Close
Faqja 13 prej 31 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 304
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Në listën e gjërave të ndaluara që Zoti e ka shpallur me anë të Kur’anit gjindet edhe vetvrasja.
    Vetvrasja është një kundërvajtje antiislame.

Kur’an
    Syre Nisa: 29

”O ju që besuat, mos e hani mallin e njëri-tjetrit në mënyrë të palejuar, përpos tregtisë në të cilën keni pajtueshmëri mes vete, dhe mos mbytni veten tuaj (duke mbytur njëri-tjetrin). Vërtet, All-llahu është i mëshirueshëm për ju”.

Kur’an
    Syre Bekare: 195

”Dhe jepni për një rrugë të All-llahut e mos hidhni veten në rrezik dhe bëni mirë, se me të vërtetë All-llahu i do bamirësit”.

Kur’an
    Syre Maide: 32

”Për këtë (shkak të atij krimi) Ne u shpallëm (ligj) beni israilve se kush mbyt një njeri (pa të drejtë), pa pasë mbytur ai ndonjë tjetër dhe pa pasë bërë ai ndonjë shkatërrim në tokë, atëherë (krimi i tij) është si t'i kishte mbytur gjithë njerëzit. E kush e ngjall (bëhet shkak që të jetë ai gjallë) është si t'i kishte ngjallur (shpëtuar) të gjithë njerëzit. Atyre (beni israilve) u erdhën të dërguarit Tanë me argumente, mandej edhe pas këtij (vendimi) shumë prej tyre e teprojnë (kalojnë kufinjt në mbytje) në këtë tokë”.

Pra me pak fjalë mund të themi se; në Islam vetvrasja është e ndaluar rreptësisht. Askush nuk ka të drejtë t'i japë fund jetës së vet, sepse ajo është amanet nga Zoti dhe askush nuk mund ta shpërdorojë atë. Në Islam vetvrasja konsiderohet sikurse vrasja e dikujt tjetër dhe është një prej mëkateve të mëdha

mafia keto qe i postova i lexova shkurt dhe i postova,sepse nuk kam kohe te hulumtoi shume,mirepo besoi se nese e ke lexu tekstin e ke ven re,se ne kuran ndalohet vetvrasja,dhe mbytja e te pafajshmive.

Po pra vetvrasja eshte e ndaluara ne raste te caktuara, por kur eshte puna per XHIHAD ajo lejohet, kete nuk e them une po perpiqem ta gjej nje video ku nje diejtar islamik e thot po te njejten gje....
    Sure 2, Fjalia 193: "I luftoni deri sa joshja (ne mosbesim) te kete mbaruar dhe besimi ne Allahun te zoteroje ..."

Sure 2, Fjalia 216: "Ju eshte urdheruar luftimi, por ju nuk e doni luftimin. Por ndoshta ju nuk e doni nje gje qe eshte e mire per ju dhe ndoshta doni nje gje qe eshte e keqe per ju. Allahu e di, ju nuk e dini."
    Sure 8, Fjalia 12: "... Sigurisht ne zemrat e jobesimtareve, une hedh frike. I goditni ne qafe dhe ju keputni gishterinjte."
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga INDRITI Lexo Postimin
    Ka ndonje problem, qe u vrane Arabe ishin, pse kete here duhet me na ardh keq kur fjala me e degjuar eshte "go Israel"?
    Jo qe na dhimben neve, po kjo eshte ajo qe e arsyton fjalen '' GO ISRAEL '' prameno me kaq pak pushtet qe kane ne bote qfare bejne kunder atyre qe nuk kane bindje te njejte fetare, shtrohet pytja po te kishin me shume pushtet ????????

Te mos harrojm keta keto nuk i nxerrin prej vetes , eshte libri i shejt i tyre qe i udheheq ne kete rruge
    Sure 8, Fjalia 12: "... Sigurisht ne zemrat e jobesimtareve, une hedh frike. I goditni ne qafe dhe ju keputni gishterinjte."
    Sure 5, Fjalia 52: "O besimtare, mos merni as te krishtere e as cifute per miq"
    Qfare te mire mund te presin prej tyre jo-muslimanet????

LUFTE MASAKER GJYMTIM RRITJE TAKSASH dhe NDRYSHIMI FES ME DETYRIM etj.

Baby, I'm magic, ta-dah

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

natyrisht qe hedh frik ne zemrat e terroristve dhe kjo sot vrehet qart sot se ne vend se te perballeni me njerz te armatosur vellezerit tuaj nga frika vrasin femij gra e pleq dhe njerz te paarmatosur edhe airoplanet i dergojn pa pilot pasi qe edhe pilotet skan guxim ti pilotojn dhe kjo eshte ajo qe eshte zbritur ne ket ajet poashtu edhe nga frika me mijra vellezer tuaj dezertojn nga ushtria me qindra te tjer i drogojn sepse ska rrug tjeter per ti dergu ne fushbetej ku te cilve pasi tju del pia dhe pasi qe kthehen ne shtepit e tyre mbi 150 per qdo vit bejn vetvrasje
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    natyrisht qe hedh frik ne zemrat e terroristve dhe kjo sot vrehet qart sot se ne vend se te perballeni me njerz te armatosur vellezerit tuaj nga frika vrasin femij gra e pleq dhe njerz te paarmatosur edhe airoplanet i dergojn pa pilot pasi qe edhe pilotet skan guxim ti pilotojn dhe kjo eshte ajo qe eshte zbritur ne ket ajet poashtu edhe nga frika me mijra vellezer tuaj dezertojn nga ushtria me qindra te tjer i drogojn sepse ska rrug tjeter per ti dergu ne fushbetej ku te cilve pasi tju del pia dhe pasi qe kthehen ne shtepit e tyre mbi 150 per qdo vit bejn vetvrasje

Jobesimtarve apo terroristave?
    I goditni ne qafe dhe ju keputni gishterinjte." JOBESIMTARET APO TERRORISTAT ?

Kujdes je duke devijuar fjalen e Allahut

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Jobesimtarve apo terroristave?
    I goditni ne qafe dhe ju keputni gishterinjte." JOBESIMTARET APO TERRORISTAT ?

Kujdes je duke devijuar fjalen e Allahut
    sjam duke e deviju fjalen e All-llhut o i devijun por ky ajet flet per terrorist jobesimtar

12. Edhe kur Zoti yt u kumtoi engjëjve se: "Unë jam me ju, pra, inkurajoni ata që besuan! Unë do të hedh frikë në zemrat e atyre që nuk besuan, e ju goditni në qafë e lartë, mëshonju atyre në çdo gjymtyrë (gishtërinj).

dhe ky ajet flet per betejen e bedrit
    Ndryshuar për herë të fundit nga ximi_abedini : 03-01-2011 më 10:17

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    mafia warz -auto kompjutori i forumit,cdo kujt i jep pergjigje.

mos ia veni veshin

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    sjam duke e deviju fjalen e All-llhut o i devijun por ky ajet flet per terrorist jobesimtar

12. Edhe kur Zoti yt u kumtoi engjëjve se: "Unë jam me ju, pra, inkurajoni ata që besuan! Unë do të hedh frikë në zemrat e atyre që nuk besuan, e ju goditni në qafë e lartë, mëshonju atyre në çdo gjymtyrë (gishtërinj).

dhe ky ajet flet per betejen e bedrit

Qka eshte per ty terrorist aj qe nuk beson ALLAHUN????

Per mua ky eshte terror

13. Këtë (ndëshkim për ta) ngase kundërshtuan All-llahun dhe të dërguarin e Tij, e kush kundërshton All-llahun dhe të dërguarn e Tj, nuk ka dyshim se All-llahu është ndëshkimfortë.

Ketu Allahu me rusulin na paraqitet si ENVER HOXHA .

Dhe terror quhet ky , terror vetiak.

1. Të pyesin ty (Muhammed) për plaçkën (e fituar në luftë), thuaju: “Plaçka, (mënyra e ndarjes së saj) është çështje e All-llahut dhe të dërguarit, prandaj kini frikë All-llahun, përmirësoni gjendjen e unitetit tuaj dhe nëse jeni besimtarë, respektone All-llahun dhe të dërguarin e Tij.

Edhe Allahu po na kerkon nje cop nga VJEDHJET.

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Qka eshte per ty terrorist aj qe nuk beson ALLAHUN????

Per mua ky eshte terror

Ketu Allahu me rusulin na paraqitet si ENVER HOXHA .

Dhe terror quhet ky , terror vetiak.

1. Të pyesin ty (Muhammed) për plaçkën (e fituar në luftë), thuaju: “Plaçka, (mënyra e ndarjes së saj) është çështje e All-llahut dhe të dërguarit, prandaj kini frikë All-llahun, përmirësoni gjendjen e unitetit tuaj dhe nëse jeni besimtarë, respektone All-llahun dhe të dërguarin e Tij. Edhe Allahu po na kerkon nje cop nga VJEDHJET.
    o kok bosh terrorist eshte ai njeri qe ta mohon lirin dhe ben shkatrrime ne tok

ndersa sa i perket plaqkes qdo terroristi qe ben shkatrrime ne tok je i lir tja marresh edhe pasurin dhe kjo veprohet ne te gjitha shtetet moderne te botes ne amerik dhe ne gjith evropen dhe ne te gjitha shtetet demokratike

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    o kok bosh terrorist eshte ai njeri qe ta mohon lirin dhe ben shkatrrime ne tok

ndersa sa i perket plaqkes qdo terroristi qe ben shkatrrime ne tok je i lir tja marresh edhe pasurin dhe kjo veprohet ne te gjitha shtetet moderne te botes ne amerik dhe ne gjith evropen dhe ne te gjitha shtetet demokratike

A nuk eshte aj qe ta mohon lirin SHERIATI?

O KOK PLOT edhe pse dyshoj qe ke kok fare

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Musliman e terorist nuk egziston, ata jan vetem nga krishtert dhe jahudit , te gjitha tereoret ata i bajn vet.

Faqja 13 prej 31 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •