Close
Faqja 31 prej 31 FillimFillim ... 21293031
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 304 prej 304
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Vritet një prift polak, digjen bordelet në Tunizi

Tunis, 18 shkurt – Një prift katolik polak është gjetur i vdekur në manastirin ku ka shërbyer afër kryeqytetit Tunis, i prerë në fyt, ka njoftuar sonte ministria e Jashtme e Tunizisë, duke fajësuar për këtë grupin e ekstremistëve fashistë.
    Trupi i priftit (34-vjeçar) është gjetur në garazh në manastirin në Manuba.
    “Prapa këtij krimi qëndron grupi i terroristëve fashistë me orientim ekstremist”, thuhet në njoftim të ministrisë dhe theksohet se kryesit e këtij krimi dhe bashkëpjesëmarrësit e tyre do të dënohen ashpër.
    Më herët gjatë ditës, ekstremistët islamikë kanë djegur në kryeqytetin tunizian rrugën me bordele, ndonëse policia dhe ushtria pak para këtij akti i kishin larguar me ndihmën edhe të helikopterëve.
    Disa dhjetëra islamikë janë tubuar para Ministrisë së Brendshme, pas lutjes së drekës për të kërkuar mbylljen e bordeleve. Tunizia është shteti i vetëm arab ku është i lejuar prostitucioni.
    Në përleshjen e forcave të sigurimit dhe demonstruesve janë plagosur tre persona, por grupet islamike ia kanë dalë të bindin autoritetet për mbylljen e një shtëpie publike.

Mire ja paskan be.
    Sigurisht nuk ka qene ndonje prift i hajrit.

Gjat 30 viteve me qindra hoxhollar jane mbytur ne Egjipt, neper burgje pa kurr far arsye hiq, vetem pse kane qene musliman, vetem pse dojm ta marrim boten ne dore.
    Ehh tash u be nami qe e kane mbytur nje prift, pffffffff.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    hey mafiawarz , a nuk ishe ti ai qe gezoheshte kur mediat ne vendet "krishtere" botonin karikaturat e Muhamedit a.s ? A nuk isha un ai qe thosha se sben te gezoheni sepse do te ket pasoja per krishteret ne vendet me shumic muslimane ?
    Tani mos u qyrrav , por qeshu prap.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Pakistan: Vritet ministri i pakicave

Ministri për pakica fetare në Pakistan është qëlluar për vdekje nga persona të armatosur.

Shabhaz Bhati kërcënohej nga militantët islamikë për shkak të deklaratave kundër ligjit për blasfemi. Ky i fundit parasheh dënimin me vdekje për fyerje të Islamit.

I VETMI MINISTER I KRISHTER NE PAKISTAN.
    Muaj më parë, guvernatori i provincës Punxhab është vrarë nga truproja e tij, i cili ka thënë se ishte i zemëruar me kundërshtimet që i bëhen po këtij ligji.

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anëtarësuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Pakistan: Vritet ministri i pakicave

Ministri për pakica fetare në Pakistan është qëlluar për vdekje nga persona të armatosur.

Shabhaz Bhati kërcënohej nga militantët islamikë për shkak të deklaratave kundër ligjit për blasfemi. Ky i fundit parasheh dënimin me vdekje për fyerje të Islamit.

I VETMI MINISTER I KRISHTER NE PAKISTAN.
    Muaj më parë, guvernatori i provincës Punxhab është vrarë nga truproja e tij, i cili ka thënë se ishte i zemëruar me kundërshtimet që i bëhen po këtij ligji.
    Av Av Av shiqoni se kujt i ka ardh rendi qe te flase rreth Krishterizmit dhe "padrejtsive "qe u behet atyre ,nuk habitem sepse keta ateistat nuk kan pun tjeter vetem se te te perzihen ne punet e tjerve.
    Me duket se te ka plas zemra kur e ke degju kete lajm.
    Ste duket qe esht pak tem e rend per ty qe te shkruajsh ti per te.
    " Injoranca është Terri më i madh në Botë "

Faqja 31 prej 31 FillimFillim ... 21293031

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •