Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Tre vjet nga aksioni policor “Stuhia Malore” në Brodec

Të burgosurit e rastit “Brodeci” janë në gjendje të rëndë shëndetësore. Alarmin e japin familjarët e tyre, tre vjet pas burgosjes. Familjarët i tremben faktit se Nadi dhe Rametulla Dauti, do përfundojnë si bashkëfshatari i tyre Hanif Dervishi, i cili për shkaqe shëndetësore ndërroi jetë në burg. Të vizituar nga Alsat-M, familjet u ankuan se të burgosurit trajtohen si terroristë, ndërsa partitë shqiptare nuk janë interesuar asnjëherë për fatin e tyre.

“Burri i sëmurë, djali i sëmurë duke ndenjur nëpër burgje. Ata mjek iu çojnë por nuk janë mirë sërish. Burri ka probleme me tensionin, këmbët i dhëmbin nga të këqijat e burgut, ata s’kanë gajle, i trajtojnë si terrorist dhe mundë t’iu ndodh si ai i burgosuri tjetër që shkoi. Prej partive askush s’na ka vizitua, vetëm gazetarët. Ne nuk duam as para, as ndonjë gjë tjetër, njerëzit duam, djalin dhe burrin tim e dua”, u shpreh Elmaze Dauti, familjare.

“Ata fajtorët ikën, këta të pafajshmit i burgosën dhe i dënuan nga 10 vjet burg”, u shpreh Shamiran Dauti.

Kryetari i Bashkësisë Lokale shpreh zhgënjimin nga partitë politike. Gjendja ekonomike e familjes Dauti është e rëndë, ndërsa edhe vetë fshati është i varfër për t’u ofruar ndihmë. As shoqatat apo institucionet nuk janë kujdesur për këto familje.

“Ende askush nuk ka ardhur të na pyes se çfarë u bë. I kam dy kërkesa që ua kam drejtuar partive, s’na kanë pranuar. Ata janë në hall, të shkoj deri në Shkup apo Prilep i kushton 100 euro, ndërsa ata nuk kanë bukë të hanë”, deklaroi Bektesh Mustafa, kryetar i Bashkësisë Lokale Brodec.

Më 7 nëntor të 2007 në aksionin policor “Stuhia malore” mbetën të vrarë 6 persona. 13 persona të tjerë u arrestuan dhe gjykuan. Njëri prej tyre, Hanif Dervishi ndërroi jetë në burg, ndërsa 12 të tjerë vazhdojnë dënimin me gjithsej 109 vjet burg.

http://www.botasot.info/def.php?category=12&id=86983
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Ximi ,keshtu eshte kur per udheheqes tone kemi njerez te tille sic jane Thaci dhe Ali Ahmeti dhe te tjeret, te gjithe jane per ne litar , i mjere populli i shkrete eshte bere element eksperimenti per politikanet tane dhe mjet per te fituar kolltuzqet.
    turp turp,njeher njera parti ben skene si brodeci ,pastaj tjetra Sopotin,mjere populli i shkrete

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    ZOTI i shkaterrofte popullin Maqedone.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    ZOTI i shkaterrofte popullin Maqedone.
    Mos u bo si ato graq e kqija ton diten skan qa bojn e veq nemin , fatkeqsisht ksaj radhe populli i maqedonis osht apsolutikisht i pafajshem , fajin e kem vet nja 10 milion Shqiptar qe po sillum neper ballkan si pordha n'brek e spo dim as vet qa jem kah bojm , krejt kto te kqija qa po na ndodhin as njo si kem prej armikut , krejt i kem prej vetes
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Extreme ,jo nuk e ka fajin populli i shkrete, ata e treuan veten gjate 2001,por cfar te ju besh pisave partiak qe i keq perdorin gjakun ,trimerine ,idealet e ushtareve per te aritur qellimet e veta .ne Brodec moren pjese polic te armatorur deri ne dhemb dhe me maska ne fytyre ,ata ishin SERB te cilet flisnin serbisht e deshmuar kjo me kohe.
    Partite politike shqiptare duhet te MOS VOTOHEN asnjehere nga populli,sot lexoja nje artikull ne nje gazete dhe me preku shume titulli i saj ME LEHTE PUNSOHET NJE VAJZE ME MINI, SE SA NJE USHTAR I UCK .Tani vete mund te kuptosh se cfar ndodh neper zyrat partiake shqiptare .ZOTI I MALLKOFTE POLITIKANET SHQIPTAR KUDO QE JANE DHE TE CILET PUNOJNE KUNDER INTERESAVE KOMBETARE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Ka shume te pa thena rreth keti rasti te dhimbshem. Qka ka ndodhur aty, nga kush jan tradhtuar keta djemt .

Flitet qe edhe KFOR ka dhene ndihme ajrore ate dite. Flitet qe ai grup ka qen shume i pergaditur ushtarakisht.

A ka ndonje emision ose artikull rreth kesaj ngjarje.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    Extreme ,jo nuk e ka fajin populli i shkrete, ata e treuan veten gjate 2001,por cfar te ju besh pisave partiak qe i keq perdorin gjakun ,trimerine ,idealet e ushtareve per te aritur qellimet e veta .ne Brodec moren pjese polic te armatorur deri ne dhemb dhe me maska ne fytyre ,ata ishin SERB te cilet flisnin serbisht e deshmuar kjo me kohe.
    Partite politike shqiptare duhet te MOS VOTOHEN asnjehere nga populli,sot lexoja nje artikull ne nje gazete dhe me preku shume titulli i saj ME LEHTE PUNSOHET NJE VAJZE ME MINI, SE SA NJE USHTAR I UCK .Tani vete mund te kuptosh se cfar ndodh neper zyrat partiake shqiptare .ZOTI I MALLKOFTE POLITIKANET SHQIPTAR KUDO QE JANE DHE TE CILET PUNOJNE KUNDER INTERESAVE KOMBETARE
    O vlla politikuajt ton skan kombt as skan Zot as skan bab as skan nan , ne po i shohim se si ata me letra qel po vjedhin e po bajn t'zeza na krejt pe dim e sen spo bajm veq po folim si une e si ti qitu
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    guri 79 krejt ka qene montim,nuk ka pas as grup te armatosur e as ndonje gje tjeter, ka qene vetem nje skene mire e pregaditur per qellime politike ,po mjere ata njerez qe hoqen te zezat me para nga politikanet shqiptare dhe pastaj nga ata maqedon.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •