po mundohem te gjej ne internet ndonje adrese ose info per azil pleqsh ne tirane por pa sukses..nese ndokush mund te me ndihmoje me ndonje adrese ose ndonje faqe interneti do isha shume mirenjohes..
po mundohem te gjej ne internet ndonje adrese ose info per azil pleqsh ne tirane por pa sukses..nese ndokush mund te me ndihmoje me ndonje adrese ose ndonje faqe interneti do isha shume mirenjohes..
po me duket e paska hanger babi mami vjehra ose vjehri,edhe po ta disha nuke do te ndihmoja
une e di , jam azilant me pervoj shumvjeqare![]()
derjans po nuk e dime ne cfare situate jane. edhe une kurre nuk do i coja te afermit ne azile por nuk e di situaten prandaj nuk mund te judge. shif ne google ose ndonje faqe interneti te bashkis te tiranes ndoshta gjen ndonje gje atje. 2 nga komshit e mi amerikan vdiqen brenda 3 muaj ne azile. keshtu thone qe atje ndihen te vetmuar edhe vdesin nga stresi they give up to live. btw nje sygjerim tjeter ka njerez te ndryshem qe kujdesen per te moshurit ne shtepit e veta edhe ti i ben nje pagese mujore kjo nuk do ishte ide e keqe.
I LOVE GOD
j&g
gjynof per zotin ti cojsh ne azil. pleqnija don me pa rini afer.
no glove no love
**** nuk ka justifikim qe e mulo ket turp qe don me ba ky/kjo
apo skan kushte te mira azilet atje.
e pash ni dit ni emisjon mu rrenqeth mishi vec se skam munsi se kret ato pleq i kisha mor e i kisha mejt en shpi time
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
e di e marr me mend po gjithesecili vendos vet por si thashe opsioni tjeter eshte ta lesh ne shtepin e vet edhe te paguash nje njeri qe te kujdeset 100 here me mire. une as qe e imagjinoj ti coj prinderit e mi ose te burrit ne azile god forbid.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt