temes '' ASKUSH NUK PO I PREKE ''

Per kete te dyten, edhe une them hape trurin pak mendo sipas logjikes tende, dhe mjaft fole duke perdor nje logjike te njet, ate logjike qe eshte duke u imponuar nga /ARABIA/PAKSITANI ETJ/ e di pik per pik perputhesh me keta dhe nuk dallon asgje nga keta. Ec ka drita sepse ne ato shtete ku merr msim ti prej tyre ka vetem erresir dhe terror, aty njeriu nuk vlen as 1Cent.

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Une me nuk i replikoj askujt qe del jasht teme, ju lutem te gjithve te komentoni mbi temen dhe jo prej Krimeve Irakjane te dilni tek Illuminati lol e ne tjera gjera.

Baby, I'm magic, ta-dah

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ashtu pra, eja direkt ne teme dhe shpreh mendimin denoj keto, dhe mundohu qe te kontribosh ne qfardo menyre qe laicteti te jet ne qdo cep te botes, duke perfshire edhe vendet islamike ketu , atehere merr titullin AGJENT I LAICITETIT. Por shuaje dinakrin sepse nuk e ke te zhvilluar aq sa duhet, te thash te gjithe e kan kuptuar qfare je, dhe ti e din mire qe nuk jame une i vetmi qe po e them kete.

Per te mira
    i vetmi je qe po e thua. sdq jo se po me plase fort...
    ketu ne fsh me kane marre per taleban, per te krishtere, per kurvar, per te pamoralshem etj etj...

ndoshta edhe ti ben pjese tek ai grupi qe kan cituar disa here.
    ai grupi qe mendon qe nese dikush nuk thote poshte islami, atehere eshte automatikisht taleban...

te thashe edhe me lart. si ka mundesi nje njeri qe eshte ashtu si e cilesove ti, te mendoje ato gjera qe thashe??????
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    i vetmi je qe po e thua. sdq jo se po me plase fort...
    ketu ne fsh me kane marre per taleban, per te krishtere, per kurvar, per te pamoralshem etj etj...

ndoshta edhe ti ben pjese tek ai grupi qe kan cituar disa here.
    ai grupi qe mendon qe nese dikush nuk thote poshte islami, atehere eshte automatikisht taleban...

te thashe edhe me lart. si ka mundesi nje njeri qe eshte ashtu si e cilesove ti, te mendoje ato gjera qe thashe??????
    Ashtu eshte ti e mbron ne qdo cep laicitetin, vetem aty kur behet fjale per vendet islamike hesht ose si hijenat mundohesh te gjesh ndonje arsye per ti mbrojtur ose merr ideologji te kot me shtete europjane duke i ikur temes, si ne ate rast kur the qe ne amerike eshte vrar nje grua, une te thash u vra ne emer te jezusit? ti nuk u pergjigje te them prap ajo nuk u vra ne emer te fes ndersa keta ne emer te fes , nje keshill, '' dallaveret '' jane met lindme po nuk je i zoti ti besh dhe te mos i kuptoj askush ik nga ato dhe behu realist , sepse po te tregoj ketu nuk je i zoti per to. Nese me te vertet anon tek islami eja dhe mbroje ate burrnisht, dhe jo si hijenat vetem ku te konvenon kur ste konvenon ik, kjo qe ben ti ketu tek ne i themi '' AS ME SHEHER AS ME BARLIEV "

Tash ti kthehemi temes...

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet në Bllog
    1
    Me nje mundim te madh arrij ta kuptoj deri dikund kete qe ke shkruar , per ate te paren qe e bera te theksuar, ja pra e ke fillimin e temes '' ASKUSH NUK PO I PREKE ''

Per kete te dyten, edhe une them hape trurin pak mendo sipas logjikes tende, dhe mjaft fole duke perdor nje logjike te njet, ate logjike qe eshte duke u imponuar nga /ARABIA/PAKSITANI ETJ/ e di pik per pik perputhesh me keta dhe nuk dallon asgje nga keta. Ec ka drita sepse ne ato shtete ku merr msim ti prej tyre ka vetem erresir dhe terror, aty njeriu nuk vlen as 1Cent.

Heeej o ti njeri o shqiptar o hajvan se nuk di ne cfar gjuhe te flas me ty,un jam duke dal ne vend te atyre qe jan pushtuar pa te drejt,si guxon te dalesh te thuash "Te Krishteret cak i sulmeve Islamike " a je ti normal kush po ben Sulme Islamiket a po Krishteret,ti pergjigjju ksaj teme kan shkuar Muslimanet qe ta pushtojn Ameriken Europen vatikanin ? kush pra esht ketu Sulmuesi : Logjika mu po ma thot : qe Krishteret nuk kan te drejt te shkojn te pushtojn ni vend qe te sulmohet njeri pa kurfar shkaku ose arsye,pse te quhet Ky Sulm kur ti je ne token e huaj,cfar logjike deshiron te perdoret ketu
    Sulmuesit e vetem jan ketu Krishteret e Jo Muslimanet.
    Ti po mbron dicka qe nuk mbrohet.
    E she veten se cfar shkruan ose ku deshiron te dalesh...

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Ndoshta Lexo Postimin
    Heeej o ti njeri o shqiptar o hajvan se nuk di ne cfar gjuhe te flas me ty,un jam duke dal ne vend te atyre qe jan pushtuar pa te drejt,si guxon te dalesh te thuash "Te Krishteret cak i sulmeve Islamike " a je ti normal kush po ben Sulme Islamiket a po Krishteret,ti pergjigjju ksaj teme kan shkuar Muslimanet qe ta pushtojn Ameriken Europen vatikanin ? kush pra esht ketu Sulmuesi : Logjika mu po ma thot : qe Krishteret nuk kan te drejt te shkojn te pushtojn ni vend qe te sulmohet njeri pa kurfar shkaku ose arsye,pse te quhet Ky Sulm kur ti je ne token e huaj,cfar logjike deshiron te perdoret ketu
    Sulmuesit e vetem jan ketu Krishteret e Jo Muslimanet.
    Ti po mbron dicka qe nuk mbrohet.
    E she veten se cfar shkruan ose ku deshiron te dalesh...

Ti hajvan i thu babes tend , o paranojak, te thash shkruaj si njeri sepse ste marr vesh asgje, kush po ta pushton ty Pakstianin a vendet islamike a qka je ka don me thon, mos ki probleme me paranoj ti ? ? a je normal ti , a ja ki haberin ngjarjeve qe jane duke ndodhur? Meso se pari te shkruash ne ate menyre qe te kuptohesh pastaj do te pergjigna.

Dhe kur thua te Krishteret po sulmojn dikend sjell fakte , ku e kan thene ne emer te bibles meshiruse dhe meshirbese DUHET TI SHKATRROJM MUSLIMANT QAFIRA????

Perndryshe une te sjelli sa te duash statistika ku ju vrani krishter musliman ( jo sunnit ) etj...

Nese don replike nga une meso te shkruash njehere analfabet, sepse nuk te kuptoj asgje.

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet në Bllog
    1
    Ti hajvan i thu babes tend , o paranojak, te thash shkruaj si njeri sepse ste marr vesh asgje, kush po ta pushton ty Pakstianin a vendet islamike a qka je ka don me thon, mos ki probleme me paranoj ti ? ? a je normal ti , a ja ki haberin ngjarjeve qe jane duke ndodhur? Meso se pari te shkruash ne ate menyre qe te kuptohesh pastaj do te pergjigna.

Dhe kur thua te Krishteret po sulmojn dikend sjell fakte , ku e kan thene ne emer te bibles meshiruse dhe meshirbese DUHET TI SHKATRROJM MUSLIMANT QAFIRA????

Perndryshe une te sjelli sa te duash statistika ku ju vrani krishter musliman ( jo sunnit ) etj...

Nese don replike nga une meso te shkruash njehere analfabet, sepse nuk te kuptoj asgje.

Me juve nuk duhet perdor ndonje fjalor ndryshe se ju jeni kafsh te cilet i beni senet si doni vet e jo si jan ne realitet.
    Irakun kush pe sulmon,Afganistanin kush pe sulmon ?
    Kush ishte aj qe hyri te Pushtoj???
    Amerika,Amerikanet cka mi ngjeh ti ?
    NATO ?
    Kombet e Bashkuara ?
    Asni musliman nuk guxon qe ta pushtoj ni musliman tjeter,e punet e sekteve nuk i kupton ti se atu e ke qellimin rreth shiijav e Sunitve
    Keto te gjitha jan ne Irak,aty esht per pushtim e jo te sjell paqe.
    Ti nuk e din se sa organizata krishtere veprojn ne irak sa njesite speciale veprojn ne irak e sa e sa bomba jan te vendosura prej Njesive Speciale qe tu gjuhet Sunitve kishe sunitet vendosin bomba ne Xhamia
    Keta te gjith jan krishter keto krishteret i bejn jo Muslimanet po mos me fullirat ktu me fjal te CCN e BBC se kto media jan te gjith te tyre asnje nuk tregon anet e erreta te veta

PO shiqo Titullin e Temes e pergjigju asaj se ketu Muslimanet po luftojn Armikun Pushtuesin e tyre AMERIKEN NATON.

Me mire kishte me qen sikur ta mbyllje at goj e te mos i fusesh hundet atu ku nuk te takon sepse nuk di
    Fjala qe i pergjigjet ksaj teme esht : MUSLIMANET,CAK I SULMEVE KRISHTERE
    vetem se ti i ke ndrru vendet .

Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •