Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Keta jane te pa fe, te pashpirt,nuk jane qenie njerezore jane bishaa!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Innel izzete lilahi weli resulihi welil mu“minin-Forca dhe krenaria i takon Allahut,pejgamberit dhe muslimaneve.....mirepo muslimanet sot jan si shkuma e detit,jan te pavler ashtu sic ka paralajmeru i derguari a,s mirepo inshaAllah kjo koh do kalon shpejt dhe ndihma e Allahut esht afer,durim o musliman mos u merzisni per asgje,se xhenneti nuk fitohet edhe aq leht
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anėtarėsuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    gjynahu i Zotit valla...

veq mos ja nisni me "kejt induistat kshtu" e "kejt induistat ashtu" se un njoh prsh induista qe jon per marak, shum ma t'mir se disa krijesa qe i thojn vetit muslim..

aty n'Indi e di qe ka konfilkte mes fetareve... nuk mjafton varfenia dhe katastrofat natyrale, i duhet edhe kjo ...nuk ka fund t'kqijave..

ishalla Zoti n'Xhehnet kejt ato viktima...

edhe, o Ilirjan, shkruje aty "kujdes, foto me gjak e sene" se nuk kena tan zemren e fort...
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

abuzimi tipik..

Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Muslimanėt vriten si kafshe jo vetem ne afganistan, irak e palestin, por edhe ne shtetin e ndytėsirave qė eshte shteti Indi !

Kthimi i juaj eshte tek Zoti i juaj, qofshi te mėshiruar o vėllezėr !

ky eshte abuzimi tipik i njeriut me lirine e fjales..nuk je i vetmi ti ilirjan qe abuzon me te drejten tende te shkruash ne forumin shqiptar..si ti jane me dhjetra qe rrine tere diten duke gjuarmuar forumeve islamike per te na sjelle gjoja fakte se si po u dhunuakan muslimanet ne nje vend apo ne nje tjeter..eshte e drejte e gjithkujt te gjurmoje por mos kaloni ne extrem duke abuzuar...

ti marrim me rradhe ato qe paraqet ti ketu..

e para ..titulli i temes
    ..Indi : Dhuna ekstreme ndaj muslimanėve
    i pash me vemendje fotografite dhe asnjera nga ato fotografi nuk paraqet raste dhune ne indi..por raste dhune ne Xhamu-Kashmir...pra ne nje vend tjeter...pastaj thua
    Muslimanėt vriten si kafshe jo vetem ne afganistan, irak e palestin, por edhe ne shtetin e ndytėsirave qė eshte shteti Indi
    ..nga e nxore kete perfundim i dashur..une e njoh shume mire historine dhe e di se ne indi jetojne ne paqe me miliona muslimane..pjesa perendimore e veriperendimore e indise banohet ne shumice muslimane dhe askund nuk eshte rraportuar per dhune fetare ne keto vende..para disa kohesh kishte kinflikte sporadike por jane konflikte si ne cdo vend te botes..bile di qe ne indi rrespektohet pakica muslimane duke u perfaqesuar posaqerisht ne qeveri..ti na bjen fotomontazhe sikur kjo indi i vriska si kafshet muslimanet..une kam punuar me nje indian musliman i dashur..dhe e kam pyetur per jeten e tyre ne indi..dhe nuk me ka thene te tilla gjera..bile ai me tregoi se shtetin modern indian e ndertuan mbreter muslimane....

e dyta..abuzimi me fotot duket qarte..te gjitha fotot jane te marra nga forume islamike..kush me siguron mua se keto foto nuk jane montime thjeshte per ti prure ne internet qe te ndikojne ne rritjen e urrejtjes tek muslimanet ..ne njeren nga fotot une pashe te shkruar '' a kashmiri man ''..pra ajo foto por edhe te tjerat jane marre ne kashmir..a e din historine e kashmirit i dashur..nese e din nuk do thoje se muslimanet vriten ne indi..dhe nuk do te thoje se keto njerez vriten pse jane muslimane..kashmiri ka konflikt te paster separatist..eshte si ne rastin e kosoves..ata njerez vriten atje pse jane kashmiras e jo pse jane muslimane..a i vrau sllobodani vellezerit dhe motrat tona ne kosove pse ato ishin muslimane apo pse ato ishin shqiptare..a u bene masakra ndaj vellezerve dhe motrave tona ne maqedoni e lugine pse keta ishin muslimane apo pse keta ishin shqiptare..konflikte te tilla jane me baze rraciale i dashur e jo me baze fetare..paqka se ty dhe shume te tjereve ju pelqen ti jepni karakter fetar..

