Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    "elinokton" eshte mese e vertet se extremistat dhe fundamentalistat apo me mire te themi terroristat islamist, jane me te rrezikshmit ne trojet tona, mose te them se ndoshta edhe me te rrezikshem se serbet!!!

Une i perkas fes myslimane, dhe perkrahu BI te Kosoves ne kryje me Myftiun naim Ternaven, por vertet "ndihmat" qe vine nga arapistani per femijet tane, asi ndihma qe i pame ne video-verte nuk ka nevoj, dhe dhe une kisha me thane se ati imamit qe thojke "mashallah, mashallah' thuja se jame muslimane e mire, thuja po po!!! une i kisha dhane nje plum ne lule te ballit! se qeni i keq ta ndjelle ukin ne torisht!
    edhe te ne keta imamat me shkollen e wehabistave dhe talibanve, i sjellin terrorizmin ne trojet tona!
    Ju diskutues te keti forumi me fe myslimane , mose u beni nervoze pse i shajme terroristat!

Edhe diçka mos më repliko më, mos guxo të më pergjigjesh në postimet e mia të çfarëdo lloj teme, as tek sporti madje. Sepse qelbësirat sikur ti unë i konsideroj armiq dhe i luftoj deri në momentin e fundit të jetës sime e asesi nuk debatoj dhe nuk bëj kompromis me ta.

Ti vazhdo me fanatizmin tend une vazhdoj te luftoj per mbrojtjen e shqiperise e shqiptareve nga fanatizmi, terrorizmi, talibanizmi asgje me teper.
    Dhe nje gje tjeter mos u mundo te te ndyresh postimet e mia apo te hapesh tema qe i kalon ne propagande pro vehabiste talibaneske. Nje njeri qe eshte dakord me perdhunimin shpirteror te femijeve ne kosove nuk mund te behet objekt ne diskutimet e mia, atij i takon vetem Arabia. Shqiptaret myslimane nuk jane vehabista, talibano Lindore mos i ngaterro duke i futur ne nje rang, une flas vetem per extremistet fanatike propagandiste te erresirres dhe kurre per myslimanet shqiptare, vere veth ne vesh kete. Ti nuk je shqiptar dhe nuk dua te kem asnje debat per shqiptaret me ty, ketu eshte forum shqiptar. Largohu te pastrohet forumi ti dhe ca kokra te tjera qe ngelet duke "rrezatuar" paqen e Lindjes Mesjetare! Femijet shqiptare ne do t'i mbrojme me cdo kusht do t'i tregojme te verteten paqen perendimin progresiv e do t'i lagojme nga idete dhe menyra mesjetare e te jetuarit, te jesh i sigurt.
    Kaq.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kryqi i Paqes : 09-11-2010 më 08:50
    Paqe!

Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    "elinokton" eshte mese e vertet se extremistat dhe fundamentalistat apo me mire te themi terroristat islamist, jane me te rrezikshmit ne trojet tona, mose te them se ndoshta edhe me te rrezikshem se serbet!!!

Une i perkas fes myslimane, dhe perkrahu BI te Kosoves ne kryje me Myftiun naim Ternaven, por vertet "ndihmat" qe vine nga arapistani per femijet tane, asi ndihma qe i pame ne video-verte nuk ka nevoj, dhe dhe une kisha me thane se ati imamit qe thojke "mashallah, mashallah' thuja se jame muslimane e mire, thuja po po!!! une i kisha dhane nje plum ne lule te ballit! se qeni i keq ta ndjelle ukin ne torisht!
    edhe te ne keta imamat me shkollen e wehabistave dhe talibanve, i sjellin terrorizmin ne trojet tona!
    Ju diskutues te keti forumi me fe myslimane , mose u beni nervoze pse i shajme terroristat!
    Degjo dardan!

Nuk dua te behem flamurtar i patriotizmit apo kristianizmit ketu ne forum. Jam ne kundershtim vetem me propagantistet qe mundohen te bombardojne cdo site shqiptar me idene se jemi myslimane e se po vjen dita e pushtimit te njerezimit nga myslimanet hidh nje sy ne forumet e tjera.. Kaq te paskrupullt jane saqe nuk denojne akte te tilla . Perse u clirua Kosova ? Per ta lene ne duart e fanatikeve te bejne c'te duan me femijet?
    Jo nuk jam dakord ashtu sic nuk eshte dakord cdo shqiptar. Por keta jane arabe qe flasin shqip.
    Paqe per shqiptaret!
    Amin!
    Paqe!

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    Elinokton elino-kton, dmth grek-vrasës
    ky është përkthimi i saktë i fjalës elinokton.

mendoj që kot e akuzoni elinoktonin për grek ose serb!!!!!
    jua bëj këtë shpjegim të fjalës elinokton pa marrë lejen e askujt, pa dashur aspak të mbroj elinoktonin, ju sugjeroj të tjerëve të mos nxitohen se po bien në greminën e islamizmit fondametalist.

ngadalë ju myslimanët e thekur..., ngadalë!!
    nuk ju vuri Allahu të vrisni për Të, por të jeni myslimanë të mirë.

mos i keq-kuptoni fjalët dhe fjalitë dhe mos i interpretoni sprapthi.

të jesh kristian nuk do të thotë të jesh grek apo serb, as të jesh mysliman do të totë që je arab.

por ekstremizmit fetar duhet ti themi JO.

Ngrehu Skenderbe nga varri,
    se na pushtoi Turqia,(edhe talebanismi)
    jo me shpatë por me fenë,
    të harroi Shqipëria.......
    Ndryshuar për herë të fundit nga G.S.Vangjeli : 09-11-2010 më 09:34
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Perse kur anetaret me perkatesi fetare islame flasin kunder Greqise,Serbise Krishterizmit ,Vatikanit , ju nuk vonohi as nje minute duke i perjashtuar dhe ua fshire postimet,ndersa kur dikush shan ,ofendon ,islamin apo muslimanet ju e toleroni nje gje te tille, vetem te lutem mos fillo te fillozofosh se jo kshu e jo ashtu.
    Sikur te isha paguar 1 lek per cdo postim qe kam fshire qe kane qene sharrje kunder islamit e fese tuaj ne forum, sot do te isha milioner. Ne forum ne i fshijme te gjitha temat qe hapen per te denigruar te gjitha fete, qofte Krishterimi apo Islami. Dhe ata qe futen ne forum per te propaganduar ne i perjashtojme me shkelma nga forumi, ashtu edhe sic i kemi perjashtuar ne vite.

Nuk duket se jeni aq ithtar i fjalës së lirë apo lirisë së shprehjes, kam bindjen se ju e bëni këtë tolerim shkaku i përkatësisë së tij fetare.
    Kur unë solla një simbol timin shpirtëror u përjashtova nga forumi, ani pse nuk shfaqa kurrfarë ideje anti-kombëtare, por vetëm e vetëm bindjen time shpirtërore:
    Flamuri u perket te gjithe shqiptareve dhe nuk mund ta modifikosh e besh si te doje qejfi, as duke u shtuar germa arabe e as germa greke. Kjo perben provokim per te gjithe anetaret e forumit. Ka nje dallim midis nje provokimi te hapur si ai i yti, dhe nje mendimi qe ka shprehur ai me lart.

Sic irritohesh ti per mendimin qe ka shprehur ai me lart, ashtu irritohen edhe ata anetare kur te lexojne ty te shprehesh "vellazerine me popullin turk" apo me "boten islame". Ka plot anetare qe nuk e pelqejne ate qe ti shpreh, por kjo nuk do te thote se ti nuk ke te drejte ta shprehesh mendimin tend, packa se mund te mos u pelqeje atyre qe e lexojne. Pra si ti qe ankohesh si ai per te cilin ankohesh, pavaresisht nga mendimet ekstremisht ndryshe qe mbroni, keni te drejte ti shprehni ne forum.

shum bukur e keni elaboruar këtë zotëri por kam një pyetje :si mundet të dim ne cilat jan ato "normat qytetare" që nuk guxojm ti shkelim dot, ose ka hapsir ato ti interprotojm sipas dëshires dhe rastit.
    Te ftoj te lexosh kete artikull mbi Kulturen e Debatit.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=7627

Albo

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •