A do ishit dakord te ndodhte keshtu nese nuk do ket menyre tjeter bashkim.
Cilat do ishin pasojat ndaj Shqiprise nese do merte nje vendim te tille ?
Eshte vetem nje supozim "Nese"
Po
Jo
A do ishit dakord te ndodhte keshtu nese nuk do ket menyre tjeter bashkim.
Cilat do ishin pasojat ndaj Shqiprise nese do merte nje vendim te tille ?
Eshte vetem nje supozim "Nese"
Revolution 1848
Menyra e vetme, me e drejte dhe me e arsyeshme eshte referendumi. Une votova "JO" ngase mendoj se populli duhet te jete ai i cili vendos per fatin e tij, ne kete rast per bashkimin me Shqiperine.
Nese edhe referendumi eshte i parealizueshem per shkaqe te ndryshme, mendoj se me mire eshte te mendojme per zhvillimin ekonomik dhe bashkpunimin sa me te ngushte ne mes dy vendeve, heqjen e barierave tregtare, bashkpunimi doganor, etj., sesa te humbim kohe me perpjekjet per bashkim.
Edhe unė votova JO.
Nuk votova JO sepse nuk e dua bashkimin e Shqiptaris, por jo pėrmes kėsaj mėnyre siq ėshtė titulli.
Nga ana tjetėr Shqiptarėt e Kosovės dhe tė Shqipris janė tė bashkuar defakto, shembulli mė i mirė ishte kufiri gjatė kėsaj vere ku kontrollohej vetėm nga njėra anė edhe atė shumė formalisht.
Kėrkesa pėr bashkimin e Kosovės me Shqiprin i paraprin kėrkesės pėr ndarje tė Kosovės, nga dhe Shqiptarėt do tė humbnin mė shumė, ngase do tė fitonin.
Si bėhet BASHKIMI KOMBĖTAR !
Neve duhet tė luftojm qė ta forcojm mė shumė identitetin tonė Kombėtar, tė flasim hapur nė botė ( e jo si ndodhė me disa shpirtzinjė qė bėhen grekėr, turqer, e serb). Pėr Shqiptarin Evropa e PĖRZIER (bashkuar) ėshtė njė shanc e madhe pėr njė tė ardhme tė pėrbashkėt![]()
Fjalė shumė ?
Fukarallėk !
Edhe un votova per jo sepse mua me reale me duket e kunderta
Life is what happens to you, while you are making other plans...
qysh pushtim more!!...nejse, kom pershtypjen qe KFORI ju qkoq dajak per ni sekond...
MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON
E cilat do te ishin pasojat nese Kosova e pushton Shqipėrinė ?
Ti Eurostar a je dakort edhe pse edhe i imi eshte supozim ?
Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!
JO , te iu ikim luftrave ju lutem .
Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!
me dhun nuk behet bashkimi,kosoven nuk mund ta pushtoin shqiperia, serbia se ajo veq eshte e " pushtuar" nga NATO .
Krijoni Kontakt