Close
Faqja 30 prej 31 FillimFillim ... 2028293031 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 304
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Kur te duash ti lale, hape temen dhe ta ndreq une samarin!!
    Ndoshta do te tingellonte me mire keshtu ?

"Kur te duash ti lale, hape temen dhe te rregulloj une samarin" !!

Kur te duash ti lale, hape temn dhe ta ndreq une samarin!!
    Jo usta, samarin ruaje pervete. Un vetem te thash qe kjo qe ben ti, eshte sulm mizor, un te ftova ne debate me serioze duke sjellur argumente nga bibla e ne nga kurani. Tek e fundit, kjo eshte esenca e kesaj teme, kerkimi i se vertetes ! E jo ofendimi i te tjereve.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Jo usta, samarin ruaje pervete. Un vetem te thash qe kjo qe ben ti, eshte sulm mizor, un te ftova ne debate me serioze duke sjellur argumente nga bibla e ne nga kurani. Tek e fundit, kjo eshte esenca e kesaj teme, kerkimi i se vertetes ! E jo ofendimi i te tjereve.
    Ne ç'rast te paskam ofenduar??!!
    Te thashe une hape temen dhe une jam gati te jem mysafir i asaj teme!
    Esenca apo thelbi i kesaj teme jane sulmet ndaj te krishtereve nga ana e islamikeve, prandaj qetesohu dhe fol per temen!!
    Jarigas

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    2011/1/23 (Maiduguri, Nigeria) - Një roje jashtë një kishe është vrarë nga persona të armatosur islamike.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Ne ç'rast te paskam ofenduar??!!
    Te thashe une hape temen dhe une jam gati te jem mysafir i asaj teme!
    Esenca apo thelbi i kesaj teme jane sulmet ndaj te krishtereve nga ana e islamikeve, prandaj qetesohu dhe fol per temen!!
    Jarigas,

Me vie keq, por nese fillojm e raportojm lajme per çdo te krishter te vrar nga persona te paidentifikueshem me besim Islam, atehere na rrnoft Toleranca neve se paskemi per te shkuar me larg se Edvin Rama !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Jarigas,

Me vie keq, por nese fillojm e raportojm lajme per çdo te krishter te vrar nga persona te paidentifikueshem me besim Islam, atehere na rrnoft Toleranca neve se paskemi per te shkuar me larg se Edvin Rama !

Keta te Krishtere dhunohen,vriten ne vendet ku jane 90 e me shume % Myslimane dhe shteti funskionon me ligje te Allahut, dhe ajo pse postoj eshte qe keta vrahen ne EMER TE ALLAHUT. ( Rrnoft Toleranca ) qe sipas teje aj qe nuk toleron vrasjet nuk eshte TOLERANT

Prandaj mos me akuzo ti mua, sepse po u vra nje Mysliman ne Europe nga te Krishteret gjith faqet islamike Shqiptare filloin bombardimet....

E parameno te vritet ne emer te Jezusit.............. Sdo na kishit len vend ne forumin Shqiptar , do vini me nje verzjon te ri te '' Mashtrimit ''

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Keta te Krishtere dhunohen,vriten ne vendet ku jane 90 e me shume % Myslimane dhe shteti funskionon me ligje te Allahut, dhe ajo pse postoj eshte qe keta vrahen ne EMER TE ALLAHUT. ( Rrnoft Toleranca ) qe sipas teje aj qe nuk toleron vrasjet nuk eshte TOLERANT

Prandaj mos me akuzo ti mua, sepse po u vra nje Mysliman ne Europe nga te Krishteret gjith faqet islamike Shqiptare filloin bombardimet....

E parameno te vritet ne emer te Jezusit.............. Sdo na kishit len vend ne forumin Shqiptar , do vini me nje verzjon te ri te '' Mashtrimit ''

Tek e fundit kejt le ti shfarosin.
    As qe e rruj k/-\rin per katoliket e perendimit.

Ps/ Une te kam spjeguar s'di sa here se ne Irak, Afganistan dhe Palestine katoliket nder mes veti me muslimanet jane te lumtur sa qe ti nuk mundesh me paramendu hiq.
    Une kam sjell edhe video ku prifti pergjigjet kjart se si jetojn me myslimanet palestines, mire po dikush ketu e fshiu temen se i djegi poget.
    Se me pas nuk do funksiononte percarja mes shqiptareve mysliman dhe katolik.

S'di ku dreq i gjen dy rreshta dhe i poston dhe dikush te beson ??!!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Jarigas,

Degjo Ilirian, rob i Allahut!
    E para, nese ti thua se une te ofendoj, duhet edhe te me tregosh se ku dhe kur e bera kete!!
    E dyta, tema eshte hapur pikerisht per kete qellim!
    E treta, ti si skllav i Allahut qe je e meqe e keni gojen plot me "fe e paqes", ti duhet te jesh i pari qe denon keto akte kriminale kunder paqes!!
    E fundit, toleranca do te thote pikerisht te kesh mundesine t ejapesh mendimin tend pa frike e te kesh mundesine te dish çdo lajm!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 25-01-2011 më 05:09
    Jarigas

Degjo Ilirian, rob i Allahut!
    E para, nese ti thua se une te ofendoj, duhet edhe te me tregosh se ku dhe kur e bera kete!!
    E dyta, tema eshte hapur pikerisht per kete qellim!
    E treta, ti si skllav i Allahut qe je e meqe e keni gojen plot me "fe e paqes", ti duhet te jesh i pari qe denon keto akte kriminale kunder paqes!!
    E fundit, toleranca do te thote pikerisht te kesh mundesine t ejapesh mendimin tend pa frike e te kesh mundesine te dish çdo lajm!!
    Eh sa her kam then qe dhuna ndaj cilës do pakicë fetare eshte e denueshme me ligjë të Zotit ! Per ket, e kemi sjellur edhe deshmin e Muhamedit a.s. ku thot qe ata te cilt i luftojn me pate drejt te krishteret, jan armiq te mi ! Un s'di cfar te bej me shume, jo çdo arab eshte musliman, sikurse jo çdo evropjan eshte i krishter dhe e njohin keta fejen sic e njohim ndoshta ne !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Vritet një prift polak, digjen bordelet në Tunizi

Tunis, 18 shkurt – Një prift katolik polak është gjetur i vdekur në manastirin ku ka shërbyer afër kryeqytetit Tunis, i prerë në fyt, ka njoftuar sonte ministria e Jashtme e Tunizisë, duke fajësuar për këtë grupin e ekstremistëve fashistë.
    Trupi i priftit (34-vjeçar) është gjetur në garazh në manastirin në Manuba.
    “Prapa këtij krimi qëndron grupi i terroristëve fashistë me orientim ekstremist”, thuhet në njoftim të ministrisë dhe theksohet se kryesit e këtij krimi dhe bashkëpjesëmarrësit e tyre do të dënohen ashpër.
    Më herët gjatë ditës, ekstremistët islamikë kanë djegur në kryeqytetin tunizian rrugën me bordele, ndonëse policia dhe ushtria pak para këtij akti i kishin larguar me ndihmën edhe të helikopterëve.
    Disa dhjetëra islamikë janë tubuar para Ministrisë së Brendshme, pas lutjes së drekës për të kërkuar mbylljen e bordeleve. Tunizia është shteti i vetëm arab ku është i lejuar prostitucioni.
    Në përleshjen e forcave të sigurimit dhe demonstruesve janë plagosur tre persona, por grupet islamike ia kanë dalë të bindin autoritetet për mbylljen e një shtëpie publike.

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 30 prej 31 FillimFillim ... 2028293031 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •