Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Skandaloze: Kerkohet bashkim vëllazërim me Serbinë

Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Perdhunimi shpirteror i femijeve ne Kosove eshte genocid me i tmerrshem . Serbet humben ne perpjekjen e tyre per eleminimin e islamikeve ne truallin shqiptar. Ndalimi e denimi i ketyre vrasjeve ne grupe e me gjere eshte detyre imediate per te ghithe shqiptaret, detyra me e veshtire i takon kristianeve shqiptare qe jetojne aty. Jo femijet mor kafshe arabo-talibane, jo.
    Nje akt qe duhet te mendojme me mire per vlazerim bashkimin me Serbine.

Jo femijet mor pedofila!
    Të nderuar Administrator, Supermoderator dhe Moderator!

Nga postimi që po e lexoni edhe vet, nuk kam se çka ti shtoj, analizojeni vet se a meriton një anëtar i tillë të jetë pjesë e një forumi shqiptar?!
    Ju kisha lutur të gjithëve që këtë ta trajtojnë pa emocione, por me sinqeritet.
    Me keto fjal minimumi që ka bërë personi në fjal është se ka shkel mbi gjakun e deshmorëve të UÇK-së të cilët flijuan më të shtrenjtën (jetën) vetëm e vetëm që kjo të mos ndodhte (bashkim "vëllazërimi" me Serbinë).

"Ska fe, pa atdhe" Mulla Idriz Gjilani

"Fetë dhe beset t'i kemi, por të përçarë të mos jemi" Naim Frashëri

"Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë" At Gjergj Fishta
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Nuk eshte detyra e forumit shqiptar dhe stafit te tij qe te censuroje mendimin e shqiptareve. Une nuk mund ti diktoj atij qe ka shkruar ate me lart se si te mendoje e cfare te mendoje, ashtu si nuk te diktoj dot ty.

Ky forum eshte hapur per te levruar fjalen e lire dhe ti e kushdo duhet te jeni te pergatitur qe te lexoni jo vetem mendime qe ju pelqejne, por edhe mendime qe nuk ju pelqejne. Diversiteti ne mendim dhe debati, per aq kohe sa eshte brenda normave qytetare, eshte i mirepritur ne kete forum.

Albo

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jam mik i madh i fjales se lire dhe diverzitetit, por mendoj se edhe kjo gje duhet te kete nje kufi. Te gjindet dhe definohet ky kufi, eshte detyre e ligj- dhe vleradhenesit shqiptar. Pra jo une, ti apo nje grup personash mund te hartoje kufirin, por vleradhenesi legjitim. Vleradhenes legjitim eshte Kushtetuta. Kjo numeron vlerat e patjetersueshme ne vend, jep kornizen abstrakte te vlerave te obligueshme. Keto vlera konkretizohen nga ligjdhenesi (Kuvendi) nepermjet te kodeve te ndryshme ligjore. Ligjdhenesi nuk mund beje ligje per cdo vlere kushtetutore per nje heri, por e ben kohe pas kohe sipas prioriteteve. Deri me sot nuk kemi nje ligj, i cili definon qarte kufirin dhe hapesiren e vleres kushtetutore te quajtur "liri e fjales" apo "liri e te qenurit ndryshe". Ne te ardhmen mund te kemi nje ligj te tille. Kur te kemi kete ligj, do te kemi njekohesisht nje orientim. Do te mund te themi se cfare eshte fjale e lire e palejuar, cfare fjale e lire e lejuar. Deri sa nuk kemi nje ligj te tille, duhet te orientohemi ne vlerat abstrakte te Kushtetutes, ne ligjet ekzistuese dhe ne fund ne mendimin e parise se intelektualeve ne vend.

Nese orientohem ne keto gjera, mendoj se fjalia e biseduesit Elinokton qe eshte cituar ne kete teme, nese nuk eshte ne kunderthenie te drejtperdrejte me Kushtetuten, te pakten eshte e paperputhshme me te. Kushtetuta kerkon lojatitet te qytetarit ndaj shtetit dhe kombit te tij dhe anasjelltas. Ajo ne njerin nga nenet e saj e obligon Shqiperine te kete kujdes te vecante per shqiptaret jashte kufive te Shqiperise. Shqiptare te tille jane kosovaret. Kosovaret kane perjetuar krimet me te renda nga populli serb. Deklarimi se shqiptaret duhet te kemi vellezerim-bashkim me Serbine, nga prizma e te demtuarit, pra shqiptarit kosovar, nenkupton nje mosperfillje, nje mosrespektim te historise se tyre, nje injorim i demeve te shkaktuara ndaj tyre. Kjo eshte nje mosperfillje me nenin perkates te Kushtetutes. Perpos kesaj eshte poashtu nje mosperfillje me mendimin e shumices mbiabsolute te intelektualeve te popullit shqiptar. Nuk kam degjuar te kete menduar ndonje intelektual se neve duhet te krijojme nje vellezerim-bashkim me serbet. Ndaj ne rezultat mendoj se "fjala e lire" e Elinokton ne kete rast ka shkuar teper larg, ka anashkaluar njeren nga vlerat kushtetutore dhe mendimin e perbashket te intelektualeve shqiptar.

