Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ne disa postime me heret kam theksuar se islami i para vitit 1999 me islamin e sotem ne Kosove dallojne shume.Kosova e pasluftes,teresisht e djegur,me dhimbje per te vraret,me anarkine totale ishte nje vend ideal per radikalet te cilet te fshehur pas gjoja organizatave humanitare te vendosin nje rend te ri islamik ne Kosove.
    Shteti i Kosoves si nje shtet i ri dhe papervoje eshte gjetur i papergatitur sa u perket ketyre gjerave.Kam besim ne popullin shqiptar te Kosoves,i cili ka ditur ta mbaj besimin e vet edhe me perpara,edhe ne kohen e pushtuesit,edhe tash do dij te mos manipulohet per kete "rend"te ri islamik qe deshiron te instalohet ne Kosove.
    Shtrohet pyejtja,pasi aq shume po na duan arabet,qe erdhen me keto organizata humanitare ne Kosoven e pasluftes,pse ende nuk e njohin shtetin e Kosoves?

Ja artikulli qe bene fjale per kete fenomen

Radikalet islamik shfrytëzojnë varfërinë për të shtrirë ndikimin

.....
    Kush merr pjese ne jeten ne Kosove dhe eshte i interesuar ne keso gjera, nga pervoja e vet njeh edhe me shume raste (sesa keto qe pershkruan artikulli) te shfrytezimit te varferise dhe dobesive tjera sociale per te radikalizuar kosovaret muslimane ne aspektin fetar.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin

Shtrohet pyejtja,pasi aq shume po na duan arabet,qe erdhen me keto organizata humanitare ne Kosoven e pasluftes,pse ende nuk e njohin shtetin e Kosoves?

Ja artikulli qe bene fjale per kete fenomen

Radikalet islamik shfrytëzojnë varfërinë për të shtrirë ndikimin
    Ka nje ndryshim ketu.

Ndihmat humanitare nuk sigurohen nga shtetet Arabe, ose thene me sakte nga qeverite e ketyre Shteteve por nga Organizata Humanitare Jo Qeveritare te cilat jane shpesh here ne bashkepunim me gjymehenen e kuqe.
    Qellimi i tyre eshte, human bamires e fetar, por asnjehere politik e perfitues.

Nderkohe Qeverite e ketyre vendeve jane pothuaj pasardhes te kolonizatoreve , diktatore dhe mbreter pa principe te cilet nuk duan te dine asgje pertej kolltukut te tyre.
    Keto organizata nuk kane asnje ndikim te drejtperdrejte qe te bejne presione ne qeverite e vendeve Arabe per te njohur Kosoven pasi kjo mund tu kushtoje edhe legjitimitetin e tyre.
    Une mendoj se puna e ketyre ka qene mjaft frytdhenese, sidomos projektet me jetimet, kampet me te shperngulurit me dhune ne 99 nga kosova, ndihmat e ndryshme materiale, ushqime ilace ,ujsjellesa , xhami ...etj etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Enesi : 27-11-2010 më 13:38

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Enesi, gjysma e atyre organizatave qe vepruan ne Kosove pas luftes, u shpallen organizata terroriste me vone.
    Me kujtohet nje emer 'Al-Haramain' ose 'Al-Ahramain'.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    03-02-2004
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    32
    Ilirian, ka nje problem, us hpallen eshte shume e pergjitheshme si shprehje, me e sakte do ishte se dikujt i interesonte ti shpallte ashtu, ose dikush i shpalli.
    Une nuk ve doren ne zjarr se ska pasur ndonje element prishes, por ama eshte abuzuar me kete termin terrorizem.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    enes, ajo qe thua ti eshte teme ne vete. Ka shume tema ne kete forum - SHBA vs islam, Bin Laden - spiun i SHBA... e tema te ngjajshme.
    As qe dua te hyj serish andej.

Por, per kete organizaten u vertetua me fakte se kishte lidhje me Bin Laden.
    Nese deshiron te flasesh per konspiracione, shko postoi te ato temat qe te sygjerova me pare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    [QUOTE=illyrian rex;2933850]Por, per kete organizaten u vertetua me fakte se kishte lidhje me Bin Laden.

Po eshte e vertete,por ka edhe nje te vertete tjeter qe nuk mohohet dot se BUSHI kishte lidhje me BIN LADENIN qe dtth se BUSHI DHE BIN LADENI JANE TE NJEJTRE "TERROROSTE "

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •