po po e gjeta ,ne zemren dhe shpirtin tend te semure dhe te prishet, se po te ishe i mire nuk do futeshe kendej dhe te hapish tema pa lidhje
po po e gjeta ,ne zemren dhe shpirtin tend te semure dhe te prishet, se po te ishe i mire nuk do futeshe kendej dhe te hapish tema pa lidhje
jooo une nuk jam prishtina lee jam nga gv ,maqedoni po jetoj edhe ne zvicer edhe ne itali , sa per informim
e bukra eshte qe cfare bejne , e bejne ne emer te Zotit,
patjeter qe do japin llogari para Krijuesit;
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
patjeter qe do japin pergjigje para krijuesit
kliko ketu per te pare
Ohhhh italiano i'm from Kosova.
Gjuhen shqipe e flase sikur 2 milion e gjysem nga Kosova.
Ohhh italiano, inati eshte se ti kur nuk ke argumente e kthen debatin ne gjuhe shqipe.
Meqe ra fjala italiano kend kam kritikuar une per gjuhe shqipe ?!
Po tybe i kritikoj ata te cilet nuk i marr vesh sikur ate japanin !!!
Ndersa fjala flase-flet jane fjale te ndryshme me kuptim te njejt, kjo i bjen qe ti e kupton cilin do fjale, kete e vertetove edhe vet.
Ps. Italiano, kur do ta kuptosh ti se ne te Kosves e flasim gjuhen, edhe ata te Shqiperis, mire po vetem dialekti ndryshon ????
Oh italiano, e rendesishme eshte se mirremi vesh apo jo ?
Ma ke pru shpyrtin te hunda.
Ndryshuar për herë të fundit nga PrisHtiNa-Lee : 22-01-2011 më 12:45
vrasjet nuk kane ndryshim , vrasja eshte vrasje , ndash ne emer te zotit ndash ne emrin tend apo dikujt tjeter vrasje e ka emrin ,
pastaj ke sjelle nje video po fillova te te sjelle une video ke me u habit ,por jam e bindur se ti e din me mire se une o krishter i perbetuar qe shkruan se gjoja na je musliman
jaaaa ,bani e don me video ,jo me shkrim![]()
Krijoni Kontakt