Gabime bejme te gjithe, por gabimi i perseritur apo i bere me qellim, duhet te parandalohet nga nje force e jashtme. Nese Elinokton paraqitet injorant ndaj vlerave kushtetutore, duhet te nderhyje forumi ndaj tij. Qofte ne forme te mendimshkembimit, argumenteve, shembujve e tjera, qofte ne forme te paralajmerimit nga ana e stafit. Kjo nuk vlen vetem per Elinokton, por per te gjithe, perfshire dhe mua. Nese me argumentohet se nje mendim imi eshte kunder vlerave kushtetutore, une duhet te ndaloj shprehjet e mia te tilla, e nese nuk e bej kete, duhet te nderhyret nga jasht ndaj meje.

i/e regjistruar Maska e extrem
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovë
    Postime
    67
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nuk eshte detyra e forumit shqiptar dhe stafit te tij qe te censuroje mendimin e shqiptareve. Une nuk mund ti diktoj atij qe ka shkruar ate me lart se si te mendoje e cfare te mendoje, ashtu si nuk te diktoj dot ty.

Ky forum eshte hapur per te levruar fjalen e lire dhe ti e kushdo duhet te jeni te pergatitur qe te lexoni jo vetem mendime qe ju pelqejne, por edhe mendime qe nuk ju pelqejne. Diversiteti ne mendim dhe debati, per aq kohe sa eshte brenda normave qytetare, eshte i mirepritur ne kete forum.

Albo
    shum bukur e keni elaboruar këtë zotëri por kam një pyetje :si mundet të dim ne cilat jan ato "normat qytetare" që nuk guxojm ti shkelim dot, ose ka hapsir ato ti interprotojm sipas dëshires dhe rastit.
    unë jam i ri në forum dhe nuk me përket mua te shpik rregulla tash këtu por besoni se nuk ësht në rregull ajo qe ndodh këtu, forumistat ndahen në përkatsi fetare, c'do temë e shohin në pikpamjen fetare, nuk ësht kjo veti e jonë.
    na inponohen situata të pakëndshme gjithve që jem këtu, kemi dy opcione të jemi mbrojtes te fesë përkatëse, apo sulmues të qetrës

Arsyeja pse un jam antarsuar ne forum ësht Darius dhe temat e tij interesante në lidhje me teorit konspirative dhe masonerin botërore, por e shoh vetën se shëndrrohem në lendë bazë e masoneris dhe konspiracioneve
    Sepse është fakt se njeriu në jeten e ndërgjegjshme ësht i eksponuar ndaj shum tipe ndikimesh, dhe ngjarjet e jetës sonë momentale pushtojn vëmendjen tonë dhe mundet të na nxisin të angazhohemi në rrug që nuk i pershtatet personalitetit ton
    Life is what happens to you, while you are making other plans...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Albo , vetem desha nje pyetje te te bej ,dhe sinqerisht pres pergjigje.
    Perse kur anetaret me perkatesi fetare islame flasin kunder Greqise,Serbise Krishterizmit ,Vatikanit , ju nuk vonohi as nje minute duke i perjashtuar dhe ua fshire postimet,ndersa kur dikush shan ,ofendon ,islamin apo muslimanet ju e toleroni nje gje te tille, vetem te lutem mos fillo te fillozofosh se jo kshu e jo ashtu.
    Sipas te gjitha analizave ,ky forum eshte produkt serbo-grek dhe krishto-cifut ,vetem per te futur percarje nder shqiptaret, dhe ky forum permbahet nga 5 maksimum 6 persona, te cilet paguhen mire per te bere detyren e vete ne EMER TE SHQIPTARISE DHE KUZES KOMBETARE.

Shoh persona te cilet ,nuk kane aspak kulture elemantare diskutimi e lere me arsim te mirefillte dhe njohuri te pergjitheshme , nuk flas per te gjithe ,por vetem per ata qe prishin kete forum.

Andaj ju lutem ,mos fsheheni pas LIRISE DHE SHEPREHJES SE FJALES sepse zhvesheni komplet cullak

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Postuar më parë nga elinokton
    Perdhunimi shpirteror i femijeve ne Kosove eshte genocid me i tmerrshem . Serbet humben ne perpjekjen e tyre per eleminimin e islamikeve ne truallin shqiptar. Ndalimi e denimi i ketyre vrasjeve ne grupe e me gjere eshte detyre imediate per te ghithe shqiptaret, detyra me e veshtire i takon kristianeve shqiptare qe jetojne aty. Jo femijet mor kafshe arabo-talibane, jo.

Jo femijet mor pedofila!
    Skandaloze ja deri ku ka arritur degjenerimi i te krishterve shqiptar kjo nuk don koment tash e kam te qart se pse shqiperia tash e 100 vite nuk mundte te marri veten e te konsolidohet si shtet me kta fantoma qe ka brenda .

Ndersa ti Helenokton nuk je asgje me teper se sa nje Peno-Pedofil i qelbur i cili fatkeqsisht si nje zvarranik frymon ne token shqiptare ndersa se cila esht detyra imediate e shqiptarve ate e dine 95% te kombin shqiptare te cilet ju urrejne edhe genjet e ADN Vlezrve te tu ortodokse ruso-serbo-greko rumune.

Ndersa kame nje keshille per vllezerin ortodokse ruso-serbo-grego-rumune qe te shikoni te mirreni me teper me qeshtje konkrete te popullates civile ortodokse e sidomose me femrat prostitutat ortodokse prej te cilave po qelbet ter evropa kjo duhet te jet detyra imediate e vllezeris ortodokse (Ndres per qeshtjet imediate te shqiptarve jan vet shqiptaret ata te cilet mirren me to jo pedofilat ortodoks .

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Albo
    Përshëndetje Albo,

Nuk duket se jeni aq ithtar i fjalës së lirë apo lirisë së shprehjes, kam bindjen se ju e bëni këtë tolerim shkaku i përkatësisë së tij fetare.
    Kur unë solla një simbol timin shpirtëror u përjashtova nga forumi, ani pse nuk shfaqa kurrfarë ideje anti-kombëtare, por vetëm e vetëm bindjen time shpirtërore:

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Të nderuar Administrator, Supermoderator dhe Moderator!

Nga postimi që po e lexoni edhe vet, nuk kam se çka ti shtoj, analizojeni vet se a meriton një anëtar i tillë të jetë pjesë e një forumi shqiptar?!
    Ju kisha lutur të gjithëve që këtë
    ta trajtojnë pa emocione, por me sinqeritet.
    Me keto fjal minimumi që ka bërë personi në fjal është se ka shkel mbi gjakun e deshmorëve të UÇK-së të cilët flijuan më të shtrenjtën (jetën) vetëm e vetëm që kjo të mos ndodhte (bashkim "vëllazërimi" me Serbinë).

"Ska fe, pa atdhe" Mulla Idriz Gjilani

"Fetë dhe beset t'i kemi, por të përçarë të mos jemi" Naim Frashëri

"Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë" At Gjergj Fishta

Gimche!

Hape nje teme per te deklaruar nje skandal. Deri ketu asgje e keqe.
    Citon nje fjaline time qe fjale per fjale nuk thote ndonje skandal por eshte shkeputur nga nje postim qe disponon dhe arsyet e ketij konkluzioni apo sygjerimi do te thosha. Them duhet te mendojme me mire per bashkim vllazerimin me Serbine
    Po Gimche jemi qe te dy popujt kunder terorizmit dhe extremizmit islam, ndaj perpara nje armiku duhet te behemi miq akoma edhe me nje ish armik per te shpetuar nga rreziku, pra kemi te njejtat interesa mendoj. Lufta mes nesh mbaroi do te shohesh se shpejti qe bashkim vllazerimi me serbine eshte nje fakt qe nuk do te bej me pershtupje sepse do te jemi nje shtet te gjithe
    Po Gimche , nese ne Kosove u derdh gjak per te larguar serbet(me ndihmen e komunitietit boteror kristian), nese Adem Jashari e qindra te tjere qe dhane jeten per kete arsye, dhe sot kosovaret shesin femijet, i perdhunojne me akte te tilla si ai i videos qe pame ju Gimche i injoruat ata qe derdhen gjakun per Kosoven e lire, ju po i ijnoroni perdite me vehabo-teorite lindore si te ishin keto teori buke dhe ju te urritur te rruges ne mes te dimrit qe mezi presin nje cope zjarr qe te ngrohen e nje cope buke te pushojne klithmat e stomakut.
    Pa me thuaj Gimche ku eshte shqiptarizmi juaj kur hapni dyert e mjekercjapeve te manipulojne femijet?! Tani qe jeni te lire(ne nje shtet te pavarur pothuajse) ju vehabistet, extremistet qe moret ne dore nje computer e villni vrer e bombardoni kudo me copy paste nga kurani ne cdo faqe interneti shqip duke u maskuar si shqiptare doni te beni token shqiptare nje cerdhe inorance mesjetare. Ata qe organizojne fushata te tilla islamizmi apo shplarje truri me femijet per te cilet pak vite me pare u derdh gjak, nuk kane vend ne trojet shqiptare .

A do te behesh nje talibane e mire - thote talibani mjekercjap misionar vajzes 9 vjecare.
    Thuaj, po- pergjigjet talibani me bisht qe flet ship dhe duke u kenaqur me skenen e venies se shamise shpreh lumturine e tij per suksesin e misionit taliban.

Kur Fishta e Naimi flisnin per shqiptare te Shqiperise se dy sekteve, terrorizmi dhe fanatizmi islam nuk kish ardhur akoma ne trojet tona sic duket sepse nuk do te kishin lene pa permendur dhe si duhet te ruhemi prej tyre, qe te ngelet Shqiperia e jona.
    Bashkim vllazerimi me Serbine ka filluar ne nje fare mase, por vebahizmi dhe talibanizmi qe ka mpire trurin e shqipfolesve extremiste bishtuke ne Kosove dhe Maqedoni nuk i jep komoditetin e te parit qarte.

Pra do te ishte me e ndershme dhe shqiptare nese ti Gimche do te hapje nje teme me titull.
    Skandaloze, fillon islamizimi me dhune i femijeve ne Kosove.

Me ka ngelur ne mendje ajo Mashalla, mashalla qe thoshte talibani here pas here.
    Kosova nuk do te bjere ne duart e islamisteve mesjetar extremiste, ajo i takon shqiptareve katolike, orthodokse e myslimane.

U mundova te thjeshtoj te shprehurin qe te kete nivelin tend duke perfunduar me nje pyetje .
    Te peqen ty Gimche terrorizimi i femijeve te Kosoves apo Maqedonise nga misionet
    e tilla ?
    Zoti te ruaj shqiptaret e vertete!
    Amin!
    Paqe!

Ne jeten reale jam tepër tolerant, ketu ne forum me ka ndodhur qe nga nje here te behem nervoz dhe te bie pre e provokimeve,.. por te kerkohet bashkimi jo vetem i kosoves por ne pergjithesi i trojeve shqiptare me serbin ?! Kjo i tejkalon çdo forme ekstremizmi.

Po ok, Albo na garanton qe eshte fjala e lire dhe eshte konform rregullimit te forumit, le ta kerkoje pra ky cipiripi bashkimin, ne s'mund ta ndalim,.. bile-bile,.. un jam i pari qe do ja hapi dyert keti Eltonklodit qe te bashkohet sa me par me vellezerit e tyre nga Serbia. Paramendoni at skenen kur leshohet nje jen nga kopshti zoologjik drejt shkretetires egërsive.

Hajt, thevsh qafen, bile ne kalim, kcyr e merre per dore edhe anestin e seminaristin, rrugen ua heki un deri ne kufi
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Ky paska harruar qe para disa diteve dogjen flamurin shqiptar !!! Dhe kerkon bashkim "vellazerim" me Serbin.
    Nuk ka fare turp dhe thote bashkim "vellazerim" me Serbin.

Te pyes diçka elinokton, ç'ka mendon per Turqin ?? A duhet t'i urrejm turqit apo jo ?? Kane kaluar shume vite qe ka perfunduar lufta. Ne forum nonstop rrin duke llomotitur myslimanet arab, turq.

T'i mendon bashkim edhe me Greqin vetem pse jane orthodox. T'i bejm edhe turqit "vellezer" pse jo ?? Jo se ata jane mysliman.
    Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 09-11-2010 më 03:56
    Burri 1 X flet !

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •