Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-10-2010
    Postime
    23

Exclamation cfare mund te kem

hii... Kam probleme me frymarrjen,me duket sikur mbytem nuk arrij te ngopem me fryme,nganjehere me duhet te marr frym sikur i fryhet qiriut por shum shpejt. Me se shumti me ndodh kur shkoj te flej.Goja me hapet shum shpesh por me duket se as at nuk mund ta hap tamam se me bllokohet dicka.kur arrij ti gjej nje pozicion qe ta hap ater arrij te marr fryme deri ne fund? Ju lutem ka njeri idene se cmund te kem se kam shum frike te shkoj te doktori?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miki_al2001 : 06-11-2010 mė 15:08

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Me shume duket si gjendje stresi .
    Shko pa frike tek doktori , do te te japi keshilla sesi ta ndihmosh veten .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar mė parė nga modeerf Lexo Postimin
    hii... Kam probleme me frymarrjen,me duket sikur mbytem nuk arrij te ngopem me fryme,nganjehere me duhet te marr frym sikur i fryhet qiriut por shum shpejt. Me se shumti me ndodh kur shkoj te flej.Goja me hapet shum shpesh por me duket se as at nuk mund ta hap tamam se me bllokohet dicka.kur arrij ti gjej nje pozicion qe ta hap ater arrij te marr fryme deri ne fund? Ju lutem ka njeri idene se cmund te kem se kam shum frike te shkoj te doktori?
    Duhet te vizitohesh patjeter.Cfare moshe ke?Mund te jene tonsillat(bajamet) e zmadhuara,mund te kesh probleme me tiroiden apo ndonje ngushtim te rrugeve te frymemarjjes.Mund te jete edhe ndonje deviacion i cartilagos se hundes qe naten te detyron te marresh fryme me goje.Duhet kontrolluar edhe nasopharyngu.Une te keshilloj te takosh nje otorinolaringolog si fillim.Me mire te vizitohesh me kohe.Ka edhe shume gjera tjhera qe une nuk i ceka.Keto jane perciptazi sepse shume shenja klinike nga shume semundje jane te ngjajshme.Une mund te kem pyetje qe ti duhet te pergjigjesh,prandaj eshte e veshtire ketu ne forum.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-10-2010
    Postime
    23
    jam 19 vjec,,dhe me duket se nganjehere nuk me nxejne mushkerit me ajer

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Me cfare kam lexuar:
    Duket sikur ke azma.Evito ushqime qe shkaktojne alergji, te tilla si kikiriket(peanuts)dhe peanut butter(krem kafe kikiriku) qe ne shume njerez shkakton anomali ne frymemarrje.
    Pluhurat ne shtepi ose ambjente ku punon mund te jene shkaktare,mund te kene efekt alergjike.Mund te jete shak edhe ndonje ushqim tjeter.
    Ajri shume i thate brenda ne shtepi pa lageshti fare mund ta shkaktoje.
    Perdor pajisje si ajer humidifiues(air humidifier) i fut uje dhe ajo i jep lageshti
    ambjenteve te thata.
    Ose fut ne pajisjen air humidifier uje deti.Avulli i ujit te detit do ta lehtesoje
    shume frymemarrjen.
    Per te gjithe njerezit kur shetisin anes detit/oqeanit frymemarrja eshte shume e mire e lehte.Pse? Sepse ajri pervec pastertise dhe freskise ka lageshti me perzjerje kripe natyrale deti.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •