Close
Faqja 29 prej 31 FillimFillim ... 192728293031 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 304
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Ohhhh italiano i'm from Kosova.
    Gjuhen shqipe e flase sikur 2 milion e gjysem nga Kosova.
    Epo ka ardhur koha te flisni shqip siç duhet!! Tashi nuk keni me justifikime per te folur shqip mire, pasi jetoni ne liri!
    Ohhh italiano, inati eshte se ti kur nuk ke argumente e kthen debatin ne gjuhe shqipe.
    Ohhh kaçuli, me duket se e fillove ti te ngacmosh te tjeret mbi perdorimin e shqipes!!!
    Meqe ra fjala italiano kend kam kritikuar une per gjuhe shqipe ?!
    Po tybe i kritikoj ata te cilet nuk i marr vesh sikur ate japanin !!!
    Ai "japani" shkruan me mire sesa ti e sidoqofte, a nuk thua vete se nuk eshte tema e drejtshkrimit??!!
    Ndersa fjala flase-flet jane fjale te ndryshme me kuptim te njejt, kjo i bjen qe ti e kupton cilin do fjale, kete e vertetove edhe vet
    Ndoshta ne serbo-kroatisht apo turko-arabisht, se ne shqip jo se jo!!
    Ps. Italiano, kur do ta kuptosh ti se ne te Kosves e flasim gjuhen, edhe ata te Shqiperis, mire po vetem dialekti ndryshon ????
    Kaçuli, kur do ta kuptosh se edhe une jam gege dhe se verejtja qe te bera nuk ka te beje me dialektin por me nje gabim trashanik??!!
    Oh italiano, e rendesishme eshte se mirremi vesh apo jo ?
    Ma ke pru shpyrtin te hunda.
    Atehere mos e kruaj dhe asnjeri nuk te bie ne qafe!!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-01-2011
    Postime
    41
    Jarigas te ftoj qe ta pranosh islamin qe te jete shpetim per ty ne kete bote dhe boten tjeter e mos e kalo jeten duke pas nje kryeneqesi dhe urretje kaq te madhe kunder islamit deri ne vdekje,mos harro vdekja te zen befas dhe nuk ka kthim me mbrapa jeta e perhershme eshte xhehnemi per ata qe skan qen musliman dhe xheneti per muslimanet qe kan qen te nenshtruar, bamires etjetj.

Ka dasht Allahu te bej krijes njeri qe te dha mendjen te kuptosh te verteten qe Zoti yt te jete Allahu.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga superboxi Lexo Postimin
    Jarigas te ftoj qe ta pranosh islamin qe te jete shpetim per ty ne kete bote dhe boten tjeter e mos e kalo jeten duke pas nje kryeneqesi dhe urretje kaq te madhe kunder islamit deri ne vdekje,mos harro vdekja te zen befas dhe nuk ka kthim me mbrapa jeta e perhershme eshte xhehnemi per ata qe skan qen musliman dhe xheneti per muslimanet qe kan qen te nenshtruar, bamires etjetj.

Ka dasht Allahu te bej krijes njeri qe te dha mendjen te kuptosh te verteten qe Zoti yt te jete Allahu.
    Po sikur te jete e kunderta???!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-01-2011
    Postime
    41
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po sikur te jete e kunderta???!!
    po un kam pranu islamin si feh e vetme e drejte dhe kam gjet argumentet qe Allahu eshte Zoti im dhe se Muhamedi a.s. eshte i derguari i Allahut dhe se ne jemi rober dhe jo femij te Zotit siq na thojn te krishteret po ashtu Jezusi apo Isa a.s. eshte vetem profet si gjithe profetet tjere dhe jo Zot siq ben shpifje jo muslimanet, te ftoj sinqerisht te lexosh per islamin me qellim te kerkuarit te argumentit te vertet dhe jo te lexosh per islamin duke pas qellim te gjejsh diqka te manget dhe ta plasosh megjithese Allahu e ka shpall kete feh pa te meta po fatkeqesisht njerzit pak a shum e kan deviju soj jan shiitet, bektashit .

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Cfar te ben te mendosh se une nuk kam lexuar per Islamin????
    Sipas teje per çfare arsyeje une ne moshen 21 vjeç mora fene e krishtere nderkohe qe jam rritur ne nje familje e ne nje qytet myslimanesh(me emer)??!!
    Nese ti vertet je i etur per te verteten, keshilloje perpara veten qe te kulturohesh me shume per sa i perket feve te tjera e te mos llomotisesh fjale pa lidhje si ato me siper!!
    Perndryshe hap nje teme me vehte per doktrinen dhe ta rregulloj lala samarin.....
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Oj kokrra e kultures.

Sillu me mire me te ndoshta e mashtron, hajt !!!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Cfar te ben te mendosh se une nuk kam lexuar per Islamin????
    Sipas teje per çfare arsyeje une ne moshen 21 vjeç mora fene e krishtere nderkohe qe jam rritur ne nje familje e ne nje qytet myslimanesh(me emer)??!!
    Nese ti vertet je i etur per te verteten, keshilloje perpara veten qe te kulturohesh me shume per sa i perket feve te tjera e te mos llomotisesh fjale pa lidhje si ato me siper!!
    Perndryshe hap nje teme me vehte per doktrinen dhe ta rregulloj lala samarin.....

Ore ti kupton Shqip apo jo ?

Prano allahun dhe aq... sepse vdekja vjen shpejte......
    Ore prano allahun se e hengre gjepave TNT.....

Po c'te intereson ty doktorinat? me rendesi eshte ta pranosh qe Allahu eshte Zot dhe mbraoj puna, tjerat gjera jane pune te dijetarve dhe jo te tonat, keshtut se paku na ka keshilluar Allahu ne Ku'ranin famelart

Allahu e di me se miri.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Amin o hoxhe!!!
    Jarigas

Jo jarigas, un po te them qe s'ke lexuar per Islamin, ose ke lexuar, po aq sa ka lexuar homologu yt, mafiawarz, qe dmth : hiç.

Islami nuk kunderargumentohet me te qeshura, me ironi, me carkazem e me çka dini ju pervec fuqisë së argumentit.

Kerkon nje debat te mirëfillt pa u ciritur asnjeher ? Ateher hap nje tem, dhe fillojm e flasim te gjithe se bashku ne respektin me total qe egziston rrethe Krishterizmit dhe Islamit. Ti shpalosim te vertetat tona, dhe ti krahasojm se cfar ofron njera e cfar tjetra, pse njera eshte e verteta dhe tjetra e aprovizuar, etj,.etj,..

Sic ishte titulli i nje teme diku,.. ju duke e sulmuar sistematikisht Islamin, mos mendoni qe jeni duke e mbrojtur fen e juaj. Perkundrazi, jeni duke e demtuar po aq sa mendoni se po e demtoni Islamin.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Kur te duash ti lale, hape temn dhe ta ndreq une samarin!!
    Jarigas

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •