Ne Itali me saksisht ne Firenc, duke pire kafe edhe ne shume raste te tjera kam degjuar te behet shaka me jezusin me hebrejet me traditat dhe shume gjera te tjera dhe per qudi askush nuk u denua ???? por edhe nese eshte ky ligj ne EUROPE qe une nuk pasna informata per te, ti si mbrojts i shteteve kanibale qe je beje nje krahasim 309 VS HEQJA E KOKES . Dhe jep nje koment masi je ksaj rruges qfare mendon ti per keto gjera qe po ndohin?![]()
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
eshte artikulli 724 i kodit penal... te pakten po e pranon qe nuk qenke i informuar...
po edhe se ke pare ti qe behet shaka er Jezusin? kam pare edhe une dhjetra here.
kjo nuk do te thote se eshte e ligjshme.
patjeter ke pare edhe dike qe urinon ne trotuar. eshte e ligjshme edhe kjo?
pse flet marrezira?
une jam mbrojtes i shteteve laike. laicizmi eshte gjeja me e mire per nje shtet. e kam thene gjithmone.
shteti duhet tejete i ndare nga feja.
e ke te veshtire te debatosh pa shpifur?? pse shpif kot??
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 12-11-2010 më 13:13
Vasudhaiva Kutumbakam
Jam i vetmi qe po ta them kete? , jo tashme te gjithe e kan kuptuar se qfare dhelpre me dinakri te dobet je ti.
Shpifesi ketu je ti, ti mbrojts i laicizmit ???? ti je aq shpifes sa ne qdo postim vjen dhe mundohesh ti nxjerresh arsye shteteve kanibale aziatike ( kjo eshte mbrojtje e laicitetit???? ) , ja si ne kete raste , nuk jepe koment mbi temen por edhe ne itali thot qe te denojn po e shave me 300 euro lol ( eja ketu tek kjo tem dhe mbroje laicitetin qe nuk po mbretron tek shtetet kanibale , por nuk je duke e bere kete ) hec shko ti mbrojtsi i laicizmit dhe fliti per laicizmen ose be shaka Muhametin ne Irak apo Pakistan dhe do e shohesh si do te mbrosh litarin qe do te jet koka jote ne te.
Dhe pse i ik pergjigjeve aty ku more si '' ANALOGJI '' qe ti i merr shpesh, ate gruan amerikane qe u denua, me keto krime te kanibalve, pse nuk mu pergjigje eshte bere ne emer te Jezu Krishtit?? Sepse keto te tjerat behen ne emer te fes Islame.
Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 12-11-2010 më 13:44
Baby, I'm magic, ta-dah
po po. ky eshte qellimi i jetes ime. te mbroj me dinakeri vendet arabe. paske probleme serioze ore mafioz.
- a nuk eshte perkrahje e laicizmit kur kam thene qe eshte e drejte e kujdo te beje karikatura te Muhamedit ne europe?
- a nuk eshte mbrojte e laicizmit kur jam shprehur kundra ligjeve te disa vendeve arabe qe ndalojne martesat e femrave myslimane me meshkuj te feve te tjera?
- kam perkrahur keto shtete fetare kur jam deklaruar pro abortit?
- kur jam deklaruar pro legalizimit te prostitucionit?
- kur jam deklaruar pro legalizimit te mariuanes?
- kur jam deklaruar pro martesave homoseksuale?
a e sheh se vetem po shpif kot? vetem po shpif.
shpifja eshte nje cilesi me te vertete e shpifur qe vetem njerezit me te ulet e kane.
njerezit qe e vetmja menyre qe gjejne per te lartesuar vehten, eshte shpifja per te tjeret...
njerez te tille jane per tu dhimbsur...
Vasudhaiva Kutumbakam
Ti pik spari sje tu kuptu Titullin e temes,Krishteret Cak i sulmeeve,Si jo shoki ,nese dikush te hyn ne oborr edhe te thot un tani do behem Zoti i shpis edhe qit pjesen e oborrit ma ndan ?? a do e leje a po do dilje e ta perzuje perjasht si qenin ?
TE Krishteret kan hy ne Irak e po e sulmojn e jo Muslimanet do vendos 3 tituj qe mos me ta qel gojn me thon Kullat binjake,te gjith e din historin e tyre.
Edhe mundsisht mbylle menjeher kete tem krejt se shum palidhje,se kjo u kushtohet Krishterve beje titullin
"KRISHTERET LYPIN PUSHTIMIN E TOKAVE MUSLIMANE PA KURFAR SHKAKU VETEM SE DUHET SULMUAR FEN ISLAME DHE DIHET NAFATA,EDHE DROGA QE TOKAT E IRAKUT JAN SHUM TE PERSHTATSHME QE TE KULTIVOHET DROGA. :
Shikim te Kendshem.
Baby, I'm magic, ta-dah
Mire pra ti debojm dhe ti djegim te gjithe muslimanet ne europe dhe ne vende ku nuk jane islamike ne shumice, sepse kane hyre ne oborr.
O i mjere po te kishin dashur bota e perparuar ti pervetsoj tokat Islamike me dhune, juve kimet e flokut nuk kishim mundur te ju gjejm. Apo si mendon ti ato kafeshet qe hudhin veten ne ere mund ti sfidojn ? Me thuaj me qfare arme sulmoni ju, kur gjithe armet qe i keni i merrni nga ruset dhe Amerikanet.
Sa per keto video jeni bo tullusum, o i mjere qe mashtrohesh ti me qdo gje qe te del perpara nga nje grup hoxhallaresh kete se hajme te gjithe. Si mendon ti Illuministet nje nga Korporatat me te fuqishme te botes, pi-ja lejoin kaq haptas disa islamikve tja zbuloin skertet e tyre lol, sa tru ngusht qe jeni.
Baby, I'm magic, ta-dah
Krijoni Kontakt