nuk eshte faji jot abuzimi qe ben me te drejten e fjales..faji eshte i moderatoreve qe fshine shkrime serioze dhe ju bejne jehone manipulimeve te tipit te tille..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    po po "malsor" pajtoj plotsishte me ty, se India ka problem me krahinen[provincen] e kashmirit!!!
    Por dhuna qe perdoret atje nga ana e indianve, eshte e pa tolerushme, indianet bejn shume zullum ne mislimane[kashmir]keshtu qe bota demokratike dhe e lire duhet qe ta qortoj Indin per kete dhune qe e perdore ndaje kedaj popullate kashmirjane!

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ky eshte abuzimi tipik i njeriut me lirine e fjales..nuk je i vetmi ti ilirjan qe abuzon me te drejten tende te shkruash ne forumin shqiptar..si ti jane me dhjetra qe rrine tere diten duke gjuarmuar forumeve islamike per te na sjelle gjoja fakte se si po u dhunuakan muslimanet ne nje vend apo ne nje tjeter..eshte e drejte e gjithkujt te gjurmoje por mos kaloni ne extrem duke abuzuar...
    Abuzim te duket duke ofruar disa ngjarje qe bota i mbyll syt para nje superfuqie ne evulicon sic eshte India ?! Aman mor Malesor,.. mos ja fut kot tamam si malsor mo !

ti marrim me rradhe ato qe paraqet ti ketu..
    …
    e para ..titulli i temes i pash me vemendje fotografite dhe asnjera nga ato fotografi nuk paraqet raste dhune ne indi..por raste dhune ne Xhamu-Kashmir...pra ne nje vend tjeter...pastaj thua ..nga e nxore kete perfundim i dashur..une e njoh shume mire historine dhe e di se ne indi jetojne ne paqe me miliona muslimane..pjesa perendimore e veriperendimore e indise banohet ne shumice muslimane dhe askund nuk eshte rraportuar per dhune fetare ne keto vende..para disa kohesh kishte kinflikte sporadike por jane konflikte si ne cdo vend te botes..bile di qe ne indi rrespektohet pakica muslimane duke u perfaqesuar posaqerisht ne qeveri..ti na bjen fotomontazhe sikur kjo indi i vriska si kafshet muslimanet..une kam punuar me nje indian musliman i dashur..dhe e kam pyetur per jeten e tyre ne indi..dhe nuk me ka thene te tilla gjera..bile ai me tregoi se shtetin modern indian e ndertuan mbreter muslimane....
    Jo ke te drejt, fotot qe ti sjella nuk paraqesin dhun, por komedi, sepse ne fakt, e ne realitet sic po na shpjegon ti,.. keta duhen si maca me miun

Ne indi jo vetem muslimanet, por edhe kristianet diskriminohen thuajse njesoi si muslimanet, dallimi mes muslimaneve dhe te krishtereve, muslimanet numrohen diku me 1o -jetra miliona, dhe jo nuk jetojn me ne paqe sic pat endrruar Gandi ! Dhe mos me obligo qe te sjell edhe foto me ekstreme se keto, se me beso qe egzistojn dhe pasi qe ti kem postuar, nuk mund te ndjesh kurfar dashamirėsie per nje popull kaq kanibal sic eshte fara e ndyt e hindusėve !

e dyta..abuzimi me fotot duket qarte..te gjitha fotot jane te marra nga forume islamike..kush me siguron mua se keto foto nuk jane montime thjeshte per ti prure ne internet qe te ndikojne ne rritjen e urrejtjes tek muslimanet ..ne njeren nga fotot une pashe te shkruar '' a kashmiri man ''..pra ajo foto por edhe te tjerat jane marre ne kashmir..a e din historine e kashmirit i dashur..nese e din nuk do thoje se muslimanet vriten ne indi..dhe nuk do te thoje se keto njerez vriten pse jane muslimane..kashmiri ka konflikt te paster separatist..eshte si ne rastin e kosoves..ata njerez vriten atje pse jane kashmiras e jo pse jane muslimane..a i vrau sllobodani vellezerit dhe motrat tona ne kosove pse ato ishin muslimane apo pse ato ishin shqiptare..a u bene masakra ndaj vellezerve dhe motrave tona ne maqedoni e lugine pse keta ishin muslimane apo pse keta ishin shqiptare..konflikte te tilla jane me baze rraciale i dashur e jo me baze fetare..paqka se ty dhe shume te tjereve ju pelqen ti jepni karakter fetar..
    Po sikur ta njifshe ti historin e indis kaq mir, me te vetmin fakt qe paske nje mik indian, ateher eshte dashur qe ta thot ai, se muslimanet ne kashmir, qe tashme 60 vite qe persekutohen nga kjo far e qelbur ! Por po e pranoi, jan te marrura nga facebook, nje faqe e cila ben apel per ti denoncuar keto krime qe behen ne heshtje pa u denuar fare india.

nuk eshte faji jot abuzimi qe ben me te drejten e fjales..faji eshte i moderatoreve qe fshine shkrime serioze dhe ju bejne jehone manipulimeve te tipit te tille..
    Prap ke drejt, keto raportime s'eshte dashur qe ti bej un, vetem per ti sensibilizuar muslimanet. Eshte dashur te heshti, dhe te them ; po mir ua bejkan keta idhujtaret e gjove muslimaneve
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    pyetja eshte e thjeshte..ato njerez ne fotot e prura nga ilirjani a jane vrare se jane muslimane apo jane vrare se jane separatiste kashmiras...

shume e thjeshte besoj ...

nese do te diskutosh mbi te drejten dhe lirine e popullit kashmiras per vetvendosje apo dicka tjeter atehere hap teme tjeter..duhet bere dallimi midis qenjes musliman dhe qenjes separatist i x kombi ...nuk eshte mire abuzimi qe bejne ekstremistet duke prure foto tjeter per tjeter...
    Vetėm pse jan musliman ! Se ne fakt, jan te njejtit komb, por jo edhe te njejtes fe !
    Lexo historin e indisė dhe pavarėsis se saj, dhe do i kuptosh raportet qe kan me muslimanet. Un s'jam ekstremist, jam thjesht musliman, dhe si musliman kam per obligim qe te mbroi vllezerit e mi te fejės nga cila do padrejtesi qe te jet, krimi mbetet krim !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Vetėm pse jan musliman
    !
    Se ne fakt, jan te njejtit komb, por jo edhe te njejtes fe
    !
    Lexo historin e indisė dhe pavarėsis se saj, dhe do i kuptosh raportet qe kan me muslimanet. Un s'jam ekstremist, jam thjesht musliman, dhe si musliman kam per obligim qe te mbroi vllezerit e mi te fejės nga cila do padrejtesi qe te jet,
    krimi mbetet krim !

me jen keq ilirjan qe nuk din te dallosh fene nga kombi..hera e pare qe degjoj qe kashmirasit vriten pse jane muslimane..sa per dijeni une e di mjaft mire historine e indise dhe te kashmirit por edhe te krejt asaj zone..nese nuk e din po te them se kam mbaruar per histori por ne shkollim nuk kam mesuar si te tregohet historia por kam mesuar si te studiohet ajo..keshtu qe kam pare me kujdes historine e indise..hera e pare qe degjoj qe indianet dhe kashmirasit jane nje komb..po ta marrim holle dhe holle nuk ka komb indian i dashur..india perbehet nga disa etnitete dhe njeri prej tyre jane kashmirasit qe banojne ne veri te indise dhe ne rajonin xhamu-kashmir..mos harro se me duket 14% e popullsise jane muslimane dhe nuk jan pak per nje shtet multietnik siq eshte india..

edhe une e di se krimi eshte krim por mos e bajatos krimin me identitetin fetar..nejse eshte e drejte e jotja ti japesh kahjen qe ti don...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •